Браво, hemilio Издържа най-тежкото. Оттук нататък ,дори да видим нови ръстове, идват все събития, които ще ги ограничават в разумни граници и в крайна сметка ще видим големи спадове. Довечера Стария Бен може да даде малко тласък на пазара като за последно, но след това идват належащите въпроси - какво ще правим в Италия без работещ парламент, какво ще правим с бюджетните съкращения в САЩ и т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеи ТА и Фундамента са за надолу-погледни си ги!
Не се знае от текущите нива дали няма да избичи нагоре едни 500 пункта или
ще заформим някъв рейндж тука , едно е сигурно , близко сме до върховете .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗащо очакваш сурване???Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Защо очакваш сурване???
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДакса потъва,бием ли нивото 7540,до което сме много близо,ще има хууууууууууууубаво сурванеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
едва сега разбирам защо на мисирката са и трябвали други сайтове
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеаз също не съм съгласен за премахването на котировките в реално време ,но те са собственици на сайта и до тук...
понеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата, нямам пари и за интернет, подавах поръчките по котировките на Инвестора..
Предният ден слагам поръчките купува и продава и чакам лимит....те са купува минус 10 % от първия и продава плюс 10 %.. да кажем
Ако някоя акция ми е много ценна и искам веднага да купя или продам , тогава разчитах на Инвестора ,за да видя дълбочината а сега от ВСЕ я гледам в момента но без да знам какви оферти се слагат...и колко са големи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеа 1,1% на долу
Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука
Успехи!!!
7.624,2 DAX консолидацията около тези нива най-вероятно ще се запази и през следващата седмица 7600-7800 пункта ако греша голямо чудо аз в момента съм зрител
-0,09%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение7.706,1
+0,59%
Целта е изпълнена перфектно като по учебник оня специалист със самолетната картинка най-вероятно е издълнил някой и друг долар от пенсията на баба си ма като не слуша, а се прави на отворко така му се пада дакса е златна работа
Има хляб и за бици и за меци-не знам що требе се дърлим тука
Успехи!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар