Първоначално изпратено от Stone_Kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако бамнат банките ...
дали си с фабрика или с горяща къщурка.....нема значение...
А сега имам бамка.....втора....за престиж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене, че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.
Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.
Що пък да не съм участник в него?!
Коментар
-
Нефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене, че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.
Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.
Що пък да не съм участник в него?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениенема се плашите
Deutsche Bank CEO says bank ‘rock-solid’
скала бате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Фабрика преди девети септември
Ако бамнат банките ...
дали си с фабрика или с горяща къщурка.....нема значение...
А сега имам бамка.....втора....за престиж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение:
..
купих днес малко коба....
Поздрави!
Фабрика преди девети септември
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедойче, комерца,уникредит са системни банки
ще ги крепят дето се вика докато не фалират заедно с ЕЦБ...
въпросът е , че това може да стане само с още яко печатане и може би директно купуване на акции..което ще вкара пари в системата даже и да е абсурдно...и незаконно
пак сме на линия да хващаме падащи ножове....
Гледам Петрола цепи мрака....
Долара пада ...
Индексите падат...
Платината е зелена.....
Според мен това са опити да се въздейства на Фед ,ЕЦБ или БОИ....
Или обобщено всичко пада и има паника...
купих днес малко коба....не издържах а имам и малко БД от 16....е и малко продадох на 17,7...но вече съм на сериозен минус....
Поздрави!
Коментар
-
DAX
Здравейте,
Покрай тези спадове в Германия, има много интересни компании на добри цени.
Аз например съм хвърлил око на конкретни компании в миньорския и индустриалния сектор. Ето например една компания, която бе ударена и от DAX срива и от срива на глобалният пазар за суровини едновременно:
http://finance.yahoo.com/q?s=SDF.DE
Имат P/E под 10 и в същото време много силен балансов отчет. Цената им е била толкова ниска за последно през 2006 а мениджмънт тиймът им е показал много стабилни резултати през годините.
Цената може и да падне още, но в дългосрочен план това е една сигурна компания, в сигурна индустрия, с добър мениджмънт и на добра цена.
Уоръните в този форум със сигурност в момента следят DAX и намират още сума такива бизнеси.
Нещо си траят обаче
Коментар
-
To другото не стига, ами и тия съвсем скоро пак ще са дневен ред.
Интересна европейска 2016 се заформя....ма така казват било в годината на маймуня...
http://www.bloomberg.com/quote/ASE:IND
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТия инвеститори ще се накензат от страх(уж уважавани фондове, мениджъри и не знам си кви). При вчерашния много голям спад, днес отиват още 210 пункта надолу от отварянето, та сега малко са се повъзстановили. А компаниите си работят та дрънкат, продажбите вървят, дават големи заплати, бонуси и други. Казвам страх защото цените много са се отклонили от онова което компаниите генерират и се очаква да изкарат.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИмпе време ли е да се купува Алианца ?
Проклети мишкуняци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРозавоанусите пак се окендзаха, добре че не драстически - като излязох от кантората даксът отиде под 8800, напсувах ги на рогоцифка и си излязох, добре че после оказали съпротива, дано Щатите излязат на плюс най-после.
Днес не харесаха уникредит.....
Коментар
Коментар