IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
    Пак гледаш под чужда пола (монтеки капулети все тази), ограничено мислене!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
      Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%

Коментар

80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
        Е затова писах ,че си хейтър....
        Всичко е назад в темите ДАХ и ДАУ...(

Коментар

Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
          Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!

Коментар

• [QUOTE=2012;1059389785]
            80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света

Коментар

• Първоначално изпратено от Голямата Бяла Кокошка
              мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна

лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...
              Поредната тема която оспами....
              С какво помогна Мюлер освен че сериозните участници в темата ще го гледат като хейтър ....
              Е ти ще му обесняваш за Сомен....
              За три дни оспами 10 теми във форума ...с над 10 участника....различни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Успокойтелни ли раздаваш....
                Нищо лично към теб....
                Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
                По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
                Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
                Ей този тон вече е приятен

Знаеш ли може би изнервения съм аз ,понеже съм къс още от 7460,и взе да ми писва,но.....,ще си чакам
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Ако имаш проблем с нервите-мога да ти помогна

Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.
                  Успокойтелни ли раздаваш....
                  Нищо лично към теб....
                  Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
                  По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
                  Очакванията са за под 6500 но през пролетта...

Коментар

Престани,
                    Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
                    мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Доказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
                    Имам 80 % познаваемост ....
                    лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...

Коментар

Ми ти да не си по различен малко хора чаткат пазара и в тоя форум рядко ще срещнеш такъв тука може само да чуеш малко простотии от група алкохолици мнението на някой друг безделник намират се малко дезинформатори тук таме някой пропагандатор и така полвината теми имат нещо общо с името на сайта колкото Карл Маркс е син на Георги Димитров е има и некви мислители ама ако бяха много тарикати нямаше да си губят времето да натискат бутоните а щяха да правят луди пари или от реална инвестиционна дейност или поне от преподаване на знанията си срещу солиден хонорар оспориме ако можеш
                      П.С и не се заяждам просто правя констатация
                      Не практикувам скалпиращ тип търговия,че да не ми остава време да попрочта и местните Гурота

А по повод на моята търговия-не ангажирам никого с нея

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Ми, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
                        Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!
                        Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи

Коментар

А ти с твойте къси вече две години ми идваш малко повече ... а и да ме наричаш спамер..
                          Ако имаш проблем с нервите-мога да ти помогна

Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.

Коментар

Колега Монти първо никога не се заяждам с никога второ най-учтиво те моля да не използваш обидни квалификации по мой адрес тъй като аз не съм употребявал каквато и да е било агресивна вербална атака срещу тебе
                            Щом Лъжите и Простотиите на доказан хейтер са за тебе доказателство.... тогава докажи че не си смешник и лъжец . Нормалните хора не взимат страна ако не познават ситуацията и фактите ...
                            Взе страна и против Гетоф и него не познаваш...

Коментар

Аз с никой не се разправям просто констатирам и се съгласявам с колегата 2012...

Ми, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
                              Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!

Коментар

Престани,
                                Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
                                Доказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
                                Имам 80 % познаваемост ....
                                Смешник!
                                Колега Монти първо никога не се заяждам с никога второ най-учтиво те моля да не използваш обидни квалификации по мой адрес тъй като аз не съм употребявал каквато и да е било агресивна вербална атака срещу тебе

Коментар

Working...
                                X