Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Пухче
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПак трябва преинсталираш демото
П.П. Като ти казвах за Комерца на 1 ойро майтап работа ти изглеждаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес добре "гледахме". Утре ако продължи може и да стане трагично положението у нас и по всички земни кълбета .
Комерса в момента 2,05 и Дойче банк 32,57 евро.
П.П. Като ти казвах за Комерца на 1 ойро майтап работа ти изглеждаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСлед толкова дни спад. Е ПРЕПОРЪКА да не предприемаш нищо.....Ама всеки си е господар на парите....По-горе Берта е писал нещо......дано не става ,че не ми се мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеСлед толкова дни спад,чесно казано ще е лудост да заложа на къси а по добре да опитам да хвана дъно с мноко къси стопове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПомня , защото падаше с 1000 пункта надолу и се качваше с 700.....
Но миналата година имаше една "техническа грешка" и се взеха мерки за да няма повторение ,сега не става по този начин ,но пък падат постоянно. Големите ще вземат мерки до няколко дни иначе 2008 ни чака пак.
П.П. Комерса затвори на 2,17 ,Дойчебнк на 33,88, ДАХ- 6414,ДАУ -11614 .Утре е ден на спекуланта .
гледам статията в ройтерс за комерца и отписването на 700 милки гръцки дълг... и се чудя.. от една страна се застраховат - имат печалба/отписват , но това не значи , че във времето не могат да реализират печалба от този дълг. (това в случай, че гърция не фалира)
стратегията на Блесинг с увеличението, беше страхотно критикувана, но в крайна сметка при тази паника, която наблюдаваме този капитал не се губи. Сега с това изсилване с отписванията на дълг , който се оказва, че не е с падеж идните нялко години..не знам какво цели. Подготвя банката да удържи по-сериозна дългова криза или целенасочено гони дребния инвеститор.
преди няколко месеца 7% от акциите на комерца, бяха в частни инвеститори, а последно като гледах 2%.... останалото е меркел и институционални.
не е препоръкаLast edited by bertram; 04.08.2011, 20:01.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениещо си играеш с огъня...стой настрана ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти.....Помниш ли 2008......
Мисля,че е по-добре да се гледа сега.Толкова голямо пропадане за няколко дена не е случайно
Но миналата година имаше една "техническа грешка" и се взеха мерки за да няма повторение ,сега не става по този начин ,но пък падат постоянно. Големите ще вземат мерки до няколко дни иначе 2008 ни чака пак.
П.П. Комерса затвори на 2,17 ,Дойчебнк на 33,88, ДАХ- 6414,ДАУ -11614 .Утре е ден на спекуланта .Last edited by Монти; 04.08.2011, 19:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенемският пазар ми е пълна мъгла.
най-много да ви набутам
а и друго си е само сеир да гледам отстрани и да давам акъли
Но друго е да ни стреснеш и то когато страхът е най голям. Последният път след твоето изказване Комерса скочи с 10 % за деня и още 15 в следващите .
След следващата сряда сме на 2,6 ,които остане.
До 2,4-2,5 са изкупени акциите на трезвомислещите а на паникьорите в момента ,следват след 2,6 евро ако има повод за нагоре а то ще има . Проблемът с ластика и един закон на Нютон на всяко действие равно по сила и противоположно по посока противодействие. .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеНезнам, Монти, според мен толкова поредни дни на спад, със сигурност означават разпродажби на големи фондове. Кешът отново ще бъде цар следващите няколко месеца.
Днес мисля ,че даже се мъчат да развалят рожденият ден на Обама и събиране на средства за следващото президенство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМай това му беше за днес. Утре ще сме нагоре.Въпросът с колко малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеСамо ни ядеш ти,вместо да дадеш някои съвет.
най-много да ви набутам
а и друго си е само сеир да гледам отстрани и да давам акълиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениещо си играеш с огъня...стой настрана ...
Коментар
Коментар