Първоначално изпратено от Ajax4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеSamo glupak moje da tnardi ,4e znae kakvo to4no 6te se slu4i na pazara
позиция на пазара и не може да обясни защо го е направил , ей това е най-опаснотоМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДнес амеpиканските индекси са до 18,30 БГ вpеме.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеДнес почивен ден ли е в NY.Защо Nasdaq не бачка.
А видях още е 7 и 43 сабалям при тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеДнес почивен ден ли е в NY.Защо Nasdaq не бачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеSamo glupak moje da tnardi ,4e znae kakvo to4no 6te se slu4i na pazara
Ама тая графика е безсмислена. Идеята да имаш някакво предположение не е лоша, ама да кажеш или ще е нагоре или надолу...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар