IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    На мен със CFDто си ми е стабилно, до сега не съм горял.
    Ти с опции горял ли си?
    тъй, са горенето при опциите е малко по-различно от тва с CFDто. Начи при опциите изгаряш много злобно ако си шортиш голи опции (максимална загуба), ако си със защита (1 short 1 long т.е. вертикал) стопа при тях е времето (загубата лимитирана / печалбата лимитирана). Са преди да изтече крайния срок на падежа ти тъй или иначе си на пълна загуба прайш един Rollover т.е. затваряш сегашна позиция (прибираш си загубата) и отваряш нова позиция с друг падеж напред във времето при което почти си запазваш печалбата, каам почти защото плащаш малка разлика, за това, че е напред във времето. И са за да си увеличиш леко печалбицата и да намалиш това нещо където ти яде всеки път с времето ако не е в твойта посока, влизаш в обратна посока (под цената на индекса) и прибираш и от там премийка. Това правя аз в момента, късите са ми лимитирани защото незнам колко ше лудее нагоре, а дългите са ми без лимит (short naked PUT) защото са на майната си и шанса да се случи е 3 - 4%

Така а с CFDто, както е сега ако се качи много какво правиш ? Ми нишо не мое напрайш, имаш стоп, ако ти тресне стопа ядеш бахура ако си без стоп кат се юрне ядеш двойна бахура и няма как да прибираш мангизи и намаляваш пораженията от загубата когато се качва срещу тебе щото с CFD нема как - капираш ли ?!

За тва за мене по-добрия вариянт са опциите, че с тва CFD особено с тоя DAX ми се еба века да ми подскача само като девственица и аз да търча след него като луд. Изгорил съм едно 4 бимберици и сумай ти инфаркти докато му свикна и накрая ми писна на джоджана и го остайх....
    Last edited by michaelis12; 08.11.2016, 19:42.

Коментар

• Аз мисля, че BYD има колосален потенциал дори в самият Китай - на китайските хора рано или късно ще им писне ного да ходят по улиците с респиратори.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аз искам Total. Това - хубаво. Ако слезе акцията поне за мънинко на 38 кинта - най-най-хубаво.

Мали-и-и-и - вчера как отскочи нагоре BYD с 40 цента... яд ме фана, щото петък се колебаех дали да си клъвна... дано някои от вас да накълвали с.
        Импе, първо да паднат под 40, па тогава на 38, ази ще влизам на тези нива.

за BYD, като компания ми харесват, но ме плаши много валутния макроикономическиа риск. там с китай не се знае какво е, стъкмистиката е 7-мото изкуство при тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          аз не пипам нищо докато вечерта не почнат да беснеят и то само ако нещо съвсем екстремо полудеят тогава ше се намесвам иначе ньет .... Аз съм го хванал и отгоре и от долу миналия път ти казах там да погледнеш тва с тоя Thinkorswim ама ти ньет та ньет виж там тея опции и ги зарежи тези CFD разцъкай на демото и ше разбереш разликата
          На мен със CFDто си ми е стабилно, до сега не съм горял.
          Ти с опции горял ли си?
          The strongest stand last.

Коментар

Ето, че"ралитата" приключиха, аз отворих къси на дау и насдак в момента в който бяха вчера на +1.5%.. Ако не днес, от утре чакам плодовете. Като сурнат хамериканците очаквам и падение на Юръп.
            аз не пипам нищо докато вечерта не почнат да беснеят и то само ако нещо съвсем екстремо полудеят тогава ше се намесвам иначе ньет .... Аз съм го хванал и отгоре и от долу миналия път ти казах там да погледнеш тва с тоя Thinkorswim ама ти ньет та ньет виж там тея опции и ги зарежи тези CFD разцъкай на демото и ше разбереш разликата

Коментар

да, но краткосрочно може да те изгърбят нагоре иначе се задава нещо много много грозно и ше видим в тоя период 2017/2018г. мисля, че шорта ше е голям ама да видиме, може и до 2019 да се проточи само глей мача
              Аз мисля до година живот и здраве ако излезна на генерален плюс дори и да не излезна вадим половината мангизи от акаунта щото не се знае точно какво ще стане
              Ето, че"ралитата" приключиха, аз отворих къси на дау и насдак в момента в който бяха вчера на +1.5%.. Ако не днес, от утре чакам плодовете. Като сурнат хамериканците очаквам и падение на Юръп.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
                ако не сте чули

за чакащите на тотал:

Iran to Sign $6 Billion Gas-Field Deal With Total, CNPC
                Аз искам Total. Това - хубаво. Ако слезе акцията поне за мънинко на 38 кинта - най-най-хубаво.

Мали-и-и-и - вчера как отскочи нагоре BYD с 40 цента... яд ме фана, щото петък се колебаех дали да си клъвна... дано някои от вас да накълвали с.

Коментар

Още един ден предизборни пазари.
                  Всичко си има край.
                  да, но краткосрочно може да те изгърбят нагоре иначе се задава нещо много много грозно и ше видим в тоя период 2017/2018г. мисля, че шорта ше е голям ама да видиме, може и до 2019 да се проточи само глей мача
                  Аз мисля до година живот и здраве ако излезна на генерален плюс дори и да не излезна вадим половината мангизи от акаунта щото не се знае точно какво ще стане
                  Last edited by michaelis12; 08.11.2016, 11:13.

Коментар

• ако не сте чули

за чакащите на тотал:

Iran to Sign $6 Billion Gas-Field Deal With Total, CNPC

Коментар

казах ти да внимаваш с късите краткосрочно и виде ли тея папуаси кво сътвориха ?!? Големи са ..., нагледал съм им се на циганските номера .....
                      Още един ден предизборни пазари.
                      Всичко си има край.

Коментар

Запада пак потапя. Късите ми едреят. Кеф.
                        казах ти да внимаваш с късите краткосрочно и виде ли тея папуаси кво сътвориха ?!? Големи са ..., нагледал съм им се на циганските номера .....
                        Last edited by X_Y; 07.11.2016, 10:20.

Коментар

• Мисля днес Америка ще е на кантар, но да видим. Надявам се само слузта да затъне поне временно докъм 40 зеленички, та дано успея да се налапам със слузести акции. Избръзах с ВР, ама така е - лакомийка.

По данъчни причини отписвам от компаниите за дебнене британската Rio Tinto и турям австралийската Rio Tinto. Някой има опит ли с австралийски работи? Колко чешат те дивидентите на хората?

А пък BYD е на все по-изкушаваща цена - 5.51 кинта... сърбят ме рачичките, но стискам сухото все още...
                          Last edited by Императорът; 04.11.2016, 18:29.

Коментар

• Лошом нещо кат reversal ми се вижда и то нормално щото VIXa отиде на баба си у пантофите ...

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VX...d=p98847463151

Коментар

• Запада пак потапя. Късите ми едреят. Кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                пишат еднократен ефект от отписване на 627 мио и тегне. иначе промените почнали да дават резултат...
                                иначе сега страх голям и без паника...
                                ще се постарая повече да не пиша... безсмислено е.
                                Днес маркета е много нервен...
                                Предполагам , днес/петък/ няма да завърши ДАУ на червено ако ли пък, ако завърши значи Килъри са я отписали , щото американците ще решават тези два дни за последно а акулите ги оставят пред сериозен размисъл за фондовия маркет а и гласуващите по пощата ...
                                Има много гласуващи американци през уикенда и този имейл за Шейховете ....
                                По принцип съм за Тръмп...

Коментар

Working...
                                X