възможно е колкото повече пада цената толкова повече да се помпа за да се върже бюджета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Късметлия, аз имам на цена доста над 20 евроНе мисля че е фабрика на 8-ми септември. Според мен ще има намаляване на дивидента, и доста тежка година, но при един позитивен вариант с корона-вируса, до 1-2 години очаквам цената доста по-висока цена. Нали никой не си прави илюзии че цена под 30$ е нормална и ще се задържи дълго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Късметлия, аз имам на цена доста над 20 евроНе мисля че е фабрика на 8-ми септември. Според мен ще има намаляване на дивидента, и доста тежка година, но при един позитивен вариант с корона-вируса, до 1-2 години очаквам цената доста по-висока цена. Нали никой не си прави илюзии че цена под 30$ е нормална и ще се задържи дълго?
А и не са го правили от 1947 г (по спомен)
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеRDS-A - взех на 10.88 ...дали не е фабрика на 8-ти септември ???Не мисля че е фабрика на 8-ми септември. Според мен ще има намаляване на дивидента, и доста тежка година, но при един позитивен вариант с корона-вируса, до 1-2 години очаквам цената доста по-висока цена. Нали никой не си прави илюзии че цена под 30$ е нормална и ще се задържи дълго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
R6C...? 10,87
Всички се надпреварват с мечи прогнози за петрола... Спомням си , че през 2016 г. GS даваха 15 $ , но не познаха ...Сега щяло да отиде от 9 ...до O
https://www.zerohedge.com/energy/10-oil-horizon
п.с.може и тия нива от днес да се окажат нЕкво дънце...гледам, че петрола падна още 1 $ а цената на акцията стои ...
Прогнозно - следващите два дена ще направи 5-10% UP ...ако междувременно не се чуят шейховете с ПутинLast edited by Protokol; 18.03.2020, 17:11.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Пиши на български че следя над 100 акции в момента....?...Shell
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеRDS-A - взех на 10.88 ...дали не е фабрика на 8-ти септември ???
Коментар
-
Така ,така ,правите пари но не досаждайте щото доста късаци от миналата криза фалираха за три дни....защо мислите не се играе СФД а с реални акции и опции...а форекса с ливъридж 1000.....
Виц от нета
"Дали на първокласник десет лева.
- Десет лева! Аз съм богат!
Дали на шестокласник десет лева.
- О, десет лева. Ще ми стигнат за Макдоналдс.
Дали на единадесетокласник десет лева.
- Хъм, десет лева. Това пари ли са?
Дали на студент десет лева.
- Десет лева! Аз съм богат!..."
.....студенто и първокласникаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмпе, да купуваме ли могъщия "БЕНЦ"! Тази могъща компания!
Едва ли софийските мутри ще спрат да ги купуват за коврите си, независимо, че вече няма кой да им купува апарт'ментиииииитеееее....... Любимата схема на всяка БГ мутрата, да построи сграда и да чака провинциалистите на опашка за апарт'ментииииииии!
ЗНАЧИ МИНИМУМ 10000 МЕРЦЕДЕСА ПО 200 БОНА ВСЕКИ . ОБЩО СА ПОДАРИЛИ НА НЕМЦИТЕ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА САМО ЗА МАРКАТА МЕРЦЕДЕС . ДА НЕ БРОИМ ДРУГИТЕ КОВРЕНСКИ ГРАДОВЕ ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВ . ДА НЕ БРОИМ И ДРУГИТЕ МАРКИ.
НАПРАВО МИ СЕ ЗАВИВА СВЯТ КОЛКО ПАРИ СЕ ХВЪРЛЯТ НА ВЯТЪРА ЗА ДА ХВЪРЛЯМЕ ЩАСТЛИВО САЛФЕТКИ В ДИСТЕЧКАТАLast edited by volatilnia; 18.03.2020, 14:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
БРАВО . ПОХВАЛНО . ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР. ДА ЖИВЕЯТ ....... И МУТРИТЕ С МЕРЦЕДЕСИТЕ!Last edited by RUBLA; 18.03.2020, 14:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмпе, да купуваме ли могъщия "БЕНЦ"! Тази могъща компания!
Едва ли софийските мутри ще спрат да ги купуват за коврите си, независимо, че вече няма кой да им купува апарт'ментиииииитеееее....... Любимата схема на всяка БГ мутрата, да построи сграда и да чака провинциалистите на опашка за апарт'ментииииииии!
Коментар
Коментар