IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    не се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
    прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
    това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
    това е нормална борса, има и къси ,
    що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
    мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?
    Не искам да играя с лост и СФД а Меркел беше забранила късите . Покрил съм акциите на 100 % и ги чакам. Пазара е още бичи и колко да бият финанските ще се сетят че са много еФтини и ще наваксат, но затова трябва да размине малко дълговата криза и Щатите да си оправят отношенията в Конгреса..
    Знам че си ден за ден ,успешен . Но не може и да нямаш мнение за даден период от време на борсите и валутите.

Коментар

• не се хващам на басове за акции. най-малкото не съм я следил та да имам мнение.
      прави ми впечатление обаче , че използваш логиката от бъфъбъ-то ' много падна , нема начин да не върне '
      това обаче както и да го гледаш от 3.10 до 2.40 е повече от 20 процента обезценяване.
      това е нормална борса, има и къси ,
      що требе да стискаш зъби и да се надяваш на връщане?
      мазохизма и загробените мангизи на бъфъбъ-то не са ли ти достатъчни?
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

е как кво бре?
        уж си печен индианец пък не знаеш
        ше подобрявате цената и после ставате дългосрочни кат на бъфъбъ-то
        Роки здравей,
        Комерса не е бъфъбъ-то , най малкото заради това че днес направи опит за излитане с над 6 % .Вярно неуспешен ,но и утре е ден.
        писал съм го и друг път , тук е принципа на ластика колкото по го опъваш толкова по бързо се отива в другата посока важи и за двете севера и юга..
        Сега тук всеки продава на огромна загуба/лош менинджмънт прекарал акционери/ а всеки ще купува с надежди за бързо възстановяване и добра перспектива .
        Мога да се хвана на бас на една бира че тази седмица или другата ще видим цени от 2,5 -2,9 евро и без това скоро ще идвам за по дълго в Пловдив... да се разплатя ако загубя...

Защо съдя така ли ами от 2,4 до 2,52 качването беше дълго и обра всички желаещи до 13 ч. а после купувача се изтегли и падна рязко с малко обем. Следващият голям ще пробива над 2,55 и нагоре.А ще има такъв сигурен съм . Все пак втората банка на Германия и никой няма да си прави харакири на икономиката и гражданите .
        Поздрави!

Коментар

е как кво бре?
          Ааа тука мене не ме набърквай, поне засега иначе за бъфъбъ-то си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Свободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?
            е как кво бре?
            Last edited by NYSERookie; 19.07.2011, 22:08.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Свободното падане при Комерца продължава. А какво ше прайме ако стане 1 евро?

Коментар

• направо ги разпиляха финанските ...
                то бива бива ама толко бой не е на добре.
                как я мислят тази работа икономика със сплескани 'финански' ще видим.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• тук само бързи действия в момента....купуваш -продаваш...чакаш когато малко се стръскат цените....ииии за 1-2 дни да си продал.....иначе от лакомия си мъртъв...
                  аз все не мога да се наканя на комерца....
                  само 2 пъти long алианц и дойче банк -нооо бързо закриванеее...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Изглежда нормално стрес теста и. Не се дъни, но и не е достатъчно над опасната зона при проблеми с гърция и италия. Т.е. най-вероятно нищо особено като реакция не би трябвало да има.
                    Не знам, това за Гърция, Италия и отражението върху балансите на банките са градски легенди. Носят се слухове че половината дълг на Гърция вече е купен от заинтересовани на половин цена.

За Италия, ако Комерц има проблем с тези книжа, то Сосиатето и Франция не знам къде трябва да са

Едно умно момче, дето не следи пазара с такъв хъс като нас, рече че от цялата история Италия (частни капитали) ще намаже да изкупи евтин дълг.

Щом в България държавата успя да го осъществи при необоснована паника, то за тях хич няма да е проблем

Истинският риск е дали няма да има системна криза в Зоната, и според мен големите пари не искат такава!

Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Равновесие,
                      от 4 юли е паднала с 30% защото нещо продаващите са чакали много негативно ,това не трябва да реагира означава че е вярно това което са чакали. така ли.
                      Бъди реалист когато пада с 80/30 %/ цената е нормална а като опасенията не стават и излизат добри резултати остава на мястото Нещо си загубил връзка с реалноста на борсата или на БФБ си дегенерирал и отчиташ само лошите новини а добрите не реагираш.
                      Поздрави!
                      30% според мен не никаква особена реакция. За мен силна реакция при толкова волатилна акция е да премине 3,6 нагоре или 1,8 надолу в рамките на следващите три месеца. Това според мен в момента е малко вероятно - базирано само на резултатите на самата банка. За по-сериозно движение трябва да има достатъчно силни външни фактори.
                      външните фактори обаче към момента са за спад в цената, особено при високата и експозиция към Италия. Но в същото време от къде да знам възможно е очакванията за банковия сектор като цяло да са били по-негативни, или пък стрес тестовете да са учудващо строги - аз лично не мога да преценя това. на мен лошия им сценарии ми се струва наистина прилично лош, в границите на реализма, но не и силно възможен. Освен в частта с дълговата криза на самите държави. където откровено е прекалено оптимистичен.

От тази гледна точка е възможно движение и в двете посоки, като значително по-вероятно е да има тенденция надолу, наясно колко силна, докато поне Италия не бъде отписана като вероятна жертва на дълговата криза. Или пък ЕЦБ не се взема най-после в ръце и да почне да изкупува дълг на държави в по-значими размери.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Изглежда нормално стрес теста и. Не се дъни, но и не е достатъчно над опасната зона при проблеми с гърция и италия. Т.е. най-вероятно нищо особено като реакция не би трябвало да има.
                        Равновесие,
                        от 4 юли е паднала с 30% защото нещо продаващите са чакали много негативно ,това не трябва да реагира означава че е вярно това което са чакали. така ли.
                        Бъди реалист когато пада с 80/30 %/ цената е нормална а като опасенията не стават и излизат добри резултати остава на мястото Нещо си загубил връзка с реалноста на борсата или на БФБ си дегенерирал и отчиташ само лошите новини а добрите не реагираш.
                        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Дано, нивата са ключови за големите играчи, ама борса

Успехи!
                          Продигал,
                          всичко е за това че се изгониха старите акционери .Аз не знам какво трябваше да направи Мартин ,но и това не е...Бех бесен че не ме поканиха на 5,22 да участвам ,още повече когато измислиха комените на 4,25 а увеличението на 2,18 учетвори акциите.
                          В тази акционерска компания са и големи акули ,спекуланти и уплашени бюргери и случайни хорица.
                          Както първосигнално купуваха като мислеха за голем келепир и прекарани съакционери ,така и първосигнално продават виждайки как са прекарани предишните и не виждайки закрила от менинджърите . Няма го спокойният и верен акционерен състав .
                          Според мен до сряда трябва да стигне 2,9 ако е верно това за паниката и алчността в тази акции...

Коментар

• Изглежда нормално стрес теста и. Не се дъни, но и не е достатъчно над опасната зона при проблеми с гърция и италия. Т.е. най-вероятно нищо особено като реакция не би трябвало да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Дано маркета реагира положително по бързо и рязко нагоре ,защото това 2,5 ще ми развали почивката
                              Поздрави!
                              Дано, нивата са ключови за големите играчи, ама борса

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                За тях беше ясно, както и че тестовете ще покажат стабилност в системата, но дори и аз не очаквах такива розови данни

Важно е че не си променят целите Комерца - годишна печалба, около сегашната им капитализация

Дано маркета реагира положително по бързо и рязко нагоре ,защото това 2,5 ще ми развали почивката
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X