Оф, дано днес удържим фронтът и най-после набием подобаващо мишкуняците, дано са проклети.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКои държавни облигации не се сриват
Ти поглеждал ли си последните дни с колко пункта са нагоре гърци, португалци?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА според мен страхът е твърде малко, спрямо това което е възможно да се получи. Еврото не се срива, държавните облигации не се сриват, всичко навсякъде изглежда нормално освен при акциите и дълговете на конкретни фирми. Все едно че няма да има заразяване, все едно че това няма да прецака икономиките.Браво !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКои държавни облигации не се сриват
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА според мен страхът е твърде малко, спрямо това което е възможно да се получи. Еврото не се срива, държавните облигации не се сриват, всичко навсякъде изглежда нормално освен при акциите и дълговете на конкретни фирми. Все едно че няма да има заразяване, все едно че това няма да прецака икономиките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСякаш аз съм за едно кратко рали, което трябва да започне тези дни около Йелън и да завърши два дена преди ЕЦБ. Въобразявам си, че има твърде много страх, което е добре за акциите. От друга страна писанията на Императорът сочат, че сме твърде далеч от края и от времето, когато ще става да се купува пазара. За сега си събирам малко качествени неща и на всеки сок продавам една част от тях. Така можах да се измъкна напълно сух от спада надолу и съм напълно готов за възстановяването. Дали и в бъдеще тази стратегия ще проработи е божа работа.
Импе, според мен е добре да понамалиш малко писането във форума. Мисля, че ще е добре за бизнеса ти. Има едно старо планинарско правило, че когато планинският водачи си няма и хабер къде се намира, демек се загубил в гората, е добре туристите да не разбират това. Поздрави и с най-добри чувства. Писанието ти е весело, макар и на моменти напълно безполезно.
Лека и доходна.
Коментар
-
Сякаш аз съм за едно кратко рали, което трябва да започне тези дни около Йелън и да завърши два дена преди ЕЦБ. Въобразявам си, че има твърде много страх, което е добре за акциите. От друга страна писанията на Императорът сочат, че сме твърде далеч от края и от времето, когато ще става да се купува пазара. За сега си събирам малко качествени неща и на всеки сок продавам една част от тях. Така можах да се измъкна напълно сух от спада надолу и съм напълно готов за възстановяването. Дали и в бъдеще тази стратегия ще проработи е божа работа.
Импе, според мен е добре да понамалиш малко писането във форума. Мисля, че ще е добре за бизнеса ти. Има едно старо планинарско правило, че когато планинският водачи си няма и хабер къде се намира, демек се загубил в гората, е добре туристите да не разбират това. Поздрави и с най-добри чувства. Писанието ти е весело, макар и на моменти напълно безполезно.
Лека и доходна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗапочваме добре, ама то и вчера така бе - но просто не е честно да ни бият постоянно.
Инвесторът - кога ще нарисувате още човечета? Освен тужно човече може да има и ревливо човече.
Бабичора от ФЕД няма да всява паника и нещата ще си пълзят, въпросът е, че след известно време, нещата ще излезнат далеч извън риториката на "отговорните" фактори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКораба ще потъва ли днес?
Инвесторът - кога ще нарисувате още човечета? Освен тужно човече може да има и ревливо човече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - баба йелън умее да прави истински чудеса - с едно непремерено изказване да причини повече вреди, отколкото може да причини с каквито и да е действия.
Проклетадае.
Япония и Сингапур не правят хубави работи обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене, че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.
Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.
Що пък да не съм участник в него?!
Проклетадае.
Япония и Сингапур не правят хубави работи обаче.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене, че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.
Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.
Що пък да не съм участник в него?!Просто няма как да рискуват и да задълбочат срива на индексите...
Коментар
Коментар