Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Защо очакваш сурване???
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДакса потъва,бием ли нивото 7540,до което сме много близо,ще има хууууууууууууубаво сурване
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
едва сега разбирам защо на мисирката са и трябвали други сайтове
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеаз също не съм съгласен за премахването на котировките в реално време ,но те са собственици на сайта и до тук...
понеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата, нямам пари и за интернет, подавах поръчките по котировките на Инвестора..
Предният ден слагам поръчките купува и продава и чакам лимит....те са купува минус 10 % от първия и продава плюс 10 %.. да кажем
Ако някоя акция ми е много ценна и искам веднага да купя или продам , тогава разчитах на Инвестора ,за да видя дълбочината а сега от ВСЕ я гледам в момента но без да знам какви оферти се слагат...и колко са големи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеа 1,1% на долу
Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука
Успехи!!!
7.624,2 DAX консолидацията около тези нива най-вероятно ще се запази и през следващата седмица 7600-7800 пунктаако греша голямо чудо аз в момента съм зрител
-0,09%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение7.706,1
+0,59%
Целта е изпълнена перфектно като по учебниконя специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа
Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука
Успехи!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАма това че си на път да се издъниш с позицията си не означва че трябва да ползваш подобен неприемлив тон на поведение спрямо околоните
Двама дето се разправят, като перачки, по която тема хванат, цитират стари постове и като цяло пращат в трета глуха всяко ценно мнение по темата, която е имала „удоволствието“ да стане техен тепих..
Мен лично това не ме кефи и го споделям, ако за теб е приятно занимание подобен обзор, има доста риалити по телевизиите с такава насоченост.
А с коя позиция смяташ, че съм на път да се издъня, че да взема мерки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМай няма да коригира смело напред цел 7700
+0,59%
Целта е изпълнена перфектно като по учебниконя специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКатегорично НЕ, но е дразнещо че те обижда по такън безцеремонен начин това не е начина по скоро трябваше да отвърне на твоите обвинения с доказателства, но такива изглежда липсват и агресивният подход е единственият изход като вид отбранителна стратегия
според с какви доказателства може да ме обори???
освен да напише, че тя такова нещо не е писала във форума,а нали?
ами като се отрече от думите си, то веднага давам един скрийн-шот и един линк към творческите и мисли .................... и пак ще трябва да сменя ника си защото знае колко се е изложила
http://m.investor.bg/forum/showthread.php?p=1059091093
хайде , мисирко, кажи сега как си измислям всичко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКакъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
Пиша, за да Ви кажа, че личните ви комплекси не ни вълнуват, не че вдявате де..
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКакъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
Пиша, за да Ви кажа, че личните ви комплекси не ни вълнуват, не че вдявате де..Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус
Пиша, за да Ви кажа, че личните ви комплекси не ни вълнуват, не че вдявате де..
Коментар
Коментар