Пробвах с една дълга(6930),пък каквото сабя покаже!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
http://www.allianzglobalinvestors.de...ie-Size_DE.pdf
za hora s nekow obrazowanie i elementarna inv. kultura
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРоки здравей,
Комерса не е бъфъбъ-то , най малкото заради това че днес направи опит за излитане с над 6 % .Вярно неуспешен ,но и утре е ден.
писал съм го и друг път , тук е принципа на ластика колкото по го опъваш толкова по бързо се отива в другата посока важи и за двете севера и юга..
Сега тук всеки продава на огромна загуба/лош менинджмънт прекарал акционери/ а всеки ще купува с надежди за бързо възстановяване и добра перспектива .
Мога да се хвана на бас на една бира че тази седмица или другата ще видим цени от 2,5 -2,9 евро и без това скоро ще идвам за по дълго в Пловдив... да се разплатя ако загубя...
Защо съдя така ли ами от 2,4 до 2,52 качването беше дълго и обра всички желаещи до 13 ч. а после купувача се изтегли и падна рязко с малко обем. Следващият голям ще пробива над 2,55 и нагоре.А ще има такъв сигурен съм . Все пак втората банка на Германия и никой няма да си прави харакири на икономиката и гражданите .
Поздрави!
Днес Комерса завърши на 2,51 та ще изпия една гръцка бира ,че нямаше с кой да се хвана на бас.
Акулата е акула защото е непредвидима.Късите вчера решиха ,че ще бутат до двойката под ръкопляснанията на акционери ,клиенти и ръководство. Да ама не ,днес си напазарува ефтино от 2,35 до към 2,40 и качи на 2,5 цената където тества нивата за ногоре предполагам.
Утре следва решение за Гърция и изтича 5 дневният срок на Обама . Не бих заложил на късите тези дни освен може би петък ако няма крайно решение в Конгреса ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПП аз за себе си съм се убедил, че колкото по-рядко пипам клавиатурата да правя сделки...толкова по-добри профити изкарвам и съм по релаксиран. НО разни хора разни идеали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСвободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?
ако цената е 1 евро и преценя, че риска да фалира е поносим... ще си накупя яко.
Рукито е готин, но той е чист спекулант(или дейтрейдър както ви харесва) та за него има значение само цена и момент..всичко останало е бош лаф, защото как ще се развие дадена компания, какви съкращения или придобивания ще направи касае само дългосрочните .
успех на всички
ПП аз за себе си съм се убедил, че колкото по-рядко пипам клавиатурата да правя сделки...толкова по-добри профити изкарвам и съм по релаксиран. НО разни хора разни идеали.Last edited by bertram; 20.07.2011, 00:33.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
това е нормална борса, има и къси ,
що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?
Знам че си ден за ден ,успешен . Но не може и да нямаш мнение за даден период от време на борсите и валутите.
Коментар
-
не се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
това е нормална борса, има и къси ,
що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее как кво бре?
уж си печен индианец пък не знаеш
ше подобрявате цената и после ставате дългосрочни кат на бъфъбъ-то
Комерса не е бъфъбъ-то , най малкото заради това че днес направи опит за излитане с над 6 % .Вярно неуспешен ,но и утре е ден.
писал съм го и друг път , тук е принципа на ластика колкото по го опъваш толкова по бързо се отива в другата посока важи и за двете севера и юга..
Сега тук всеки продава на огромна загуба/лош менинджмънт прекарал акционери/ а всеки ще купува с надежди за бързо възстановяване и добра перспектива .
Мога да се хвана на бас на една бира че тази седмица или другата ще видим цени от 2,5 -2,9 евро и без това скоро ще идвам за по дълго в Пловдив... да се разплатя ако загубя...
Защо съдя така ли ами от 2,4 до 2,52 качването беше дълго и обра всички желаещи до 13 ч. а после купувача се изтегли и падна рязко с малко обем. Следващият голям ще пробива над 2,55 и нагоре.А ще има такъв сигурен съм . Все пак втората банка на Германия и никой няма да си прави харакири на икономиката и гражданите .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее как кво бре?
ше подобрявате цената и после ставате дългосрочни кат на бъфъбъ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСвободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?
ше подобрявате цената и после ставате дългосрочни кат на бъфъбъ-тоLast edited by NYSERookie; 19.07.2011, 23:08.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзглежда нормално стрес теста и. Не се дъни, но и не е достатъчно над опасната зона при проблеми с гърция и италия. Т.е. най-вероятно нищо особено като реакция не би трябвало да има.
За Италия, ако Комерц има проблем с тези книжа, то Сосиатето и Франция не знам къде трябва да са
Едно умно момче, дето не следи пазара с такъв хъс като нас, рече че от цялата история Италия (частни капитали) ще намаже да изкупи евтин дълг.
Щом в България държавата успя да го осъществи при необоснована паника, то за тях хич няма да е проблем
Истинският риск е дали няма да има системна криза в Зоната, и според мен големите пари не искат такава!
Поздрави.
Коментар
Коментар