IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Защо очакваш сурване???
    и ТА и Фундамента са за надолу-погледни си ги!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ами като се покачи още малко ще е близо до билото. А и една Германия няма да може да тегли целия съюз без последствия .Ще има още катаклизми преди да се оправят нещата, ако е възможно въобще без рестарт

Коментар

• Защо очакваш сурване???

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Дакса потъва,бием ли нивото 7540,до което сме много близо,ще има хууууууууууууубаво сурване
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И аз обърнах временно посока и пуснах един дълъг Дакс от 7577. Мисля, че е рано за голямото падане, а и утре очаквам по - добри данни от Германия. Зависи от тях, но очаквам да се върне до над 7700 и после пак съм за надолу. Успех

Коментар

• Дакса потъва,бием ли нивото 7540,до което сме много близо,ще има хууууууууууууубаво сурване

Коментар

• едва сега разбирам защо на мисирката са и трябвали други сайтове

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              аз също не съм съгласен за премахването на котировките в реално време ,но те са собственици на сайта и до тук...
              понеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата, нямам пари и за интернет, подавах поръчките по котировките на Инвестора..

Предният ден слагам поръчките купува и продава и чакам лимит....те са купува минус 10 % от първия и продава плюс 10 %.. да кажем
              Ако някоя акция ми е много ценна и искам веднага да купя или продам , тогава разчитах на Инвестора ,за да видя дълбочината а сега от ВСЕ я гледам в момента но без да знам какви оферти се слагат...и колко са големи.
              система е сложна, но сметка на това ефикасна

Коментар

• Голям оптимизъм голямо нещо

Хубави нива са това за влизане!

Ще се чака

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  а 1,1% на долу

Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука

Успехи!!!
                  Точно така не е важно нагоре или надолу важното да си отиграл движението С пожелания за успех и умножаващи се печалби
                  7.624,2 DAX консолидацията около тези нива най-вероятно ще се запази и през следващата седмица 7600-7800 пункта ако греша голямо чудо аз в момента съм зрител
                  -0,09%

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    7.706,1
                    +0,59%
                    Целта е изпълнена перфектно като по учебник оня специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа
                    а 1,1% на долу

Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука

Успехи!!!

Коментар

Ама това че си на път да се издъниш с позицията си не означва че трябва да ползваш подобен неприемлив тон на поведение спрямо околоните
                      Извинявай, но кои са околните, с чието отношение не съм съгласен..
                      Двама дето се разправят, като перачки, по която тема хванат, цитират стари постове и като цяло пращат в трета глуха всяко ценно мнение по темата, която е имала „удоволствието“ да стане техен тепих..
                      Мен лично това не ме кефи и го споделям, ако за теб е приятно занимание подобен обзор, има доста риалити по телевизиите с такава насоченост.
                      А с коя позиция смяташ, че съм на път да се издъня, че да взема мерки

Коментар

Май няма да коригира смело напред цел 7700
                        7.706,1
                        +0,59%
                        Целта е изпълнена перфектно като по учебник оня специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа

Коментар

Категорично НЕ , но е дразнещо че те обижда по такън безцеремонен начин това не е начина по скоро трябваше да отвърне на твоите обвинения с доказателства, но такива изглежда липсват и агресивният подход е единственият изход като вид отбранителна стратегия
                          нека да обижда мисирката .................. тя друго не може да каже

според с какви доказателства може да ме обори???

освен да напише, че тя такова нещо не е писала във форума,а нали?

ами като се отрече от думите си, то веднага давам един скрийн-шот и един линк към творческите и мисли .................... и пак ще трябва да сменя ника си защото знае колко се е изложила

http://m.investor.bg/forum/showthread.php?p=1059091093

хайде , мисирко, кажи сега как си измислям всичко...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Какъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
                            Пиша, за да Ви кажа, че личните ви комплекси не ни вълнуват, не че вдявате де..
                            Ама това че си на път да се издъниш с позицията си не означва че трябва да ползваш подобен неприемлив тон на поведение спрямо околоните

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Какъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус

Коментар

Working...
                                X