IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Ама това че си на път да се издъниш с позицията си не означва че трябва да ползваш подобен неприемлив тон на поведение спрямо околоните
    Извинявай, но кои са околните, с чието отношение не съм съгласен..
    Двама дето се разправят, като перачки, по която тема хванат, цитират стари постове и като цяло пращат в трета глуха всяко ценно мнение по темата, която е имала „удоволствието“ да стане техен тепих..
    Мен лично това не ме кефи и го споделям, ако за теб е приятно занимание подобен обзор, има доста риалити по телевизиите с такава насоченост.
    А с коя позиция смяташ, че съм на път да се издъня, че да взема мерки

Коментар

Май няма да коригира смело напред цел 7700
      7.706,1
      +0,59%
      Целта е изпълнена перфектно като по учебник оня специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа

Коментар

Категорично НЕ , но е дразнещо че те обижда по такън безцеремонен начин това не е начина по скоро трябваше да отвърне на твоите обвинения с доказателства, но такива изглежда липсват и агресивният подход е единственият изход като вид отбранителна стратегия
        нека да обижда мисирката .................. тя друго не може да каже

според с какви доказателства може да ме обори???

освен да напише, че тя такова нещо не е писала във форума,а нали?

ами като се отрече от думите си, то веднага давам един скрийн-шот и един линк към творческите и мисли .................... и пак ще трябва да сменя ника си защото знае колко се е изложила

http://m.investor.bg/forum/showthread.php?p=1059091093

хайде , мисирко, кажи сега как си измислям всичко...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Какъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
          Пиша, за да Ви кажа, че личните ви комплекси не ни вълнуват, не че вдявате де..
          Ама това че си на път да се издъниш с позицията си не означва че трябва да ползваш подобен неприемлив тон на поведение спрямо околоните

Коментар

Какъв казус бре човек, точно Вашият "казус" псувам и факта че ни занимавате с глупости. Нямам никакво намерение да обсъждам пазар с подобен тип хора!
            Custodite sortem vestram

Коментар

А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                как да не разбираш, че мисирката е абсолютно неадекватна???

може ли от 10 години да "играе" по борсите и да прави такъв анализ:

или пък да пише подобни глупости

ти някъде виждал ли си такива модели и начини на сравнение на банкови акции???
                Категорично НЕ , но е дразнещо че те обижда по такън безцеремонен начин това не е начина по скоро трябваше да отвърне на твоите обвинения с доказателства, но такива изглежда липсват и агресивният подход е единственият изход като вид отбранителна стратегия

Коментар

Да така е защо не извади доказателствен материал срещу тебе, а единствено отправя едни безпочвени обвинения спрямо тебе това не мога да разбера
                  как да не разбираш, че мисирката е абсолютно неадекватна???

може ли от 10 години да "играе" по борсите и да прави такъв анализ:

Първоначално изпратено от мисирката монти
                  Колега,
                  не искам да те обиждам ,но изявлението е достойно за Женският пазар...Хубаво е да попрочетеш колко акции са листнати от ВАСВ и ССВ и ФИБ на борсата ,като съотношението е близо едно към 7 към 9 и нещо....
                  Което означава че цената приравнена спрямо ФИБ трябва да е към 29 лв. а към ССВ към 11 лв. ....
                  В момента е пред продажба и липса на сериозни купувачи и поради ред други причини не се търгува активно заради което продавачите натделяват ...до даден момент .
                  Същите причини щяха да се изговорят ако се сложат ССВ ,ФИБ на масата за продажба....и доводът печалба нямаше да стой на дневен ред според мен...
                  Не е препоръка....
                  П.П. А към акции на КОРП при съотношение 1 към две на ВАСВ ... цената трябва да бъде технически около 38 лв...........
                  И да не бъда обвинен за липса на реализъм смятам че на сегашното положение една бъдеща цена от 5 -5,5 лв. която е пусната в обръщение отдавна е добре за осредняване или за влизане в позицията...
                  или пък да пише подобни глупости

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Акцията като номинал е еФтина....
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Ами при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....
                  ти някъде виждал ли си такива модели и начини на сравнение на банкови акции???

Коментар

А после аз съм спамил дай прогноза аз дадох своята дакса ще мине нивото от 7700 до краят на тази седмица дали ще се сбъдне е друг въпрос, а ти се заяждаш с колегата 2012, който има пълно право във въпросният казус
                    ези/тура може да има по-висока успеваемост отколкото на мисирката отиграванията

Коментар

мисирко, до вчера си беше втълпила, че си спечелила 1 бас, а сега за сефте чета, че си спечелила два баса от мен

време е победителката да си ляга, че нещата нещата излизат извън контрол .................. хапчетата вече не ти помагат
                      Да така е защо не извади доказателствен материал срещу тебе, а единствено отправя едни безпочвени обвинения спрямо тебе това не мога да разбера

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Кокошка ,загубила два инвестиционни баса от мен не може да дава мнение за победителя...Повече от Голяма Кокошка не мога да те кръстя...
                        мисирко, до вчера си беше втълпила, че си спечелила 1 бас, а сега за сефте чета, че си спечелила два баса от мен

мисирко, утре когато се събудиш ти пожелавам да си спечелила 3 баса от мен

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
                        Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...
                        време е победителката да си ляга, че нещата нещата излизат извън контрол .................. хапчетата вече не ти помагат

Коментар

Не ни занимавайте с вашите проблеми, Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
                            повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й

Кокошка ,загубила два инвестиционни баса от мен не може да дава мнение за победителя...Повече от Голяма Кокошка не мога да те кръстя...

А и в допълнение ,че не си ги е платила и вместо да се потопи вдън земята тя се явява за морален стожер и лъже и обижда победителя ... Но ти си знаеш какъв си...
                            Тези хора се наричат ЛЪЖЦИ и ПРОСТАЦИ и НАГЛЕЦИ ... ама нищо ново не ти се казва...

Коментар

повечето хора не са в час и като я четат мисирката и започват да и вярват на глупостите й

ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й

усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното

и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода

Не ни занимавайте с вашите проблеми, Моля!

Коментар

80% Познаваемост на пазара означава че някоя инвестиционна банка ще го направи милярдер само и само да работи за нея какво ли няма по света

ако я питаш за успеваемостта й на БФБ ще ти каже, че там има поне 95% успеваемост и тя си вярва на глупостите й

усеща се само, че не е в час когато я накарам в реално време да си поства отиграванията защото редовния й номер е, че когато види някоя акция паднала, мисирката обявява, че е продала преди спада ................. после някоя акция като качи и мисирката веднага обявява, че е била купила на дъното

и така накрая започва да си вярва, че е голяма инвеститорка като същевременно забравя, че цял месец ходи на държавна работа за 650 кинта и се радва като малко дете като изкара 20-25 лв. днеска .................... дори и от подкупче е да дохода

Коментар

Working...
                                X