Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмпе, да купуваме ли могъщия "БЕНЦ"! Тази могъща компания!
Едва ли софийските мутри ще спрат да ги купуват за коврите си, независимо, че вече няма кой да им купува апарт'ментиииииитеееее....... Любимата схема на всяка БГ мутрата, да построи сграда и да чака провинциалистите на опашка за апарт'ментииииииии!
Коментар
-
Един материал от Automotive news - Europe:
European auto sales fell 7% in February on consumer uncertainty.
The decline means sales in Europe are off to their worst start since 2013 and are poised to deteriorate further after automakers shuttered plants to counter the corona-virus pandemic.
Проблем явно е имало и преди короната.
Представяте ли си какъв е спада в продажбите сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам едно сравнение Degiro vs Interactive brokers : https://brokerchooser.com/compare/de...active-brokers
A ето и един по-детаилен преглед на такси и комисионни на Degiro. https://adamfayed.com/degiro-review-2019-2020/
От написаното, като че ли български граждани не могат да търгуват през този брокер.
Коментар
-
Гледам едно сравнение Degiro vs Interactive brokers : https://brokerchooser.com/compare/de...active-brokers
A ето и един по-детаилен преглед на такси и комисионни на Degiro. https://adamfayed.com/degiro-review-2019-2020/
От написаното, като че ли български граждани не могат да търгуват през този брокер.Last edited by ПИЧ; 17.03.2020, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
Има ли някой който търгува на Degiro, България не се поддържа, как го правите вие
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеDEGIRO IB Успех
Коментар
-
Импе, да купуваме ли могъщия "БЕНЦ"! Тази могъща компания!
Едва ли софийските мутри ще спрат да ги купуват за коврите си, независимо, че вече няма кой да им купува апарт'ментиииииитеееее....... Любимата схема на всяка БГ мутрата, да построи сграда и да чака провинциалистите на опашка за апарт'ментииииииии!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнениездравейте и аз искам да си купя европейски акции, например отдавна харесвам фолксваген, стабилна фирма с стабилна визия, харесвам новите им модели на ток, мисля че ще са голям хит. сега са намалели заради коронавируса - да, не се знае накъде ще тръгне тази криза може да се задълбочи може да не е толкова, както в китай, може лятото вируса да измре а може да станат толкова фалити че да настъпи дълга криза. но все пак фолксваген ми се вижда по-добра инвестиция от много други в момента.
платформите на карол и елана мисля че мога да позлвам, има ли по-лесен начин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеCommerzbank много нагоре, каква е причина ?
Коментар
-
здравейте и аз искам да си купя европейски акции, например отдавна харесвам фолксваген, стабилна фирма с стабилна визия, харесвам новите им модели на ток, мисля че ще са голям хит. сега са намалели заради коронавируса - да, не се знае накъде ще тръгне тази криза може да се задълбочи може да не е толкова, както в китай, може лятото вируса да измре а може да станат толкова фалити че да настъпи дълга криза. но все пак фолксваген ми се вижда по-добра инвестиция от много други в момента.
платформите на карол и елана мисля че мога да позлвам, има ли по-лесен начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Прав си за всичко написано.Реалната икономика която беше в застой в момента се разпада пред очите ни.Ще пострадат всички сектори.Безработицата ще е голяма.Постоянни гледки ще са обществени безплатни кухни и огромни опашки пред тях..И това при положение че няма разпад на държавноста.........Аз като апокалиптик мисля че именно към атомизиране на гражданското общество ще се отиде .Толкова дълбока ще е кризата .Разпад.Дано да не съм прав.Фиат валутите ще идат към истинската си стойност-НУЛА.За да е стабилна новата валута трябва да има КОТВА която да е приемлива за всички велики сили.Инак всичко ще се повтори пак.
- 1 like
Коментар
Коментар