IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    на въпросните нива има силна подкрепа, но пък от друга страна това са перфектни нива (леко отдолу) за обиране на стоповете на мисирките
    Така е щото под евро втората по големина германска банка става прекалено евтина и с такава пазарна капитализация може да я купи някой спиртосан мужик с джобните си пари, но въпросът е друг защо не може да пробие дори две евро при толкова висок индекс

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Не беше ли на 5 или сигурно го има някъде документирано
      Ти разследващ журналист се явяваш на един хейтър лий .....
      Ще те игнорирам и теб....в бъдеще и ще водим празни приказки...

Коментар

Аз казвам не че не може да изкараш добър профит, а че самата акция е изтърбушена щом при такива нива на индекса не достигна дори 2 евро, и внимателно някой път да не ви изненада точно на 1,20-1,10 когато си мислите че няма как да пада повече и тя да се смели надолу щото една никакава ареал банк по пазарна капитализация доста по слаба прави много по добри профити от комерцбанка
        на въпросните нива има силна подкрепа, но пък от друга страна това са перфектни нива (леко отдолу) за обиране на стоповете на мисирките

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          + 2012

хубаво би било, но за съжаление точно ти се набучи на 6 и продаде на 1.20
          Не беше ли на 5 или сигурно го има някъде документирано

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Къш,Къш....
            ти го питаш за борса а той ти пише за граматика...
            мисирко, тук не става въпрос за граматика

мисирко, тук става въпрос за това, че не можеш да преведеш 5 букви ..................... но за сметка на това се представяш за борсова виртуозка на чужда борса

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Просто акцията не е за всеки, но носи много добър профит, при малък риск, за тези които я познават
              Аз казвам не че не може да изкараш добър профит, а че самата акция е изтърбушена щом при такива нива на индекса не достигна дори 2 евро, и внимателно някой път да не ви изненада точно на 1,20-1,10 когато си мислите че няма как да пада повече и тя да се смели надолу щото една никакава ареал банк по пазарна капитализация доста по слаба прави много по добри профити от комерцбанка

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
                + 2012

ти светеше ли ми когато ,купих и когато продадох... а когато ....
                къш на хейтъра....

Коментар

1+
                  Купувай ниско, около 1,2 ,продавай над 1,6 ...
                  + 2012

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Просто акцията не е за всеки, но носи много добър профит, при малък риск, за тези които я познават
                    1+
                    Купувай ниско, около 1,2 ,продавай над 1,6 ...

Коментар

Тоя комерц е най умрялата кокошка в тоя дакс индекса цели към нов рекорд акцията закопала в тинята

Коментар

• Тоя комерц е най умрялата кокошка в тоя дакс индекса цели към нов рекорд акцията закопала в тинята

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма Бяла Столипинска Кокошка
                          мисирко, две години те бъзикам с твоите Сомен и не можеш да се усетиш

мисирко, че чуждите езици ги владееш - вече те видяхме как превеждаше текст на английски който според теб е немски

мисирко, ако Commerzbank се чете Комерцбанк, то тогава Comen защо все го пишеш, че е Сомен .................... това сигурно е защото си била "сом" в предния си живот, а сега си мисирка
                          Къш,Къш....
                          ти го питаш за борса а той ти пише за граматика...

Коментар

Я кажи какво си научил за увеличението на капитала на Комерс...
                            Чете 10 дни докато ти стана ясно че нищо не знаеш и сомен е най важното в темата за да пишеш нещо .........
                            Та какво е Сомен....
                            Който се интересува за ДАХ защо пита мен а не тебе....
                            Смешник!
                            мисирко, две години те бъзикам с твоите Сомен и не можеш да се усетиш

мисирко, че чуждите езици ги владееш - вече те видяхме как превеждаше текст на английски който според теб е немски

мисирко, ако Commerzbank се чете Комерцбанк, то тогава Comen защо все го пишеш, че е Сомен .................... това сигурно е защото си била "сом" в предния си живот, а сега си мисирка

Коментар

• Май няма да коригира смело напред цел 7700

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Добре,ама защо си мислиш,че че не са си променили мисленето,и вече не са толкова вещомански настроени като Американците?

П.С. Не съм много сигурен,но за немските автомобили,външния пазар е по-голям,и по-важен от вътрешния!
                                Външен вътрешен пазар не ги деля. Остарялия автопарк е в световен мащаб.Имаше наскоро информация за 12 години средна възраст на автомобилите в щатите. Един стар автомобил почва да се поврежда често. В един момент става по изгодно да си плащаш вноската за нова кола 200-300 евро и да си спестяваш разправиите и времето което също е пари. Теорията ми не е съвсем издържана, но не съм намерил алтернатива за сега. Петролните и енергийните като алтернатива са по сигурни, но нямат такъв потенциал за растеж който търся аз. Храните и лекарствата пък са другата крайност. При Р/Е над 20 за мен въобще не е алтернатива да пазаря компании от нециклични бизнеси.
                                Last edited by Alonso; 11.02.2013, 23:27.
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X