IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Не ни занимавайте с вашите проблеми, Моля!
    А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
      повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й

Кокошка ,загубила два инвестиционни баса от мен не може да дава мнение за победителя...Повече от Голяма Кокошка не мога да те кръстя...

А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
      Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й

ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й

усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното

и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода

Не ни занимавайте с вашите проблеми, Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света

ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й

усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното

и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода

Коментар

Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%
            Пак гледаш под чужда пола (монтеки капулети все тази), ограничено мислене!

Коментар

Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!
              Аз нямам претенции да се доказвам пред абсолютно никого, но ти изяви подобно желание така че ако искаш давай , но не давай определения за някого че е спамер или какйъвто и да е било при положение че не погледнеш себе си ето другарят Монти заяви че има 80% познаваемост ако е така значи той е топ инвеститора тука въпросът е дали е отиграл тези 80%

Коментар

80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света
                Е затова писах ,че си хейтър....
                Всичко е назад в темите ДАХ и ДАУ...(

Коментар

Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи
                  Уф.. ако имаш нужда да се доказваш... пробвай не пред мен, а на пазара!

Коментар

• [QUOTE=2012;1059389785]

Коментар

• Първоначално изпратено от Голямата Бяла Кокошка
                      мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна

лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...
                      Поредната тема която оспами....
                      С какво помогна Мюлер освен че сериозните участници в темата ще го гледат като хейтър ....
                      Е ти ще му обесняваш за Сомен....
                      За три дни оспами 10 теми във форума ...с над 10 участника....различни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Успокойтелни ли раздаваш....
                        Нищо лично към теб....
                        Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
                        По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
                        Очакванията са за под 6500 но през пролетта...
                        Ей този тон вече е приятен

Знаеш ли може би изнервения съм аз ,понеже съм къс още от 7460,и взе да ми писва,но.....,ще си чакам
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Ако имаш проблем с нервите-мога да ти помогна

Ако имаш да кажеш нещо по темата-ще се радвам да го прочета.
                          Успокойтелни ли раздаваш....
                          Нищо лично към теб....
                          Но не обичам да ме обиждат и след това да ме наричат спамер когато се защищавам....
                          По принцип и аз скоро очаквам корекция на Западния фронт но не я играя ,по скоро очаквам ниски нива да купя пак акции.... Имам малко Дойче банк от 33 ...
                          Очакванията са за под 6500 но през пролетта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Престани,
                            Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
                            мисирко, хер мюлер поне е откровен, че също търпи загуба от пазара за разлика от теб която се имаш за безпогрешна

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Доказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
                            Имам 80 % познаваемост ....
                            лапай бързо хапчетата, че положението става сериозно...

Коментар

Ми ти да не си по различен малко хора чаткат пазара и в тоя форум рядко ще срещнеш такъв тука може само да чуеш малко простотии от група алкохолици мнението на някой друг безделник намират се малко дезинформатори тук таме някой пропагандатор и така полвината теми имат нещо общо с името на сайта колкото Карл Маркс е син на Георги Димитров е има и некви мислители ама ако бяха много тарикати нямаше да си губят времето да натискат бутоните а щяха да правят луди пари или от реална инвестиционна дейност или поне от преподаване на знанията си срещу солиден хонорар оспориме ако можеш
                              П.С и не се заяждам просто правя констатация
                              Не практикувам скалпиращ тип търговия,че да не ми остава време да попрочта и местните Гурота

А по повод на моята търговия-не ангажирам никого с нея
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ми, доста време ни губиш, да говориш, без да казваш нищо, а дори не си политик!
                                Щом сте колеги, ползвайте друг комуникационен канал! Нищо против Пича, но ми губи времето да чета, че мрази някой и да няма с какво да ми е полезен!
                                Ти като си голям умник дай конкретни прогнози за някой клас активи с времева рамка и докажи че не си от бандата безделници или от клубът на анонимните алкохолици ето към днешна дата кажи таз и тази акция ще падат фундамент времева цел и така нататък щото в тая държава всички са пишман специалсти и разбирачи

Коментар

Working...
                                X