Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеУф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
Всичко е назад в темите ДАХ и ДАУ...(
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТи като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голямата Бяла Кокошкамисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна
лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...
С какво помогна Мюлер освен че сериозните участници в темата ще го гледат като хейтър ....
Е ти ще му обесняваш за Сомен....
За три дни оспами 10 теми във форума ...с над 10 участника....различни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспокойтелни ли раздаваш....
Нищо лично към теб....
Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
Знаеш ли може би изнервения съм аз ,понеже съм къс още от 7460,и взе да ми писва,но.....,ще си чакамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАко имаш проблем с нервите-мога да ти помогна
Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.
Нищо лично към теб....
Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрестани,
Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДоказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
Имам 80 % познаваемост ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМи ти да не си по различен малко хора чаткат пазара и в тоя форум рядко ще срещнеш такъв тука може само да чуеш малко простотии от група алкохолици мнението на някой друг безделник намират се малко дезинформатори тук таме някой пропагандатор и така полвината теми имат нещо общо с името на сайта колкото Карл Маркс е син на Георги Димитров е има и некви мислители ама ако бяха много тарикати нямаше да си губят времето да натискат бутоните а щяха да правят луди пари или от реална инвестиционна дейност или поне от преподаване на знанията си срещу солиден хонорар оспориме ако можеш
П.С и не се заяждам просто правя констатация
А по повод на моята търговия-не ангажирам никого с неяАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти с твойте къси вече две години ми идваш малко повече ... а и да ме наричаш спамер..
Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКолега Монти първо никога не се заяждам с никога второ най-учтиво те моля да не използваш обидни квалификации по мой адрес тъй като аз не съм употребявал каквато и да е било агресивна вербална атака срещу тебе
Взе страна и против Гетоф и него не познаваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАз с никой не се разправям просто констатирам и се съгласявам с колегата 2012...
Ми, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрестани,
Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
Доказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
Имам 80 % познаваемост ....
Смешник!
Коментар
Коментар