IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    анализите и посоките намислене ни съвпадат. но това, което вярваме,че осъзнаваме за нас правилно, ще се случи след нас. това са дълготрайни процеси, за които е подобре да информираме и подготвим децата ни.
    За съжаление мисля, че ние ще видиме всичко с очите си.
    Особено за Балканите това което предстои е ужасяващо.
    Но дано Вие сте прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Играта е около лихвите ....немало да се качват...
      Няма много ясно. Нали предстои на колосалното печатане на пари QE 10.
      Всичко е програмирано още преди години. Само се правят корекции въз основа на актуалната оперативна обстановка. Така че върхови индекси най-вероятно ще има. Но темата е много обширна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
        ибааа
        какво им става на немските облигации

след тръмп, уж трябваше да се разпродават US-treasuries, и да се къпува немски дълг!
        а сега гледам доходността качва

GDBR10:IND 0.170

края на октомври пак бяхме тук
        Играта е около лихвите ....немало да се качват...

Коментар

• ибааа
          какво им става на немските облигации

след тръмп, уж трябваше да се разпродават US-treasuries, и да се къпува немски дълг!
          а сега гледам доходността качва

GDBR10:IND 0.170

края на октомври пак бяхме тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Отървах кожата, че съм и на голям плюс. Сега съм в къси на Дау, Насдак и Дакс.
            Пръста е на спусъка.
            внимавай щото при такива турболенции става мяу ей сутринта в 6 пуснах една дълга и добре, че щото глей кво става песни и танци на народите ...... и борсата танцува като побаркана

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Има и нещо положително във новите процеси. Макар и временно парата ще бъде отпусната, и света ще стане малко по-свободен. Но само временно докато новите тектонични плочи се наместят и тече подготовката за грандиозната война на титаните.
              ++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Банките възстановиха много бързо ... да не би Сорос в паниката да е закрил късите

Имам още едно наум...
                Вчера затворих една трета, сега още толкова на 6,24 след аукциона коба .... , затвори се и късия ДАХ на 200 пункта...
                нека отвори ДАУ довечера...
                Сега кеш и дълги останаха...

Коментар

Има и нещо положително във новите процеси. Макар и временно парата ще бъде отпусната, и света ще стане малко по-свободен. Но само временно докато новите тектонични плочи се наместят и тече подготовката за грандиозната война на титаните.
                  анализите и посоките намислене ни съвпадат. но това, което вярваме,че осъзнаваме за нас правилно, ще се случи след нас. това са дълготрайни процеси, за които е подобре да информираме и подготвим децата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Банките възстановиха много бързо ... да не би Сорос в паниката да е закрил късите
                    Игра за обиране на парите на балъците.

Нормално е да има такава волатилност нагоре и надолу това вече не е пазар, а електронна игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Аз мисля, че BYD има колосален потенциал дори в самият Китай - на китайските хора рано или късно ще им писне ного да ходят по улиците с респиратори.
                      дано да греша, но имай си едно на ум за бид и колосалният му потенциал.

Коментар

• Банките възстановиха много бързо ... да не би Сорос в паниката да е закрил късите
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          imenno

Коментар

Както казах, преди седем дни магната спечели. Всичко се развива като по учебник. Предстоят невероятно турболентни времена.
                            Вятъра на промяната ще измете всичко старо, за да отвори път на новото, включително и у нас. А пула който определя процесите е един и същ.
                            Дакса след изпускане на парата го очаква покачване, предстои ерата на истинското масирано печатане на пари.
                            imenno

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              тъй, са горенето при опциите е малко по-различно от тва с CFDто. Начи при опциите изгаряш много злобно ако си шортиш голи опции (максимална загуба), ако си със защита (1 short 1 long т.е. вертикал) стопа при тях е времето (загубата лимитирана / печалбата лимитирана). Са преди да изтече крайния срок на падежа ти тъй или иначе си на пълна загуба прайш един Rollover т.е. затваряш сегашна позиция (прибираш си загубата) и отваряш нова позиция с друг падеж напред във времето при което почти си запазваш печалбата, каам почти защото плащаш малка разлика, за това, че е напред във времето. И са за да си увеличиш леко печалбицата и да намалиш това нещо където ти яде всеки път с времето ако не е в твойта посока, влизаш в обратна посока (под цената на индекса) и прибираш и от там премийка. Това правя аз в момента, късите са ми лимитирани защото незнам колко ше лудее нагоре, а дългите са ми без лимит (short naked PUT) защото са на майната си и шанса да се случи е 3 - 4%

Така а с CFDто, както е сега ако се качи много какво правиш ? Ми нишо не мое напрайш, имаш стоп, ако ти тресне стопа ядеш бахура ако си без стоп кат се юрне ядеш двойна бахура и няма как да прибираш мангизи и намаляваш пораженията от загубата когато се качва срещу тебе щото с CFD нема как - капираш ли ?!

За тва за мене по-добрия вариянт са опциите, че с тва CFD особено с тоя DAX ми се еба века да ми подскача само като девственица и аз да търча след него като луд. Изгорил съм едно 4 бимберици и сумай ти инфаркти докато му свикна и накрая ми писна на джоджана и го остайх....
                              Отървах кожата, че съм и на голям плюс. Сега съм в къси на Дау, Насдак и Дакс.
                              Пръста е на спусъка.
                              The strongest stand last.

Коментар

И аз така мисля. Ще инсталират магната. Толкова е удобен точно в този момент, че никой друг не би бил подходящ за това кресло .
                                А дакса изпуска парата, нормално е след толкова години на върхове- Краткосрочно е здравословно да се наблюдава единствено. А златните времена предстоят.
                                Както казах, преди седем дни магната спечели. Всичко се развива като по учебник. Предстоят невероятно турболентни времена.
                                Вятъра на промяната ще измете всичко старо, за да отвори път на новото, включително и у нас. А пула който определя процесите е един и същ.
                                Дакса след изпускане на парата го очаква покачване, предстои ерата на истинското масирано печатане на пари.

Коментар

Working...
                                X