Първоначално изпратено от javor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеСамо ни ядеш ти,вместо да дадеш някои съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениезабелязан си
без злоба. много ви позволиха да си играете с тия банки, все трябваше да се случи да ви изненадат и да си приберат квот са ви дали
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеЩе пробвам и на комерца на 2,22,че доста съблазнително.DAX-3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеАз опитвам с къси стопове на тази ефтинийка и вчера закачих стотина точки,но вече над 60 загубих.Всеки ден по 1-2 а и повече %,но докога????
Няма накъде според мен но някой вече определиха 6 К за ниво на съпротива.
Аз спирам покупките въпреки че съм без ливъридж днес търпя сериозни загуби на 4К акции на Комерса и 200 на Дойчебанк.
Рокиииии направи ми забележка,плиис .
че нещата може да станат необратими за три дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДАХ е като немският Месершмид . по пикиране.
Комерса и дойчебанк достигнаха нивата на най песимистично ностроени анализатори.
2,22 и 33,33 евро.
Сега е интересно какво ще се прави
Коментар
-
Според Reuters, Commerzbank отписа 700 милиона от гръцкия си дълг, нищо чудно акцията да слезе и под 2.00 евро. Очакваме отчета за второто тримесечие на 10 август и май посоката ще е още на юг...
Deutsche Bank зачерква "само" 155 милиона, но това е само за сега...
http://www.reuters.com/article/2011/...ateNews&rpc=43
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеоще има докато истерясят всички...
под 2 ще купя още комерц ...
Под 2 ще ти продава Меркел.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДАХ е като немският Месершмид . по пикиране.
Комерса и дойчебанк достигнаха нивата на най песимистично ностроени анализатори.
2,22 и 33,33 евро.
още има докато истерясят всички...
под 2 ще купя още комерц ...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеДълга от 6550
2,22 и 33,33 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеНе ти отива на снимката
А и не дръж на тези дреболии!Last edited by javor; 03.08.2011, 21:56.
Коментар
Коментар