IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Значи добре ли съм те разбрал?
    Дау ще падне до 11к преди да стинге 16к?
    Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
    НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.
    Говоря образно,не се прави на луд!
    то и на 13к да падне -пак ще слагаш мокри кърпи на главата,с твоят непоправим оптимизъм за тренда.
    Виж явно няма смисъл да се пеня -не вдяваш,или не искаш да вденеш-твой проблем.
    Всичко добро ти желая,спирам да комуникирам с теб-просто няма смисъл ,троши си главата като искаш
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      факта,че изконсомираха Добрата новина на Бен,само за един ден-нищо ли не ти говори?
      Разбира се,че тези нива ще бъдат достигнати,но на теб,ти убягва основното-за нас трейдърите е важен пътя(Дау),през който ще се мине до там-тъй като играем на марджин-Кажи ми кво те топли че Дау ще стане 16к,при положение,че преди това ще мине през 11к Ърм,или ще издържиш на това лирично отклонение
      Няма такова нещо като само нагоре-НЯМА-набий си го в кратуната,щото ще ревеш!!!
      Значи добре ли съм те разбрал?
      Дау ще падне до 11к преди да стинге 16к?
      Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
      НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Абе има такова нещо и е доказан факт Друг е въпросът дали имаш достатъчно време, нерви и акаунт.

Как ще коментирате че крепят Дау с ААПЛ, предвид че е често срещан похват в играта.

http://finviz.com/map.ashx
        Факт ,могат го Гадовете-имат доста козове.
        Те за това и си ги спихнаха,преди новата пръчка да изкарат.

Коментар

факта,че изконсомираха Добрата новина на Бен,само за един ден-нищо ли не ти говори?
          Разбира се,че тези нива ще бъдат достигнати,но на теб,ти убягва основното-за нас трейдърите е важен пътя(Дау),през който ще се мине до там-тъй като играем на марджин-Кажи ми кво те топли че Дау ще стане 16к,при положение,че преди това ще мине през 11к Ърм,или ще издържиш на това лирично отклонение
          Абе има такова нещо и е доказан факт Друг е въпросът дали имаш достатъчно време, нерви и акаунт.

Как ще коментирате че крепят Дау с ААПЛ, предвид че е често срещан похват в играта.

http://finviz.com/map.ashx

Коментар

Човек бих ти повярвал, ако това не го бях чувал от теб и преди.
            Всеки път като ми кажеш, горивото свърши и всеки път дългите правят New High, а твойте къси се отдалечават от break even все повече.
            До края на годината S&P 1800, DJI 16,000, DAX 9000.
            Незнам кога ще почне това tapering може би догодина, така че има още много гориво за наливане в мотора.

Коментар

стой и гледай!
              Стига си философствал!
              Щом Пазара "преживя" изненадата от Фед,това значи само едно-ГОРИВОТО НА ХЕЛИКОПТЕРА НА БЕН-СВЪРШВА!!!!!!
              Човек бих ти повярвал, ако това не го бях чувал от теб и преди.
              Всеки път като ми кажеш, горивото свърши и всеки път дългите правят New High, а твойте къси се отдалечават от break even все повече.
              До края на годината S&P 1800, DJI 16,000, DAX 9000.
              Незнам кога ще почне това tapering може би догодина, така че има още много гориво за наливане в мотора.

Коментар

Много я обичам тази думичка АКО
                А имам една още по-любима "А дано ... ама на дали"
                стой и гледай!
                Стига си философствал!
                Щом Пазара "преживя" изненадата от Фед,това значи само едно-ГОРИВОТО НА ХЕЛИКОПТЕРА НА БЕН-СВЪРШВА!!!!!!

Коментар

• поне 15 000 на първо време

Коментар

• има още има.дотук 200 пипа са в хазната .пък вие си играйте биковете.

Коментар

седя и си мисля,че ако пазара,падне до нивата преди изненадата от Фед(а то стана),работата ще стане - "дай ми, да ти дам-да имаш"
                      Много я обичам тази думичка АКО
                      А имам една още по-любима "А дано ... ама на дали"

Коментар

• седя и си мисля,че ако пазара,падне до нивата преди изненадата от Фед(а то стана),работата ще стане - "дай ми, да ти дам-да имаш"

Коментар

За понеделник според мен влияние ще окажат изборите в Германия.
                          Ако има някаква политическа нестабилност може и да падне 1% надолу.
                          играеш ли индекса в момента и как

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            паднем ли под 15 470 понеделник отваряме с гап надолу
                            За понеделник според мен влияние ще окажат изборите в Германия.
                            Ако има някаква политическа нестабилност може и да падне 1% надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              паднем ли под 15 470 понеделник отваряме с гап надолу
                              Мисля да пробвам Европа, да е изчерпила фалшивия арбитраж и да се смъкне подобаващо, според мен: на сила хубост правят, а знаем как завършва, но явно много ордери в тази насока, та ще заложа на двойката при тези нива, ножицата бива, пък дано са отказали повечето играчи.

Коментар

• паднем ли под 15 470 понеделник отваряме с гап надолу

Коментар

Working...
                                X