If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Авеее...не знам,като гледам как демонстративно махнаха маските в УханДа не вземе скоро да се обърне палачинкатаВсичко зависи от кукловодите ,а не от "Ковид-19"
Там знаееш ли какво се е случило в действителност? Бил ли си там. Аз лично бих се радвал всичко да приключи скоро, но ме съмнява. Казвам ти го искренно.
Дъното не е след седмици, а след година! Идва нова Голяма депресия! 5 години го обяснявам, масата се смеят и се правят на тарикати, че аз съм бил някакъв комедиант!
Какво стана сега 1:1 с 1929 година. Спадове, волатилност, безсилие на централни банки. Имаме криза на свръхпроизводствения капацитет в комбинация с кредитна имплозия. Краят на дългия кредитен цикъл. Много преди Короната, какво е Q4 на Япония. 2 години имаме срив на втомобилния сектор. Проблем за играчите обаче няма! Как е възможно да имаме подобно Q4 на Япония, далеч преди Короната, ако срива не е започнал отпреди месеци? Кой беше чувал за Корона ноември 2019г.??? Q4 на Япония се е формирал тогава обаче!!!
ФЕД щял да намали лихвите, Германия щяла да предложи фискални стимули! Еми ето, Германия, не само предложи фискални стимули, Германия предложи и "небесата". ФЕД свали лихвите на 0! Айде да видим сега какво ще стане!
Въпреки блокажите, заради вируса, не е дошъл края на света. Защо тогава DAX от 13 000 се е запътил към 3000?
DAX ще иде първо на 3К, после може да иде и на 30К, но това ще е през инфлация. Покупателната ще си е като на 3те!
Защо играчите са обречени да губят? Защо винаги се надуват балони, които се пукат?
Еми аз нито от един, нито в тази тема, нито в темата за БФБ, не видях, да обясни, как и защо реалната икономика, всъщност няма да се срине! ОТ НИТО ЕДИН!!!
И в двете теми виждах само хора с мохабети от сорта:
Сега ФЕД ще свали лихвите и сигурно ще върне бързо.... върховете бързо ще бъдат върнати.... корекцията е полезна, за да напазаруваме...
Доста падна, едва ли още ще пада..... А БЕ, АЛАНКОЛУУУУУУ, как го реши, че много е паднало? Кристално кълбо ли имаш? Е*бати и анализа, "много паднало"! И що много паднало? Защото паднало 15%. Еми като вдигна за 9 години 400%? Ако падне 15%, това много ли е?
На БФБ същата работа! Продавайте, аз ще ви ги купя! Еми купи ги, то Германия ще е на колене при идващата икономическа депресия, тука си въобразяват, че тези, които им произвеждат мигачите за колите, ще летят в небесата!
Повечето хора изобщо не си дава сметка за какво иде реч!
Коментар