If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам кой купува и кой продава тази акция въпроса е че избързах със затварянето на позицията и засега съм на малка загуба от нея....но кой да очаква че при Тръмп-президент тук ще отскочи така цената
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
VW как ги виждате в следващите седмици ? Туко що им гледах представяне на новите модели, влючително голф 7 с нов фейслифт. Казаха че 2017 пускат 10 нови модела, продажбите им след спада през август отново са в растеж. Мисля, че ако се хване на едни 112-114 евро има потенциал за нагоре
Аз си понакупих VW верно за някаква смешна сума, но да има нещо. За мен VW ST има потенциал да достигне до към 300 евро. /дългосрочна целева цена./
Така че може да се оглеждате за вход когато прецените, че цената е подходяща.
VW как ги виждате в следващите седмици ? Туко що им гледах представяне на новите модели, влючително голф 7 с нов фейслифт. Казаха че 2017 пускат 10 нови модела, продажбите им след спада през август отново са в растеж. Мисля, че ако се хване на едни 112-114 евро има потенциал за нагоре
Импе> мен не ме притеснява толкова бизнеса като такъв ами курсa на RMB-to
как хеджираш този риск?
РъМъБъ викаш на парите с Косматият ли?
Нима мислиш, че курсът на Косматият ще окаже влияние в по-дългосрочна перспектива от около 18 години (напримерно), ако продажбите на BYD скочат с 2438%?
Според теб докога китайските хора в Шанхай и Пекин ще ходят с респиратори на мордите, преди или те да се разбунтуват и да почнат да палят дизелови коли - или правителството да ги изпревари, забранявайки тия коли?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
голям купон е с тези индекси-печели Хилари борсите нагоре;печели Тръмп борсите пак нагоре интересно как ще се обясни ръста на индексите днес
Логично е.
Сега е интересно магната дали ще изкара мандата или военно промишления комплекс ще му спретне същата съдба, както на един друг техен президент. Зависи как ще играе картите.
Печатането предстои.
Пиле.... през онуй ми е големите ми пари идват от друго място.
оттук правя кинти за почивки и пътувания по света.... и ми е все тая, пешо, гош, мошо дали е спал добре или се е събудил с пръсти в контакта....
така че веселба да става и пари да падат!!!!!!!
еми нищо айде кат стане дармадан нема хоиш една две години на почивка и тва е ....
аз не се оплаквам мойте чудесии нямат стопове нещо да ме изребрят действам инстинктивно и сутринта още в 6ч. купих една дълга за "всеки случай" като тоя дет стана. Ама пиле ти кво си мислиш, че тва ше е така вечно ли ?!? .... Ехее чакай чакай да видиш като започне надолуто тогава как ше купувате обаче то няма да обръща ами ше си пере надоле ..... а този момент не е далече само тва щи каа ти знаеш за кво иде реч
Пиле.... през онуй ми е големите ми пари идват от друго място.
оттук правя кинти за почивки и пътувания по света.... и ми е все тая, пешо, гош, мошо дали е спал добре или се е събудил с пръсти в контакта....
така че веселба да става и пари да падат!!!!!!!
Коментар