IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе хора, очаквах в тая тема да е пълно с коментари за VOWднес...

По едно време ги видях на над EUR 300

Баси, в края на 2015 доста хора тука напазарувахме евтини костенурки. Сега дойде времето да берем плодовете на далновидната покупка... за който е имал търпението де. Не ми казвайте, че само аз ще пия шампанското, пардон Codorniu-то
    Last edited by Money; 17.03.2021, 02:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
      Никогаш не давай вяра на патологичен лъжец, особено когато цитира други лъжци

Коментар

terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
        Ми явно, че не са в реално време, но освен това няма какво да не ти харесва.

Коментар

• terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.

Коментар

Къде ги гледаш тия къси позиции ?
            https://www.marketbeat.com/stocks/OT...hort-interest/

Ама акълът беше от wsb-етчиите, а основната позиция беше на Мелвин.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Уфф, нали го говорихме. Чисто борсова е играта там. Виж колко е скъсена.
              Къде ги гледаш тия къси позиции ?

Коментар

Varta много хвърчи днес (+15%) да не би да вземат да правят батерии за електромобилите ?
                Уфф, нали го говорихме. Чисто борсова е играта там. Виж колко е скъсена.

Коментар

• Varta много хвърчи днес (+15%) да не би да вземат да правят батерии за електромобилите ?

Коментар

lobos, едното е за щатите, емисията започва със US39843........, а в европа със ES01719....... Коментираната тук от Никола20 е испанската емисия.
                    Ами не е така и двете са на испанската борса после ако не ме мързи ще прочета кво пишат за тях ,сега видях че има голяма еуфория в форума .Имам ги поне от 5 години в платформата и никога не съм ги заглеждал
                    Най вероятно са клас А и В нещо като при Абенгоа

Коментар

• lobos, едното е за щатите, емисията започва със US39843........, а в европа със ES01719....... Коментираната тук от Никола20 е испанската емисия.

Коментар

• Чакам ERCROS да запълни гапа и ударно да поеме към 4 евро има доста силно обратно изкупуване

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                          arbeitmachtfrei Нашите приятели Grifols мислех, че още на 19.80 ще намерят подкрепа, ама нещо не спират. Могат ли издълба до 15?
                          Вие кой Grifols имате А или Б сега зачетох форума за тях

Коментар

• Ето, за който му се чете годишния отчет на TUI Group за 2020 г.(в PDF файл)
                            https://www.tuigroup.com/damfiles/de...d846e40048.pdf
                            Бившия шеф във Даймлер- Дитер Цече , едим мустакат дядо, сега е шеф Supervisory board във TUI

Коментар

• Европа има един голям проблем не се мисли за акционерите. Акционерите са важни, стойността на книжата е важна, не работниците. Особено страни като италия, испания, франция - това е социализъм и синдикати. Синдикатите ще натиснат, ще дадат премии на работниците, акционерите кучета ги яли.
                              Ми една Австрия да вземем- 13-а и 14-а заплати по закон. Премиите отделно. Е гати кефа.
                              Е кой ще хвърля пари за акции.
                              Като у нас - могат да източат компанията - па ти си дръж акциите и си мисли че ще порастат. Просто богатството на народа не се съхранява под формата на акционерен капитал (в такава степен в която е в Америка)

Коментар

• arbeitmachtfrei Нашите приятели Grifols мислех, че още на 19.80 ще намерят подкрепа, ама нещо не спират. Могат ли издълба до 15?

Коментар

Working...
                                X