IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    Майк, много са ти сложни коментарите, не знам откъде ги вадиш, професор ли си, много учен ли си, много далновиден ли, за мен са сложни.
    Еми.....
    Не знам какво да ти кажа.....
    Иначе, кой колко е учен едва ли има значение...... реално гледай, дали нещо, може да припознаеш, от към съдържание!

Ако приемем, че определено няма да има "отложено потребление", може и да съм ти посочил някакви истини!

Коментар

• Майк, много са ти сложни коментарите, не знам откъде ги вадиш, професор ли си, много учен ли си, много далновиден ли, за мен са сложни.

Коментар

Всички се оглеждат и ослушват като мишоци
        По добре си виж поста за "отложеното потребление" и какво ти написах аз към него!
        Ако вникнеш, ще осъзнаеш, че има икономически и финансови реалности, които са непреодолими!

Коментар

• Всички се оглеждат и ослушват като мишоци

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Много бързате - ще пада под 8к със сигурност, а по скоро до 6к. И поне до есента
            Може и повече. Такава графика само на доткома съм наблюдавал. Помниш какво се случи тогава. Поздравления ако си го отиграл или ако продължаваш да го отиграваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Съвсем е вероятен такъв сценарии, отново рязко покачване на заразените и нови големи огнища може да изтласка индексите още на долу.
              Но рецесията вече е отразена в индексите в голямата си част, все пак. Индексите ще обърнат преди да се види значително подобрение на обстановката.
              Нищо не е отразено в цената. Защото докладите сочат друго. Единствения им вариант да не позволят да им изкупят акциите на безценица е да затворят всичко поради форсмажор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Ти се шегуваш, ама след седмица две Фрау Меркел като нареди да спрат полетите щото имало трима с висока температура един се продрискал и двама кихнали ще видиш ти. Луфтвафе ще ръждясва по летищата. И ще има дръж се Берлин по ZDF . Това вече сериозно тия като нищо ще почнат да прилагат стратегията lockdown и тогава лошо..... Взимай екс дивидента и презимявай самолета.
                И само месец по-късно бурята се е разразила скрито, но не и открито. До седмица две ще лъсне първата фаза от картината в своята пълнота и приказност. Всички сте свидетели на епохални времена. Те се случват изключително рядко поради голямата си цикличност от две и повече поколения. ​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Същото забелязах, все още с едно око гледам към статистиките за нови случаи, рязко скачат в САЩ, ако стигнат 50-100к до 10-тина дни може пак да плъзне паника и малко по - долу да видим, но доста стимули изсипаха, все по - упорито говорят за нови лекарства, може да сме някъде около дъното.
                  Съвсем е вероятен такъв сценарии, отново рязко покачване на заразените и нови големи огнища може да изтласка индексите още на долу.
                  Но рецесията вече е отразена в индексите в голямата си част, все пак. Индексите ще обърнат преди да се види значително подобрение на обстановката.
                  Last edited by Todor Sabev; 20.03.2020, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                    [ATTACH=CONFIG]n3560980[/ATTACH]
                    DAX

Низходящия тренд е счупен,за сега. Независимо от новия голям брой на заразените индексите не искаха да направят нови дъна. Има шансове да е формиране на дъно. Това на първо четене.
                    Същото забелязах, все още с едно око гледам към статистиките за нови случаи, рязко скачат в САЩ, ако стигнат 50-100к до 10-тина дни може пак да плъзне паника и малко по - долу да видим, но доста стимули изсипаха, все по - упорито говорят за нови лекарства, може да сме някъде около дъното.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

ЕТФ-а върху дакса е код EXS1, isin code: DE0005933931, ще ти го кажат
                      https://www.xetra.com/xetra-en/instr...-tradable-etfs

Пълен списък във файла Master data. Има интересни.

Коментар

• ЕТФ-а върху дакса е код EXS1, isin code: DE0005933931, ще ти го кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Според посочените условия, ако добавим и среден или дългосрочен хоризонт(по - малко на брой сделки), има с ливъридж до 3:1 и такива без, има къси и дълги: "Еврофинанс" и EFOCS платформа - търгуеми на Xetra ETF-и, в-у DAX включително.

Saxo, Interactive, Degiro, по - голям избор от инструменти, но по - бавно и сложно.

Успех!
                          Благодаря ти!
                          Ще пробвам еврофинанс мисля с този iShares Core DAX ETF.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	DAXM15.png
Views:	1
Size:	13.8 КБ
ID:	3560980

DAX

Низходящия тренд е счупен,за сега. Независимо от новия голям брой на заразените индексите не искаха да направят нови дъна. Има шансове да е формиране на дъно. Това на първо четене.

Коментар

• CNMV инструктира мениджърите да избягват масивни възстановявания

https://www.expansion.com/mercados/f...c038b45a4.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Кой ETF ползвате за инвестиции в DAX, през кой бг брокер е най-удобно да си направя сметка за да си купя ETF за DAX?
                                Според посочените условия, ако добавим и среден или дългосрочен хоризонт(по - малко на брой сделки), има с ливъридж до 3:1 и такива без, има къси и дълги: "Еврофинанс" и EFOCS платформа - търгуеми на Xetra ETF-и, в-у DAX включително.

Saxo, Interactive, Degiro, по - голям избор от инструменти, но по - бавно и сложно.

Успех!

Коментар

Working...
                                X