If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е щото под евро втората по големина германска банка става прекалено евтина и с такава пазарна капитализация може да я купи някой спиртосан мужик с джобните си пари, но въпросът е друг защо не може да пробие дори две евро при толкова висок индекс
пълен шит си е .......................... много мисирки заклаха при комерца
Продължавай ,но не задавай въпроси за бъдеще към мен по тема ДАХ ....
Аз хейтър групата не я понасям...
Успех с Карък Каръков ,това е един от стоте му ника в инвестора...
Не беше ли на 5 или сигурно го има някъде документирано
не беше 5 .................. някъде около 5.85 беше
разбира се, че го има документирано назад в темата
доста време все за това се е пишело ....................... мисирката на няколко пъти потвърди, че е купила 1000 бр. на 5.85 евро и дори щеше да сключваме бас защото аз твърдях, че мисирката не е купила 1 000 бр. в предвид на това, че търгува от 10 до 100 акция, а тогава обяви, че е взела 10 пъти повече...
после мисирката пейстна потвърждението което е получила на мейла за въпросната сделка
на въпросните нива има силна подкрепа, но пък от друга страна това са перфектни нива (леко отдолу) за обиране на стоповете на мисирките
Така е щото под евро втората по големина германска банка става прекалено евтина и с такава пазарна капитализация може да я купи някой спиртосан мужик с джобните си пари, но въпросът е друг защо не може да пробие дори две евро при толкова висок индекс
Аз казвам не че не може да изкараш добър профит, а че самата акция е изтърбушена щом при такива нива на индекса не достигна дори 2 евро, и внимателно някой път да не ви изненада точно на 1,20-1,10 когато си мислите че няма как да пада повече и тя да се смели надолу щото една никакава ареал банк по пазарна капитализация доста по слаба прави много по добри профити от комерцбанка
на въпросните нива има силна подкрепа, но пък от друга страна това са перфектни нива (леко отдолу) за обиране на стоповете на мисирките
Къш,Къш....
ти го питаш за борса а той ти пише за граматика...
мисирко, тук не става въпрос за граматика
мисирко, тук става въпрос за това, че не можеш да преведеш 5 букви ..................... но за сметка на това се представяш за борсова виртуозка на чужда борса
Просто акцията не е за всеки, но носи много добър профит, при малък риск, за тези които я познават
Аз казвам не че не може да изкараш добър профит, а че самата акция е изтърбушена щом при такива нива на индекса не достигна дори 2 евро, и внимателно някой път да не ви изненада точно на 1,20-1,10 когато си мислите че няма как да пада повече и тя да се смели надолу щото една никакава ареал банк по пазарна капитализация доста по слаба прави много по добри профити от комерцбанка
Коментар