Първоначално изпратено от javor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеконтренето никога не лесно не само тези дни
А твойто мнение,какво е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеконтренето никога не лесно не само тези дни
Здравей Роки,
направи ми забележка че съм влезнал доста по рано в дълги и им треперя докато мога спокойно да си пия облака , за да тръгне работата. Два пъти си ми калем. Искам и трети ,че нещо пак овапцаха работата на запад и отидоха банките в полето .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеПродадох с 10 точки одгоре.Не е лесно тези дни!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеГоляма разпродажба,но влезнах да пробам отново дълга на 6605
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеЯвно отиваме към 6620-6600 а комерса има добра подкрепа тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко утре падне до 6700 ще пусна индекс ,което не съм правил от една година.
Комерса и Дойчебанк се държат но се чака нещо за нагоре след погромите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДАХ в момента е 6706 , Комерса 2 ,42 ,Дойче банк на 35,67 евро.
Купувах при Комерса защото смятам ,че акулата пак използва сходен номер ,купува до 14,15 ч на таргета и определена цена 2,52-2,55 и после като вижда че има напън надолу пуска ги по надолнището и прибира акциите им, на всеки цент се поставяше оферта купува по милион без опит за нагоре както сутринта и мейкъра се скри даже след 16 ч.
Утре ще интересен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеНе ми взе поръчката,че изтече времето.И утре е ден!
Лека у успех!
Купувах при Комерса защото смятам ,че акулата пак използва сходен номер ,купува до 14,15 ч на таргета и определена цена 2,52-2,55 и после като вижда че има напън надолу пуска ги по надолнището и прибира акциите им, на всеки цент се поставяше оферта купува по милион без опит за нагоре както сутринта и мейкъра се скри даже след 16 ч.
Утре ще интересен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмаме 8 червени сесии на ДАУ ,поне от кумова срама ще направят две ,три зелени защото 10 К ще ги зове до няколко дни и нищо не може да им помогне .Моето мнение за обръщане към 13 К . почнаха да се занимават с проблемите на ЕС и всички други аборигени според тях.Така че след Мудис ще видиме рали на ДАУ и после на ДАХ.
Лека у успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение6765 подаде и според мен на 6715 ще е интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеУдарен стоп,но обмислям отново дълга от сега 6760 или 6715-20
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемечето=монти
явно не си в час
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемечето=монти
явно не си в час
Коментар
Коментар