IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Някой друг няма ли да направи прогноза за пазарите през 2014?
    Няма ли мъже в тоя форум ...
    Аз залагам на курвите и квартала, че те, ако ще света да падне, гладни нема да останат даже квотата ше се вдигне на 30-40% разтеж

Коментар

Що ?!

Да нямаш нещо за пиене ?

Коментар

Аз те предупредих,че сме на свършване,само женски тролове като тебе останаха
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Пич,това е в един идеален свят,а той не е такъв.
          Утре някой ще тресне една бомба някъде където трябва,и нещата се плъзгат по дна друга плоскост веднага.
          Имай едно на ум за тези неща.

Коментар

Моята прогноза за пазарите 2014.

Америка нагоре 10%-15%
            Европа нагоре 15%-20%

Ще има един сериозен спад от около 10% по някое време, най-вероятно ще е свързан с таперинга или лихвите, но после ще се нормализират и ще завършат годината на + 10%-15%.

Да чуем и талантите от форума?
            Пич,това е в един идеален свят,а той не е такъв.
            Утре някой ще тресне една бомба някъде където трябва,и нещата се плъзгат по дна друга плоскост веднага.
            Имай едно на ум за тези неща.

Коментар

• Моята прогноза за пазарите 2014.

Америка нагоре 10%-15%
              Европа нагоре 15%-20%

Ще има един сериозен спад от около 10% по някое време, най-вероятно ще е свързан с таперинга или лихвите, но после ще се нормализират и ще завършат годината на + 10%-15%.

Да чуем и талантите от форума?

Коментар

• The Economic Principles

Ето тука хората как са го нарисували като за идиоти, сиреч за такива като мене , защо това което правят банките в момента ще се сгромоляса с голяма сила

http://www.youtube.com/watch?v=YaxIPPMR3fI

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
                  Отварям по 2 контракта срещуположни позиции при Дау - правя го защото
                  очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
                  да има сериозни игли надолу , като минат всички новини късно вечерта и пазарът
                  се успокои , ще "отключа" дългата позиция , като разкарам късата .
                  Успех !
                  Уйче и за ко взимаш най силния индекс маа му дееба, ако тва започне да прай сериозни движения от по 300 - 400 пункта и си с 10 контракта вътре, треа продаваш къщата, хвани SP500 там и да мрадне с 30 пункта боли те фара а ако мръдне със сто то вече е национална катастрофа

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                    пред мен имам сички АНАЛизи на банките. Не са единни за тейпъринга кога ще се се случи. Но тва не трябва да ни притеснява, защото пък тогава икономика ще е по силна и компаниите ще са по печевивпи. До новия крах след 4 години.
                    Бате каква икономика бе, ние всички вече сме се качили от 'Liverpool' на кораба, вече има толкова много мангизи в системата, че сценария ще е 'България 1996', само че глобално и дали тая курветина ще принтира или не няма значение, един мой колега от Унито бачка в Erste Bank Group австрийска банка менаджер 'млад меринджей' на портфолио и вика в Австрийските банки е ЗАБРАНЕНО да купуват US Bonds и се чудят как да си уредят място в спасителната лодка, ама валутите като се обезценят все тая и разпраа като дойде времето на 'Дълговата криза', вече няма да има никво значение, това го казва не само той ами и Nicolas Taleb и т.н.

http://www.cfr.org/budget-debt-and-d...quences/p24751

http://www.brookings.edu/research/op...bal-economy-sy

http://www.youtube.com/watch?v=WB3aoVUOWSs

Дали борсите ще се качат 50% + няма значение след като с печалбата от парите нищо не мое си купиш, тва е тъжната истина
                    Last edited by michaelis; 17.12.2013, 09:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Няма да ни притеснява, чак когато тръгне, мине известно време да се види какво се случва и ако тогава не се случи нищо.

До тогава най-вероятно пазарите ще са волатилни, предимно надолу - поне в началото.
                      да съгласен съм. Хрумват ми идеи за странгъли.

2004 беше така в ЮС, като затегнаха, и така през 2005 в ЕУ. После пазара още растеше 2-3 години. Това ще се случи и сега (растеж) при условие, че банките почнат да кредитират а, да не превъртат пари. Дано само да не влезем в сценария на япононя, но едва ли.
                      Last edited by Martingale; 17.12.2013, 01:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        Но тва не трябва да ни притеснява.
                        Няма да ни притеснява, чак когато тръгне, мине известно време да се види какво се случва и ако тогава не се случи нищо.

До тогава най-вероятно пазарите ще са волатилни, предимно надолу - поне в началото.

Коментар

• пред мен имам сички АНАЛизи на банките. Не са единни за тейпъринга кога ще се се случи. Но тва не трябва да ни притеснява, защото пък тогава икономика ще е по силна и компаниите ще са по печевивпи. До новия крах след 4 години.

Коментар

• И аз така мисля, че няма да бутат печатницата. Ще я оставят оная новата кака да се оправя както си знае догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
                              Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
                              Не го мисли,Уйча знае какво прави

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
                                Отварям по 2 контракта срещуположни позиции при Дау - правя го защото
                                очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
                                да има сериозни игли надолу , като минат всички новини късно вечерта и пазарът
                                се успокои , ще "отключа" дългата позиция , като разкарам късата .
                                Успех !
                                Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
                                Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
                                Last edited by michaelis; 16.12.2013, 21:45.

Коментар

Working...
                                X