If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ше дое, ше дое, нема страшно са не го знам дали ше върне пак до долу ама като гледам ква ракета беше надали, до година явно .... единствено ме е яд, че не взех сутринта поне още една дълга да го ева, ама ей на късмет ....
аз не се оплаквам мойте чудесии нямат стопове нещо да ме изребрят действам инстинктивно и сутринта още в 6ч. купих една дълга за "всеки случай" като тоя дет стана. Ама пиле ти кво си мислиш, че тва ше е така вечно ли ?!? .... Ехее чакай чакай да видиш като започне надолуто тогава как ше купувате обаче то няма да обръща ами ше си пере надоле ..... а този момент не е далече само тва щи каа ти знаеш за кво иде реч
днеска кво и "падащо" да си взел, всичко летеж .... а кви глупости дрънкаха по новините, климата ше се срине, златото ше стане 100 бона, земетресения, цунамита, ше падне луната ако стане Тръмпа, на баба им хурката ..... всичко премерена режисура и после наопаки мяу, закономерно преди дадено събитие ако го бутат в една посока, то след събитието е винаги наопаки .....
перфектно се получи! няма никаква лудница!
да сте шортили бабата навреме
сега кеф!!!
аз не се оплаквам мойте чудесии нямат стопове нещо да ме изребрят действам инстинктивно и сутринта още в 6ч. купих една дълга за "всеки случай" като тоя дет стана. Ама пиле ти кво си мислиш, че тва ше е така вечно ли ?!? .... Ехее чакай чакай да видиш като започне надолуто тогава как ше купувате обаче то няма да обръща ами ше си пере надоле ..... а този момент не е далече само тва щи каа ти знаеш за кво иде реч
Аз днес заредих Гамеса на 18,350 добре че миналата седмица я разкарах на 20,200 обаче OHL яко ме данни днес но има и такива моменти Гамеса утре след като затвори борсата ще публикува резултатите
очаквам скоро и ветрилките да почнат да пукат кат' хлебарки покрай соларите.
трябжа да сме нащрек с тия перки. очаквам още сливания в този сегмент.
Утре UNICREDIT изкарват отчет ... някой търгува ли ги ?
Големи са и много народ се е вторачил в италианския банков сектор ... и в зависимост от това дали и колко ще ни изненадат могат да поведат хорото в правилната посока ....
Аз днес заредих Гамеса на 18,350 добре че миналата седмица я разкарах на 20,200 обаче OHL яко ме данни днес но има и такива моменти Гамеса утре след като затвори борсата ще публикува резултатите
Няма много ясно. Нали предстои на колосалното печатане на пари QE 10.
Всичко е програмирано още преди години. Само се правят корекции въз основа на актуалната оперативна обстановка. Така че върхови индекси най-вероятно ще има. Но темата е много обширна.
казвате японския сценари ни чака
голямо пукане на asset bubble ni чака след поредния връх
Коментар