If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как да не разбираш, че мисирката е абсолютно неадекватна???
може ли от 10 години да "играе" по борсите и да прави такъв анализ:
или пък да пише подобни глупости
ти някъде виждал ли си такива модели и начини на сравнение на банкови акции???
Категорично НЕ , но е дразнещо че те обижда по такън безцеремонен начин това не е начина по скоро трябваше да отвърне на твоите обвинения с доказателства, но такива изглежда липсват и агресивният подход е единственият изход като вид отбранителна стратегия
Да така е защо не извади доказателствен материал срещу тебе, а единствено отправя едни безпочвени обвинения спрямо тебе това не мога да разбера
как да не разбираш, че мисирката е абсолютно неадекватна???
може ли от 10 години да "играе" по борсите и да прави такъв анализ:
Първоначално изпратено от мисирката монти
Колега,
не искам да те обиждам ,но изявлението е достойно за Женският пазар...Хубаво е да попрочетеш колко акции са листнати от ВАСВ и ССВ и ФИБ на борсата ,като съотношението е близо едно към 7 към 9 и нещо....
Което означава че цената приравнена спрямо ФИБ трябва да е към 29 лв. а към ССВ към 11 лв. ....
В момента е пред продажба и липса на сериозни купувачи и поради ред други причини не се търгува активно заради което продавачите натделяват ...до даден момент .
Същите причини щяха да се изговорят ако се сложат ССВ ,ФИБ на масата за продажба....и доводът печалба нямаше да стой на дневен ред според мен...
Не е препоръка....
П.П. А към акции на КОРП при съотношение 1 към две на ВАСВ ... цената трябва да бъде технически около 38 лв...........
И да не бъда обвинен за липса на реализъм смятам че на сегашното положение една бъдеща цена от 5 -5,5 лв. която е пусната в обръщение отдавна е добре за осредняване или за влизане в позицията...
А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус
ези/тура може да има по-висока успеваемост отколкото на мисирката отиграванията
А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...
време е победителката да си ляга, че нещата нещата излизат извън контрол .................. хапчетата вече не ти помагат
А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус
Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й
Кокошка ,загубила два инвестиционни баса от мен не може да дава мнение за победителя...Повече от Голяма Кокошка не мога да те кръстя...
А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...
повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й
ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й
усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното
и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода
80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й
усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното
и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода
Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
Пак гледаш под чужда пола (монтеки капулети все тази), ограничено мислене!
Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
[QUOTE=2012;1059389785]
80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна
лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...
Поредната тема която оспами....
С какво помогна Мюлер освен че сериозните участници в темата ще го гледат като хейтър ....
Е ти ще му обесняваш за Сомен....
За три дни оспами 10 теми във форума ...с над 10 участника....различни..
Коментар