If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус
Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й
Кокошка ,загубила два инвестиционни баса от мен не може да дава мнение за победителя...Повече от Голяма Кокошка не мога да те кръстя...
А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...
повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й
ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й
усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното
и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода
80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й
усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното
и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода
Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
Пак гледаш под чужда пола (монтеки капулети все тази), ограничено мислене!
Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
[QUOTE=2012;1059389785]
80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна
лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...
Поредната тема която оспами....
С какво помогна Мюлер освен че сериозните участници в темата ще го гледат като хейтър ....
Е ти ще му обесняваш за Сомен....
За три дни оспами 10 теми във форума ...с над 10 участника....различни..
Успокойтелни ли раздаваш....
Нищо лично към теб....
Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
Ей този тон вече е приятен
Знаеш ли може би изнервения съм аз ,понеже съм къс още от 7460,и взе да ми писва,но.....,ще си чакам
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.
Успокойтелни ли раздаваш....
Нищо лично към теб....
Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
Престани,
Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна
Ми ти да не си по различен малко хора чаткат пазара и в тоя форум рядко ще срещнеш такъв тука може само да чуеш малко простотии от група алкохолици мнението на някой друг безделник намират се малко дезинформатори тук таме някой пропагандатор и така полвината теми имат нещо общо с името на сайта колкото Карл Маркс е син на Георги Димитров е има и некви мислители ама ако бяха много тарикати нямаше да си губят времето да натискат бутоните а щяха да правят луди пари или от реална инвестиционна дейност или поне от преподаване на знанията си срещу солиден хонорар оспориме ако можеш
П.С и не се заяждам просто правя констатация
Не практикувам скалпиращ тип търговия,че да не ми остава време да попрочта и местните Гурота
А по повод на моята търговия-не ангажирам никого с нея
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ми, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!
Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
Коментар