IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    Еврото стигнало до 1.13 а банките даваха прогнози коя от коя за по нисък курс.чак до 0.95 помня как ги правят тези анализи при положение че те ръчкат курса нагоре надоле
    това е защото всички тези "експерти" са кретени. затова сам си вадя изводи от цифрите и не слушам никакви анализатори
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Еврото стигнало до 1.13 а банките даваха прогнози коя от коя за по нисък курс.чак до 0.95 помня как ги правят тези анализи при положение че те ръчкат курса нагоре надоле
      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако бамнат банките ...
        дали си с фабрика или с горяща къщурка.....нема значение...
        А сега имам бамка.....втора.... за престиж...
        Щом ти се рискува с банки Aareal Bank е едно много по-удачно и разумно решение за инвестиране в определен момент в сравнение с изтърбушената комерц, която е на командно дишане от 2008 година насам и без каквито и да е преспективи за развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Нефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене , че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.

Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.

Що пък да не съм участник в него?!
          Няма да е лошо едни 10 % на индексите нагоре.....

Коментар

• Нефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене , че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.

Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.

Що пък да не съм участник в него?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              нема се плашите

Deutsche Bank CEO says bank ‘rock-solid’

скала бате
              То и Изкруф така говореше ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Фабрика преди девети септември

Ако бамнат банките ...
                дали си с фабрика или с горяща къщурка.....нема значение...
                А сега имам бамка.....втора.... за престиж...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  :
                  ..
                  купих днес малко коба....
                  Поздрави!

Фабрика преди девети септември

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    дойче, комерца,уникредит са системни банки

ще ги крепят дето се вика докато не фалират заедно с ЕЦБ...

въпросът е , че това може да стане само с още яко печатане и може би директно купуване на акции..което ще вкара пари в системата даже и да е абсурдно...и незаконно
                    Здравей
                    пак сме на линия да хващаме падащи ножове....
                    Гледам Петрола цепи мрака....
                    Долара пада ...
                    Индексите падат...
                    Платината е зелена.....
                    Според мен това са опити да се въздейства на Фед ,ЕЦБ или БОИ....
                    Или обобщено всичко пада и има паника...
                    купих днес малко коба....не издържах а имам и малко БД от 16.... е и малко продадох на 17,7...но вече съм на сериозен минус....
                    Поздрави!

Коментар

• DAX

Здравейте,

Покрай тези спадове в Германия, има много интересни компании на добри цени.

Аз например съм хвърлил око на конкретни компании в миньорския и индустриалния сектор. Ето например една компания, която бе ударена и от DAX срива и от срива на глобалният пазар за суровини едновременно:

http://finance.yahoo.com/q?s=SDF.DE

Имат P/E под 10 и в същото време много силен балансов отчет. Цената им е била толкова ниска за последно през 2006 а мениджмънт тиймът им е показал много стабилни резултати през годините.

Цената може и да падне още, но в дългосрочен план това е една сигурна компания, в сигурна индустрия, с добър мениджмънт и на добра цена.

Уоръните в този форум със сигурност в момента следят DAX и намират още сума такива бизнеси.

Нещо си траят обаче

Коментар

• To другото не стига, ами и тия съвсем скоро пак ще са дневен ред.
                        Интересна европейска 2016 се заформя....ма така казват било в годината на маймуня...

http://www.bloomberg.com/quote/ASE:IND

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Тия инвеститори ще се накензат от страх(уж уважавани фондове, мениджъри и не знам си кви). При вчерашния много голям спад, днес отиват още 210 пункта надолу от отварянето, та сега малко са се повъзстановили. А компаниите си работят та дрънкат, продажбите вървят, дават големи заплати, бонуси и други. Казвам страх защото цените много са се отклонили от онова което компаниите генерират и се очаква да изкарат.
                          +2
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                            Импе време ли е да се купува Алианца ?
                            Ного ясно - на тия цени си очевидно на сгода, ама това не значи, че не може да стане още по-сгода... дори още ного по-сгода.

Проклети мишкуняци.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе време ли е да се купува Алианца ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Розавоанусите пак се окендзаха, добре че не драстически - като излязох от кантората даксът отиде под 8800, напсувах ги на рогоцифка и си излязох, добре че после оказали съпротива, дано Щатите излязат на плюс най-после.
                                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...e-bank-211019/
                                Днес не харесаха уникредит.....

Коментар

Working...
                                X