If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мамун-трябва ли да приемаме,положително факта ,че при новите рекорди при Американците-дакса не е на върховите си нива
Според мен не трябва да се бърза с тоя извод. Ако приемем, че сега монетарните стимули се усетиха в Америка, то ДАКСА ще ги усети като дойде време да излизат данните за Q1 и немските фирми износители избият рибата. До скоро бях настроен мечи към дакса, но ако не падне преди да почнат да излизат отчетите за първото тримесечие на немските фирми - ще расте още. Тук вече голямо значение има и факта дали японските стоки (заради ниската йена) са взели по-голям дял от американския пазар и доколко американските фирми са взели по-голям дял от същия + евентуалния негативен ефект за ДАКСА от високото евро последно време.
Много е важно как ще затворим седмицата,тайминга е интересен ,утре влизаме в другия месец,скоро ще има развръзка и този рейндж 7500-7800 ще бъде пробит!!!
Много е важно как ще затворим седмицата,тайминга е интересен ,утре влизаме в другия месец,скоро ще има развръзка и този рейндж 7500-7800 ще бъде пробит!!!
Знаем, знаем Тоз път ще ги разплачем. И аз минавам при меците вече. Не съм продал, но момента ми се стори много удачен да почна да купувам дериватчета. Ама сега през март ми се струва, че ще ходим предимно нагоре-надолЕ без промяна в тренда. Ама очаквам една доволна корекция през април като изкарат БВП-тата за 1-вото тримесечие. Вече публикуването на резултатите поотслабна и ще се съсредоточим върху макро данните. На всички е ясно, че те няма как да са розови. Някой ще гледат ето така =>
Очакваш мяу корекция или мяу дълбока корекция а може би крах по добре си купи путове отколкото да скъсяваш с CFD ама ти си знаеш
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Съгласен съм, че тайминга на корекцията е интересен, но реално старта й бе даден от непредвидим фактор - изборите в Италия. И за златото съм съгласен, предвид факта, че то нараства много когато пазарите са колебливи (един ден много нагоре, после много надолу и т.н.). САЩ за кога са отложили дебатите (точна дата, ако е обявена) ?
Аз пък си мисля , че няма нищо случайно в тази корекция точно преди март .
Първо отложените дебати в САЩ за началото на март и второ - изказвания от
миналата седмица на анализатори за предстоящи "здравословни" разпродажби .
И по тоя повод очаквам златото да качва а индексите надолу
Не е препоръка !
Върви в твоита посока и днес Сериозни проблеми и промяна може да се предизвикат (за твоята позиция) ако италианците преодолеят политическата си криза и някой удари на Монти едно рамо. Не е много вероятно да се случи, но ако стане - един такъв развои на нещата струва поне 200 точки нагоре в Дакса.
Браво, hemilio Издържа най-тежкото. Оттук нататък ,дори да видим нови ръстове, идват все събития, които ще ги ограничават в разумни граници и в крайна сметка ще видим големи спадове. Довечера Стария Бен може да даде малко тласък на пазара като за последно, но след това идват належащите въпроси - какво ще правим в Италия без работещ парламент, какво ще правим с бюджетните съкращения в САЩ и т.н.
От твоите уста в Божиите уши.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар