IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Напротив

При тези рекордни нива на Сипа и Дау Дакса не може да прескочи дори 7700

Немеца не може да изплува самостоятелно- в този глобален пазар-не може комшиите да са толкова зле,а ти да цъфтиш,та нали трябва да се продава тази стока не е само за вътрешно производство.

Предстоят аукциони в Испания и Италия-те ще покажат посоката и на еврото и на Дакс,според мен трябва да си коригира по-сериозно.

И виж колко бавно и трудно катери,а как слиза само с Елеватора - 300пункта за 2 дни

П.С.спамерите-нямате ли си друг начин да си чешете езицита,или трябва да отсявам плявата ви с часове а?
    А ти с твойте къси вече две години ми идваш малко повече ... а и да ме наричаш спамер..

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Напротив

П.С.спамерите-нямате ли си друг начин да си чешете езицита,или трябва да отсявам плявата ви с часове а?
      Ми ти да не си по различен малко хора чаткат пазара и в тоя форум рядко ще срещнеш такъв тука може само да чуеш малко простотии от група алкохолици мнението на някой друг безделник намират се малко дезинформатори тук таме някой пропагандатор и така полвината теми имат нещо общо с името на сайта колкото Карл Маркс е син на Георги Димитров е има и некви мислители ама ако бяха много тарикати нямаше да си губят времето да натискат бутоните а щяха да правят луди пари или от реална инвестиционна дейност или поне от преподаване на знанията си срещу солиден хонорар оспориме ако можеш
      П.С и не се заяждам просто правя констатация
      Last edited by Muller; 12.02.2013, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Аз с никой не се разправям просто констатирам и се съгласявам с колегата 2012, който е абсолютно прав и доказва твърденията си когато фактите говорят боговете мълчат така е не си криви душата аз само правя изводи от доказателственият материал така че не отправяй обвинения че се разправям с когото и да е било защото не е коректно
        Престани,
        Затова че не ме послуша когато ти писах да не ги купуваш тези акции на тези цени сега си носи гейлето и недей да мислиш ,че другите са загубили с тази акция за да се успокояваш....
        Доказателство .... Прочети тази тема и ДАУ и тогава ще ми говориш за доказателство ..
        Имам 80 % познаваемост ....
        Смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Ми, някаква чалга леете, на богато, пък не знам с колко сапуна се прави... по рецепта

Мен лично ме боли, ти лично как се справяш, но ако за теб е важно да твърдиш че друг се справя зле, си е твое право, но и мърляв спам същевременно.

Мога и по-образно да обясня колко дразни пераческата ви разправия
          Аз с никой не се разправям просто констатирам и се съгласявам с колегата 2012, който е абсолютно прав и доказва твърденията си когато фактите говорят боговете мълчат така е не си криви душата аз само правя изводи от доказателственият материал така че не отправяй обвинения че се разправям с когото и да е било защото не е коректно

Коментар

Май няма да коригира смело напред цел 7700
            Напротив

При тези рекордни нива на Сипа и Дау Дакса не може да прескочи дори 7700

Немеца не може да изплува самостоятелно- в този глобален пазар-не може комшиите да са толкова зле,а ти да цъфтиш,та нали трябва да се продава тази стока не е само за вътрешно производство.

Предстоят аукциони в Испания и Италия-те ще покажат посоката и на еврото и на Дакс,според мен трябва да си коригира по-сериозно.

И виж колко бавно и трудно катери,а как слиза само с Елеватора - 300пункта за 2 дни

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Защо приятел в нужда се познава ако имаш два сапуна сподели единият с ближният си не мислиш ли така тука много народ се нуждае от сапун щото с безумните си инвестиции вече е изплел въженцето така де трябва да се спази протокола
              Ми, някаква чалга леете, на богато, пък не знам с колко сапуна се прави... по рецепта

Мен лично ме боли, ти лично как се справяш, но ако за теб е важно да твърдиш че друг се справя зле, си е твое право, но и мърляв спам същевременно.

Мога и по-образно да обясня колко дразни пераческата ви разправия

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Я си подмийте дупарите, вместо да услужвате, и не ни занимавайте с лична драма / вуйчо Ваньо..
                Защо приятел в нужда се познава ако имаш два сапуна сподели единият с ближният си не мислиш ли така тука много народ се нуждае от сапун щото с безумните си инвестиции вече е изплел въженцето така де трябва да се спази протокола

Коментар

Глупости може да услужим със сапун
                  Я си подмийте дупарите, вместо да услужвате, и не ни занимавайте с лична драма / вуйчо Ваньо..

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    не се ебавай и ти с мисирката, тя е ранима душица ................. да не си метне въжето заради теб ...................... после ще ти тежи на съвестта
                    Глупости може да услужим със сапун

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      пълен шит си е .......................... много мисирки заклаха при комерца
                      И мен ме боднаха на две евро ама все си мисля че ще си ги прибера с печалба някой ден нека стоят не мисля че ще фалира не струва пари да ги държиш с години лошото е че вече не помня кога ги купих май 2011 беше

Коментар

А не просто си питам човека ти пък с лошо
                        не се ебавай и ти с мисирката, тя е ранима душица ................. да не си метне въжето заради теб ...................... после ще ти тежи на съвестта

Коментар

Така е щото под евро втората по големина германска банка става прекалено евтина и с такава пазарна капитализация може да я купи някой спиртосан мужик с джобните си пари, но въпросът е друг защо не може да пробие дори две евро при толкова висок индекс
                          пълен шит си е .......................... много мисирки заклаха при комерца

Коментар

Продължавай ,но не задавай въпроси за бъдеще към мен по тема ДАХ ....
                            Аз хейтър групата не я понасям...
                            Успех с Карък Каръков ,това е един от стоте му ника в инвестора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Ти разследващ журналист се явяваш на един хейтър лий .....
                              Ще те игнорирам и теб....в бъдеще и ще водим празни приказки...

Коментар

Не беше ли на 5 или сигурно го има някъде документирано
                                не беше 5 .................. някъде около 5.85 беше

разбира се, че го има документирано назад в темата

доста време все за това се е пишело ....................... мисирката на няколко пъти потвърди, че е купила 1000 бр. на 5.85 евро и дори щеше да сключваме бас защото аз твърдях, че мисирката не е купила 1 000 бр. в предвид на това, че търгува от 10 до 100 акция, а тогава обяви, че е взела 10 пъти повече...

после мисирката пейстна потвърждението което е получила на мейла за въпросната сделка

Коментар

Working...
                                X