IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Da, при тия нива 0.26, по-скоро да подскочат 50-100% (Eucar)

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
      Онзи ден купих Юропкар (EUCAR) на 0.37. Бях писал, че няма да купувам повече ако паднат, но преди малко не се сдържах и взех още.
      Средната цена стана 0.3264.
      В платформата имаше съобщение, че са успяли да наберат нужните им 50 млн. и са подновили договорите си с индийските и китайските партньори.
      Айде, наслука сега за някакъв сезон!
      От няколко дни ги чакам да паднат с още някой цент, за да закача и аз. Май ще ги изпусна като Елиор за някой какъв.

.... да фалират няма тази година, а по-долу няма закъде. Купува се на дъна, не на върхове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        Сигурно ще подскочат, че много са паднали, за 3 години от 10 на 0,26 €, страх ме хваща да не фалират
        [ATTACH=CONFIG]n3727566[/ATTACH]
        Е, има я тази вероятност, но ще им стискам палци. Дал съм 800 евро общо.

Най-късно юли, август тази година ще стане ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
          взех Grifols, изключително разпродадена хартия, без резултатите да показват такъв спад.
          И на мен ми харесаха тези и току-що взех на 20.21. Благодаря ти за споделянето на компанията! Аз ще им търся 12-15%. Може и повече, но не много повече. При мен е спекулативно и за колкото по-кратък период, толкова по-добре.

Коментар

• Сигурно ще подскочат, че много са паднали, за 3 години от 10 на 0,26 €, страх ме хваща да не фалират
            Click image for larger version

Name:	europcar.png
Views:	1
Size:	9.2 КБ
ID:	3727566

Коментар

• Онзи ден купих Юропкар (EUCAR) на 0.37. Бях писал, че няма да купувам повече ако паднат, но преди малко не се сдържах и взех още.
              Средната цена стана 0.3264.
              В платформата имаше съобщение, че са успяли да наберат нужните им 50 млн. и са подновили договорите си с индийските и китайските партньори.
              Айде, наслука сега за някакъв сезон!

Коментар

Кажи за колко време са държани книжата за тези 38% , но колкото и да е - бравус, достойно за уважение.
                Благодаря ти! Книжата са от средата на декември миналата година.

Коментар

• Кажи за колко време са държани книжата за тези 38% , но колкото и да е - бравус, достойно за уважение.

Коментар

• Продадох Elior Group (ELIOR) на 7.39. 38% стигат. Имах намерение да държа до около 10, но четох в платформата, че ще правят обратно изкупуване на същата цена след 18 месеца и реших да се оттегля. Ще ги наглеждам.

Коментар

• Много избяга нагоре пазара тази сутрин, инвеститорите не ги интересуват лихвите. Отваряне с 'gap' ли му казваха на това ?

Коментар

• Защо е такава огромна разликата в цената в Мадрид и в Ню Йорк - 20 евро срещу 16 гущера?

Коментар

Grifols, това ли е Isin: ES0171996087 ?
                          Не се движи с пазара обаче, което поне за мен е много неприятно. Не знае човек какво ще стане.
                          компанията е по-прибита от такива, които не извършват почти никаква дейност заради ковида (самальоти, хотели). натискат ги основно чрез "страхуване" от спад на дарителите на кръвна плазма. но това в крайна сметка не се реализира в чак такава степен. прегледах резултатите и влезнах на 20.4. очаквам да върне в някакъв момент до нива 25-27 евро, а може би и повече. бизнесът ми харесва, голяма част от приходите са от САЩ, но според мен имат възможност за разрастване и в други посоки.

Коментар

• Grifols, това ли е Isin: ES0171996087 ?
                            Не се движи с пазара обаче, което поне за мен е много неприятно. Не знае човек какво ще стане.
                            Click image for larger version

Name:	Grifols.png
Views:	1
Size:	8.4 КБ
ID:	3724302

Last edited by ПИЧ; 26.02.2021, 12:36.

Коментар

• взех Grifols, изключително разпродадена хартия, без резултатите да показват такъв спад.

Коментар

• Гледам Дойчовците (Deutsche bank) , растат днес, но такива откъснати от пазара движения, винаги са странни и озадачаващи ?!

Коментар

Working...
                                X