IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз мисля, че и по тази позиция много отдавна ти бях писал че тренда е надолу, и тогава не ми повярва. Все едно той най-добрия учител е собствения опит.
    Да и позволява да се прави неприличен профит.

Та накъде е тренда по тази позиция сега, според теб?!

Ние си казахме средните на отворените позиции. Цена на затваряне е 2.585.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      4 милиарда грацки и 9 милиарда италиански
      Не е малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ти защо влезе в ИХБГ. Същото и аз. Преди няколко седмици прадавах на 3,20,после купувах под 3 ,после продавах на 3,13 и сега изненада акцията се срина на 2,5 от 3,19. Чакаме нагоре да тръгне ако всичко е нормално от раз и с 10 % най малко.Пада като испанска и италианска банка това е интересното .Дойче банк има 6% спад а тук над 25 %.
        Поздрави1
        Аз мисля, че и по тази позиция много отдавна ти бях писал че тренда е надолу, и тогава не ми повярва. Все едно той най-добрия учител е собствения опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Не злорадствам, в никакъв случай. Комерца имат ли гръцки дълг?
          Пренебрежително малко, към момента, но не и за "Пазара"

Тоест е склонен да им свали капитализацията за ден с повече от номинала на целият дълг.

Нищо невиждано
          Last edited by prodigal; 14.07.2011, 21:15.

Коментар

4 милиарда грацки и 9 милиарда италиански

Коментар

На 3,13 продадох всички налични и почнах под 3 да купувам пак. Днес е основният пакет и всичкият свободен кеш а той беше 50 % от портфеила ми. Така че засега спри да злорадстваш защото средната ми е под 2,70 евро но са много акции за мойте възможности..

Коментар

• Commerzа закрих осте на 2.725, прибрах за една по4ерпка през weekend-a и взех ОТМ опции с падеж 26.06.2013 @ 3. ако мине добре

на Unicredito Italiano састо им се то4а

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ако утре падне повече от средното за сектора в европа, аз поне ако бях на теб щях да продавам без да се замислям. След това винаги можеш да вкараш веднага парите в европейска банка, която няма такива проблеми. но чиято цена също е била понижена от настоящата несигурност. Така избиването на загубите и съответно излизане на печалба има вероятност да стане доста по-бързо.
                  Ти защо влезе в ИХБГ. Същото и аз. Преди няколко седмици прадавах на 3,20,после купувах под 3 ,после продавах на 3,13 и сега изненада акцията се срина на 2,5 от 3,19. Чакаме нагоре да тръгне ако всичко е нормално от раз и с 10 % най малко.Пада като испанска и италианска банка това е интересното .Дойче банк има 6% спад а тук над 25 %.
                  Поздрави1

Коментар

Успя ли да докараш средната до 4 евро?
                    На 3,13 продадох всички налични и почнах под 3 да купувам пак. Днес е основният пакет и всичкият свободен кеш а той беше 50 % от портфеила ми. Така че засега спри да злорадстваш защото средната ми е под 2,70 евро но са много акции за мойте възможности..

Коментар

Здравей,
                      не съм толкова рисков играч да събирам различните позиции в една ,но може да е от жегата.
                      много е спекулативна и като тръгне нагоре пък няма спирка.
                      От 3,21 евро до 2,54 падна като талпа без почивка.Това е близо 29 % ако се изчислява от 2,54.
                      Ако утре си изложи на стрес тестовете и продължи спада към 2,3 евро ,хвърлям лаптопа и 30 дни няма да го гледам . Даже и нашата борса тогава.
                      Поздрави!
                      Говоря за печалба само от Комерц, тя и на горе е рязка, както знаем. Платформата ми смята само незакрити позиции, а по моите файлове съм на цена някъде.

Все тази, на Меркел цената е на 2.6 , платена в други бая по-тежки времена, та не се притеснявам хич

Коментар

Здравей,
                        не съм толкова рисков играч да събирам различните позиции в една ,но може да е от жегата.
                        От 3,21 евро до 2,54 падна като талпа без почивка.Това е близо 29 % ако се изчислява от 2,54.
                        Ако утре си изложи на стрес тестовете и продължи спада към 2,3 евро ,хвърлям лаптопа и 30 дни няма да го гледам . Даже и нашата борса тогава.
                        Поздрави!
                        Успя ли да докараш средната до 4 евро?

Коментар

Здравей,
                          Поздрави!
                          Ако утре падне повече от средното за сектора в европа, аз поне ако бях на теб щях да продавам без да се замислям. След това винаги можеш да вкараш веднага парите в европейска банка, която няма такива проблеми. но чиято цена също е била понижена от настоящата несигурност. Така избиването на загубите и съответно излизане на печалба има вероятност да стане доста по-бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Мерси

Привет Монти, тоя Комерц голяма краста

Здравей,
                            Поздрави!

Коментар

• Мерси Ники!

Привет Монти, тоя Комерц голяма краста

Днес пак взех и вероятно утре пак, средната ми е на 2.96, без печалбата от закрити позиции.

Ама много се оставя да я бият, а и отчета и е далеч.

Карай, пак съм по-добре от Блесинг, на него на 3.2 някъде му се връзват, дано избие от бонуси та да не го мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                                Pfleiderer не го бараи. Аz дебна Asian Bamboo и Sino Forest

DÜBAG Düsseldorfer Beteiligungen AG - тук иzлеzнох след 50% (малка поzиции zа спорта). акциата се ка4и оба4е с 43000% zа една година и не е барам ве4е
                                Здравей,
                                сега сметнах цената на акциите на Комерса спрямо увеличенията и установих че е на 2,93 евро. Спрямо най старите е паднала с 50 % а срямо Комените е паднала с 1,35 евро което е почти 30 %
                                Все още мисля че тук е дъното и допълних до дупка в интервала 2,55-2,6 евро . Ако го закъсат утре на стрестестовете ставам дългосрочен.
                                Ти как ги виждаш нещата.
                                Поздрави!
                                П.П. Изчисленията са: текущата цена умножена по 21 акция и се изваждат 10 акции по 2,18 и полученото число разделено на 11.
                                Last edited by Монти; 14.07.2011, 19:27.

Коментар

Working...
                                X