Гледам Дойчовците (Deutsche bank) , растат днес, но такива откъснати от пазара движения, винаги са странни и озадачаващи ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Яки идеи пускаш и с удоволствие бих скочил и аз, па да вдигна малко цената. Проблемът е, че в Европа търговията ми излиза доста скъпо и не си заслужава под 2000 евро. Много ми е за почти банкрутирала компания. Самата Европа е черна дупка и затова трябва да съм по-внимателен в избора на компании. Обаче не мога да намеря подробна финансова информация и новини за европейските компании. Трябва да отделям твърде много време.
Щеше да е супер, ако мога да купя едно 2-3 хил. акции, но за повече ме е страх
Към средата на лятото очаквам да стават за продаване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Бъри може би щеше да ги купи сега - на 0.30.
Щеше да е супер, ако мога да купя едно 2-3 хил. акции, но за повече ме е страх
- 1 like
Коментар
-
Оня ден четох, че горе долу същата била стратегията и на оня пич от филма за ипотечната криза - Бъри.
Коментар
-
Не съм се вторачвал много. Направи ми впечатление, че са на 20-25% нагоре от дъното си и реших да ги преслушам. Ако започнат в някаква степен пътуванията, би трябвало да захлебят. Много от центровете им са по летища, гари и т.н.
Елиор, да! Малко радост тия дни.
Коментар
-
Гледал ли си ги подробно? Имаш ли по-конкретна идея или си влязъл спекулативно.
...
Елиор, да! Малко радост тия дни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих Europcar (EUCAR) на 0.37. Пролет иде, залагам на оптимизъм.
И поздравления за Elior. Като си помисля, че за два три цента не успях да се закача...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеИмало е страхотно търсене в даден момент, хвърлят се да не останат капо. Лимитирана поръчката продава , ще рече- не по малко от посочената цена, но може да отиде и нагоре. Макар и рядко случват се такива неща.
Коментар
-
https://www.boerse-frankfurt.de/equi...tory/tick-data
Така като гледам е отворила на 8.50 или 8.60Предполагам какво е станало - винаги търговията би следвало да започва с аукцион като на аукциона сделките се сключват на 1 цена. https://www.xetra.com/resource/blob/...t_Model-en.pdf
Но ти щом си продал на 6.10 значи би следвало да си продал на някакъв pre-trade пазар, странно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, то почти винаги може и по-добре. Затова гледам никога да не продавам цялата позиция. Оставям си малко за всеки случай, особено ако съм успял да покрия началната инвестиция. Пак може да ме е яд, но една идея по-малко
Публикували са обнадеждаващи клинични резултати от фаза 2.
Коментар
-
Имам подозрения, че играта ми ще се окаже глупава в крайна сметка. Бях забелязал, че акцията ходи до 5 и нещо по веднъж на месец и идеята ми беше да изкарам едни 100 евро и после като спихне до 4.20 да си купя пак. Ама може и да се окаже, че тръгва стабилно нагоре и в този случай няма да съм много щастлив. Но...важното е да сме здрави и да няма загуби.
Иначе другите две са на Насдак.
Liminal BioSciences (LMNL) тези правят някакви силни турбуленции от време на време. Сложил съм ги на 15.49.
Другите са: Meten Edtechx Education Group (METX). На тези съм сложил 4.78.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...
добра игра, но защо не кажеш другите две, които дебнеш.
Иначе другите две са на Насдак.
Liminal BioSciences (LMNL) тези правят някакви силни турбуленции от време на време. Сложил съм ги на 15.49.
Другите са: Meten Edtechx Education Group (METX). На тези съм сложил 4.78.
- 1 like
Коментар
Коментар