If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тегаво и голямо падане в последователни дни.
С паричките от вчера сутринта през 40 цента и две евро.
Комерсбанк на 2,4 и Дойче банк на 36 евро.
Хайде пак почивка за да не се ядосвам като гледам маркета.
Сега като преосмисля цените, Комерса повече от 17 % за два дни диапазон от 2,83 до 2,39 евро луда работа.
Няма го мечето,то беше специалист на основните немски банки!А,ако си успял да хванеш движенията,евалата.
След лудницата ,следва цирк а след цирка карнавал и пълни джобове на Капакабана....
Поздрави!
П.П.Днес ДАУ тества 12 К за пети път тази година и за втори се доближава до 13К . Мисля ,че 13 и нещо му е време след като се вижда края на едно сериозно падане без корекция .
Здравейте, защо се занимавате с банки, от 2 години underperform пазара, а вие продължавате да ги купувате?? Може някой да е изкарал пари, ама му се е завило свят преди това.
Познаваме ги ,падат с 20 % ,качват се с 15 % , правят увеличения ,свалят ги защото е суша ,защото е студ ,защото са виновни за всичко ,но някой се сеща че са подценени и за няколко часа се правят толкова колкото за години при други акции.За последните 20 дни имам четири покупки под 2,50 и още толкова продажби над 2,80 при Комерса ,при дойчебанк 4% е достатъчно...
какво му трябва повече на човека,няколко дни як стрест и бърза печалба. Иначе за спокойствие е БФБ,чакане за сделка през час а по твоята позиция през ден а качване редуване със спад през месец,два и то за няколко К ..
Аз лично ги намирам за силно подценени в момента. Иначе си прав... особено купилите 2010 са доста назад. Моменти като настоящия са добри за правене на пакет с хоризнт няколко години.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Здравейте, защо се занимавате с банки, от 2 години underperform пазара, а вие продължавате да ги купувате?? Може някой да е изкарал пари, ама му се е завило свят преди това.
м,11.07.2011г .. вече 3 месеца го чакаш ДАХ на 6800 или си забравила за тази си прогноза ...................... както забрави за "вашите хора" които ще вземат БТХ
И двете прогнози ми се изпълниха и мисля че идва време за дълги на ДАХ и добра продажба на Булгартабак замо с един кандидат.
Някакъв коментар..
Тегаво и голямо падане в последователни дни.
С паричките от вчера сутринта през 40 цента и две евро.
Комерсбанк на 2,4 и Дойче банк на 36 евро.
Хайде пак почивка за да не се ядосвам като гледам маркета.
Сега като преосмисля цените, Комерса повече от 17 % за два дни диапазон от 2,83 до 2,39 евро луда работа.
До 7300 пункта най рано.
Утре ще влизам поне в две акциЙ.
Обикновено когато се очаква яко качване се отлага за другият ден... та днес на аукциона разтоварих две трети от наличността за втори път от две седмици.Третата ,трета ми бяга. Ще сваля таргета....
Поздрави!
Коментар