IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оф, дано днес удържим фронтът и най-после набием подобаващо мишкуняците, дано са проклети.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Fly my pretties! Fly!
      https://www.youtube.com/watch?v=m-H8PuweRVA
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Кои държавни облигации не се сриват
        Ти поглеждал ли си последните дни с колко пункта са нагоре гърци, португалци?
        Да сриват, колко да сриват? Ето как представя нашият фонд в облизвации и ДЦК от началото на годината:

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          А според мен страхът е твърде малко, спрямо това което е възможно да се получи. Еврото не се срива, държавните облигации не се сриват, всичко навсякъде изглежда нормално освен при акциите и дълговете на конкретни фирми. Все едно че няма да има заразяване, все едно че това няма да прецака икономиките.
          Веднъж да напишеш нещо смислено Браво !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Нагоре са като динамика, но нивото им е далеч от паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              А според мен страхът е твърде малко, спрямо това което е възможно да се получи. Еврото не се срива, държавните облигации не се сриват, всичко навсякъде изглежда нормално освен при акциите и дълговете на конкретни фирми. Все едно че няма да има заразяване, все едно че това няма да прецака икономиките.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Сякаш аз съм за едно кратко рали, което трябва да започне тези дни около Йелън и да завърши два дена преди ЕЦБ. Въобразявам си, че има твърде много страх, което е добре за акциите. От друга страна писанията на Императорът сочат, че сме твърде далеч от края и от времето, когато ще става да се купува пазара. За сега си събирам малко качествени неща и на всеки сок продавам една част от тях. Така можах да се измъкна напълно сух от спада надолу и съм напълно готов за възстановяването. Дали и в бъдеще тази стратегия ще проработи е божа работа.
                Импе, според мен е добре да понамалиш малко писането във форума. Мисля, че ще е добре за бизнеса ти. Има едно старо планинарско правило, че когато планинският водачи си няма и хабер къде се намира, демек се загубил в гората, е добре туристите да не разбират това. Поздрави и с най-добри чувства. Писанието ти е весело, макар и на моменти напълно безполезно.
                Лека и доходна.

Коментар

• Сякаш аз съм за едно кратко рали, което трябва да започне тези дни около Йелън и да завърши два дена преди ЕЦБ. Въобразявам си, че има твърде много страх, което е добре за акциите. От друга страна писанията на Императорът сочат, че сме твърде далеч от края и от времето, когато ще става да се купува пазара. За сега си събирам малко качествени неща и на всеки сок продавам една част от тях. Така можах да се измъкна напълно сух от спада надолу и съм напълно готов за възстановяването. Дали и в бъдеще тази стратегия ще проработи е божа работа.
                  Импе, според мен е добре да понамалиш малко писането във форума. Мисля, че ще е добре за бизнеса ти. Има едно старо планинарско правило, че когато планинският водачи си няма и хабер къде се намира, демек се загубил в гората, е добре туристите да не разбират това. Поздрави и с най-добри чувства. Писанието ти е весело, макар и на моменти напълно безполезно.
                  Лека и доходна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                    Кораба ще потъва ли днес?

Коментар

• Бабичора е за демократите, тя ще направи всичко по силите си, за да отложи сривовете до след изборите.
                      Въпросът е дали ще успее?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Започваме добре, ама то и вчера така бе - но просто не е честно да ни бият постоянно.

Инвесторът - кога ще нарисувате още човечета? Освен тужно човече може да има и ревливо човече.
                        Споко! Ще има и свръщане! Въпросът е, че ще е временно!

Бабичора от ФЕД няма да всява паника и нещата ще си пълзят, въпросът е, че след известно време, нещата ще излезнат далеч извън риториката на "отговорните" фактори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                          Започваме добре, ама то и вчера така бе - но просто не е честно да ни бият постоянно.

Инвесторът - кога ще нарисувате още човечета? Освен тужно човече може да има и ревливо човече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Да - баба йелън умее да прави истински чудеса - с едно непремерено изказване да причини повече вреди, отколкото може да причини с каквито и да е действия.

Проклетадае.

Япония и Сингапур не правят хубави работи обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Нефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене , че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.

Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.

Що пък да не съм участник в него?!
                              Да - баба йелън умее да прави истински чудеса - с едно непремерено изказване да причини повече вреди, отколкото може да причини с каквито и да е действия.

Проклетадае.

Япония и Сингапур не правят хубави работи обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Нефтът падна с 10-на процента, а борсата не направи ново дъно. Дали пък няма да затворим с рали? (както и започнахме) Хайде и аз да покажа пожелателно мислене , че нали от вчера съм на дълги ДАКС и НАСДАК.

Все още смятам, че пазарите очакват чудо от Йелън, а тя ги умее тия неща. Ще каже, че икономиката е ОК, безработицата също, инфлацията не толкова и ще намекне за пауза при вдигането на лихвите (ще видим, ще помислим) и ето ти едно хубаво едноседмично рали на акциите.

Що пък да не съм участник в него?!
                                За паузата при вдигането на лихвите съм на същото мнение Просто няма как да рискуват и да задълбочат срива на индексите...

Коментар

Working...
                                X