IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пробвах с една дълга(6930),пък каквото сабя покаже!

Коментар

• http://www.allianzglobalinvestors.de...ie-Size_DE.pdf

za hora s nekow obrazowanie i elementarna inv. kultura

Коментар

• CoBa +8%, oпциите ми иzлетаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Роки здравей,
          Комерса не е бъфъбъ-то , най малкото заради това че днес направи опит за излитане с над 6 % .Вярно неуспешен ,но и утре е ден.
          писал съм го и друг път , тук е принципа на ластика колкото по го опъваш толкова по бързо се отива в другата посока важи и за двете севера и юга..
          Сега тук всеки продава на огромна загуба/лош менинджмънт прекарал акционери/ а всеки ще купува с надежди за бързо възстановяване и добра перспектива .
          Мога да се хвана на бас на една бира че тази седмица или другата ще видим цени от 2,5 -2,9 евро и без това скоро ще идвам за по дълго в Пловдив... да се разплатя ако загубя...

Защо съдя така ли ами от 2,4 до 2,52 качването беше дълго и обра всички желаещи до 13 ч. а после купувача се изтегли и падна рязко с малко обем. Следващият голям ще пробива над 2,55 и нагоре.А ще има такъв сигурен съм . Все пак втората банка на Германия и никой няма да си прави харакири на икономиката и гражданите .
          Поздрави!
          Роки ,
          Днес Комерса завърши на 2,51 та ще изпия една гръцка бира ,че нямаше с кой да се хвана на бас.
          Акулата е акула защото е непредвидима.Късите вчера решиха ,че ще бутат до двойката под ръкопляснанията на акционери ,клиенти и ръководство. Да ама не ,днес си напазарува ефтино от 2,35 до към 2,40 и качи на 2,5 цената където тества нивата за ногоре предполагам.
          Утре следва решение за Гърция и изтича 5 дневният срок на Обама . Не бих заложил на късите тези дни освен може би петък ако няма крайно решение в Конгреса ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ПП аз за себе си съм се убедил, че колкото по-рядко пипам клавиатурата да правя сделки...толкова по-добри профити изкарвам и съм по релаксиран. НО разни хора разни идеали.
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Свободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?
              цената не е толкова важна, а фундамента ... поне за мен.

ако цената е 1 евро и преценя, че риска да фалира е поносим... ще си накупя яко.

Рукито е готин, но той е чист спекулант(или дейтрейдър както ви харесва) та за него има значение само цена и момент..всичко останало е бош лаф, защото как ще се развие дадена компания, какви съкращения или придобивания ще направи касае само дългосрочните .

успех на всички

ПП аз за себе си съм се убедил, че колкото по-рядко пипам клавиатурата да правя сделки...толкова по-добри профити изкарвам и съм по релаксиран. НО разни хора разни идеали.
              Last edited by bertram; 20.07.2011, 00:33.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                не се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
                прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
                това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
                това е нормална борса, има и къси ,
                що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
                мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?
                Не искам да играя с лост и СФД а Меркел беше забранила късите . Покрил съм акциите на 100 % и ги чакам. Пазара е още бичи и колко да бият финанските ще се сетят че са много еФтини и ще наваксат, но затова трябва да размине малко дълговата криза и Щатите да си оправят отношенията в Конгреса..
                Знам че си ден за ден ,успешен . Но не може и да нямаш мнение за даден период от време на борсите и валутите.

Коментар

• не се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
                  прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
                  това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
                  това е нормална борса, има и къси ,
                  що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
                  мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

е как кво бре?
                    уж си печен индианец пък не знаеш
                    ше подобрявате цената и после ставате дългосрочни кат на бъфъбъ-то
                    Роки здравей,
                    Комерса не е бъфъбъ-то , най малкото заради това че днес направи опит за излитане с над 6 % .Вярно неуспешен ,но и утре е ден.
                    писал съм го и друг път , тук е принципа на ластика колкото по го опъваш толкова по бързо се отива в другата посока важи и за двете севера и юга..
                    Сега тук всеки продава на огромна загуба/лош менинджмънт прекарал акционери/ а всеки ще купува с надежди за бързо възстановяване и добра перспектива .
                    Мога да се хвана на бас на една бира че тази седмица или другата ще видим цени от 2,5 -2,9 евро и без това скоро ще идвам за по дълго в Пловдив... да се разплатя ако загубя...

Защо съдя така ли ами от 2,4 до 2,52 качването беше дълго и обра всички желаещи до 13 ч. а после купувача се изтегли и падна рязко с малко обем. Следващият голям ще пробива над 2,55 и нагоре.А ще има такъв сигурен съм . Все пак втората банка на Германия и никой няма да си прави харакири на икономиката и гражданите .
                    Поздрави!

Коментар

е как кво бре?
                      Ааа тука мене не ме набърквай, поне засега иначе за бъфъбъ-то си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Свободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?
                        е как кво бре?
                        Last edited by NYSERookie; 19.07.2011, 23:08.
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Свободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?

Коментар

• направо ги разпиляха финанските ...
                            то бива бива ама толко бой не е на добре.
                            как я мислят тази работа икономика със сплескани 'финански' ще видим.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• тук само бързи действия в момента....купуваш -продаваш...чакаш когато малко се стръскат цените....ииии за 1-2 дни да си продал.....иначе от лакомия си мъртъв...
                              аз все не мога да се наканя на комерца....
                              само 2 пъти long алианц и дойче банк -нооо бързо закриванеее...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Изглежда нормално стрес теста и. Не се дъни, но и не е достатъчно над опасната зона при проблеми с гърция и италия. Т.е. най-вероятно нищо особено като реакция не би трябвало да има.
                                Не знам, това за Гърция, Италия и отражението върху балансите на банките са градски легенди. Носят се слухове че половината дълг на Гърция вече е купен от заинтересовани на половин цена.

За Италия, ако Комерц има проблем с тези книжа, то Сосиатето и Франция не знам къде трябва да са

Едно умно момче, дето не следи пазара с такъв хъс като нас, рече че от цялата история Италия (частни капитали) ще намаже да изкупи евтин дълг.

Щом в България държавата успя да го осъществи при необоснована паника, то за тях хич няма да е проблем

Истинският риск е дали няма да има системна криза в Зоната, и според мен големите пари не искат такава!

Поздрави.

Коментар

Working...
                                X