IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Не мислиш ли, че при тези големи запаси от петрол цената може да се понижи, а от там и акциите на производителите?
    Аха, не само мисля, но и го очаквам и ми е включено в играта.
    Предполагам 2014 олиото веднъж да пробие 91$ нивото и може да иде едно 15% надоле докъм 80-85$, повече надали. Там някъде възнамерявам да пълня BP, Eni i Total.
    Златото 20% спих са му сигурни също тоже. И там се глася да го отигравам.
    Има си начини да си хеджираме тоя спад - рафинерии, къс петрол и т.н.
    А и за дългосрочните дивидентни сървис компании като RIG & ESV всяко пропадане е добре дошло да се добавя на супер цени и висока див.доходност. Сектора им дългосрочно е с огромен потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Тъй де, нищо общо с постнатата графика, начертай я с тези данни

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Това, което си постнал, просто не е вярно, според мен Дай някакви нормални източници.
        http://www.nyxdata.com/nysedata/asp/...153&category=8

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          http://www.zerohedge.com/news/2013-1...its-record-low

Margin Debt Soars To New Record; Investor Net Worth Hits Record Low
          Това, което си постнал, просто не е вярно, според мен Дай някакви нормални източници.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Бат Мишо, много еднообразно бе...ти май си от чок златарчетата
            То и аз имам малко в GDXJ , BVN и EPU, чакам 20$ да вляза и на GDX , ма над 10 пъти по ме кефи черното злато, както подцененото така и яко дивидентното - RIG, ESV, PZE, TGA - основните ми на нисе.
            Кат гледам наближава времето отново да се влиза и на BP, E, TOT
            ЕМ също има много възможности и потенциал за добри печалби. И на отделни хартии и на ЕТФи.
            Отделни диверсифицирани минъори също са на апетитни цени сега - ТСК особено.

ПС Нещо май си се парил на БФБ-то, а
            Няма се плашиш, зависи за какво я ползваш, ако е за дивиденти - световен намбър 1 е да знайш. 2/3 от паричките ми са в 6 кокошчици, де много добри яйчица снасят.
            Не мислиш ли, че при тези големи запаси от петрол цената може да се понижи, а от там и акциите на производителите?

Коментар

Няма се плашиш, зависи за какво я ползваш, ако е за дивиденти - световен намбър 1 е да знайш. 2/3 от паричките ми са в 6 кокошчици, де много добри яйчица снасят.
              В румъния дивидентите са по-добри. Испанските банки също дават дивиденти доста по-високи от лихвите по депозитите, но там това може да се промени.

Коментар

най после една сродна душа която търгува и акции различни от българските, не знам дали търгуваш там, но аз не бих там трябва с 100 лв.
                То индексите като ходят на долу не значи че всички акции спадат, но като я гледам тази има май още малко down

погледнах Stock Evaluation Calculatorа дават и оценка 16$ значи има хляб в тая работа, аз съм лонг GDX, GDXJ, LODE, SIL, SSRI
                Бат Мишо, много еднообразно бе...ти май си от чок златарчетата
                То и аз имам малко в GDXJ , BVN и EPU, чакам 20$ да вляза и на GDX , ма над 10 пъти по ме кефи черното злато, както подцененото така и яко дивидентното - RIG, ESV, PZE, TGA - основните ми на нисе.
                Кат гледам наближава времето отново да се влиза и на BP, E, TOT
                ЕМ също има много възможности и потенциал за добри печалби. И на отделни хартии и на ЕТФи.
                Отделни диверсифицирани минъори също са на апетитни цени сега - ТСК особено.

Коментар

Мене Петък 13-ти година 13-та ме не плаши.
                  Вчера се обзаведох с още един потенциален дабъл до макс.1-1.5 години.
                  Ако вземе да падне още малко и да усредня по ниско - и трипъла ми не мърда.
                  Става междувременно и за дей трейдинг докато си чака човек таргета.
                  Въпреки малкия си кап има дневен оборот колкото цялата БФБ борса

Тъй че...не се шашкайте много накъде ще вървят индексите, играйте си вашата си игра

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NTWK
                  най после една сродна душа която търгува и акции различни от българските, не знам дали търгуваш там, но аз не бих там трябва с 100 лв.
                  То индексите като ходят на долу не значи че всички акции спадат, но като я гледам тази има май още малко down

погледнах Stock Evaluation Calculatorа дават и оценка 16$ значи има хляб в тая работа, аз съм лонг GDX, GDXJ, LODE, SIL, SSRI
                  Last edited by michaelis; 14.12.2013, 14:38.

Коментар

• Мене Петък 13-ти година 13-та ме не плаши.
                    Вчера се обзаведох с още един потенциален дабъл до макс.1-1.5 години.
                    Ако вземе да падне още малко и да усредня по ниско - и трипъла ми не мърда.
                    Става междувременно и за дей трейдинг докато си чака човек таргета.
                    Въпреки малкия си кап има дневен оборот колкото цялата БФБ борса

Тъй че...не се шашкайте много накъде ще вървят индексите, играйте си вашата си игра

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NTWK

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2013-1...its-record-low

Margin Debt Soars To New Record; Investor Net Worth Hits Record Low

Коментар

я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси
                        Що бе Мице!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          И аз изказвам мнение!!!
                          Я,всички с мнения-браво-похвално
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

И аз изказвам мнение!!!
                            я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси

Коментар

до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова
                              И аз изказвам мнение!!!

Коментар

Разбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!
                                до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова

Коментар

Working...
                                X