Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Бива, бива. Утре може и да мине. Падаха до 0.25 преди.
Стискай с палци. Кажи ми, че не си ги шитнал твойте, че да страдаме заедно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Мда мда мда
day 0.2590 - 0.2726
limit 0,2588
е бива ли такъв ташак
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
Въпросът, който интересува нас, е какво ще стане утре?
Аз съм им дал GTC поръчка продава @23.30.
Коментар
-
Някой ако инвестира в петролец
BNP Paribas WTI Crude Oil; ETC
https://www.bloomberg.com/quote/BNQB:GR
real time:https://www.etp.bnpparibas.com/produ...c/de000ps7wt17Last edited by ПИЧ; 23.03.2021, 18:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПак затварят и Europcar сигурно ще го отрази. Чудя се дали да налазвам. Някакви по-актуални новини за компанията, че френският ми е слабичък? Имат бизнес в Индия и Китай и на това най-вече разчитам.... както и на Херц цирковете, които донякъде разкарват един голям конкурент.
__
мда, отразява го. Търся 5 хил. На 0,258. Ако падне дотам падне, ако не, здраве да има
day 0.2590 - 0.2726
limit 0,2588
е бива ли такъв ташак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАбе хора, очаквах в тая тема да е пълно с коментари за VOWднес...
По едно време ги видях на над EUR 300
Баси, в края на 2015 доста хора тука напазарувахме евтини костенурки. Сега дойде времето да берем плодовете на далновидната покупка... за който е имал търпението де. Не ми казвайте, че само аз ще пия шампанското, пардон Codorniu-то
Коментар
-
Пак затварят и Europcar сигурно ще го отрази. Чудя се дали да налазвам. Някакви по-актуални новини за компанията, че френският ми е слабичък? Имат бизнес в Индия и Китай и на това най-вече разчитам.... както и на Херц цирковете, които донякъде разкарват един голям конкурент.
__
мда, отразява го. Търся 5 хил. На 0,258. Ако падне дотам падне, ако не, здраве да имаLast edited by terziеv; 23.03.2021, 13:31.
Коментар
-
lobos, възможно е да отиде и под 14 000 , но пазарите станаха по-малко волатилни, в последно време. Аз лично очаквах по-бързи движения. нагоре, надолу, да се чудят накъде да хванат. Ама той Пауъл като каже - няма да вдигам лихвите 3 години и всички са диви и щастливи, чичко Пауъл е със нас.
Тази бабка в ЕЦБ и тя му приглася.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДойчовците(deutsche bank), какво направиха, пак 5% нагоре, a аз ги чакам да омекнат малко. Ще си остана с чакането
Коментар
Коментар