Da, при тия нива 0.26, по-скоро да подскочат 50-100% (Eucar)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеОнзи ден купих Юропкар (EUCAR) на 0.37. Бях писал, че няма да купувам повече ако паднат, но преди малко не се сдържах и взех още.
Средната цена стана 0.3264.
В платформата имаше съобщение, че са успяли да наберат нужните им 50 млн. и са подновили договорите си с индийските и китайските партньори.
Айде, наслука сега за някакъв сезон!
.... да фалират няма тази година, а по-долу няма закъде. Купува се на дъна, не на върхове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСигурно ще подскочат, че много са паднали, за 3 години от 10 на 0,26 €, страх ме хваща да не фалират
[ATTACH=CONFIG]n3727566[/ATTACH]
Най-късно юли, август тази година ще стане ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениевзех Grifols, изключително разпродадена хартия, без резултатите да показват такъв спад.
Коментар
-
Онзи ден купих Юропкар (EUCAR) на 0.37. Бях писал, че няма да купувам повече ако паднат, но преди малко не се сдържах и взех още.
Средната цена стана 0.3264.
В платформата имаше съобщение, че са успяли да наберат нужните им 50 млн. и са подновили договорите си с индийските и китайските партньори.
Айде, наслука сега за някакъв сезон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКажи за колко време са държани книжата за тези 38% , но колкото и да е - бравус, достойно за уважение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеGrifols, това ли е Isin: ES0171996087 ?
Не се движи с пазара обаче, което поне за мен е много неприятно. Не знае човек какво ще стане.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар