IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• след малко започва най сетне плюса

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        не, не съм,напротив

А дори и да съм ,не бих си позволил да си излея яда върху нищо не заслужаващ това човек.

Глътка въздух при Дакса
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Нервни сме днес нещо ... май?
          не, не съм,напротив

А дори и да съм ,не бих си позволил да си излея яда върху нищо не заслужаващ това човек.

Глътка въздух

Коментар

• Иначе като чета и другите теми във форума е пълно с луди.
            Единия очаквал 3 та световна война, другият очаквал катаклизми, другия се запасявал с физическо злато щото до 20 години нямало да има долари.
            Другите чакат тотален срив на световната икономика или рецесия подобна на тази от 2008.
            Очевидно е че ФЕД държи нещата под контрол и икономиката е много по-стабилна отколкото беше през 2008.
            Никой няма да допусне завръщане на рецесията.
            Позитивизма лека полека почва да надделява и икономиката започва да расте.

Коментар

• не знам дали осъзнавате че избора на йелън е супер за нас спекулантите.

Коментар

• Иначе евала на Бернанке и ФЕД как елегантно отиграха деликатният въпрос със спирането на стимула.
                Как да спрем стимула без да срутим пазарите и икономиката.
                Толкова дълго го проточиха във времето толкова приказки изговориха без да действат че пазарите вече са го приели и го приемат за нормално и продължават да растат въпреки спирането на стимула.
                Браво !!!
                Така трябва да бъде и при увеличаването на лихвите, да се прави бавно и да се пипа много деликатно.

Коментар

ами виж му постовете от вчера и ще разбереш защо.хемилио сорка брат ама нападаш

Коментар

• Сега въпроса е кога ще започне това tapering мненията са че може да бъде обявено най-рано Декември (т.е да започне от Януари).
                    Декември обаче пък свършва мандата на* Бернанке и не е много сигурно дали ще рискува с толкова важно решение ...
                    Отделно икономиката върви напред ... но още е много крехка, да се затваря крана.
                    Трежъритата се успокоиха малко и падхана под 3%
                    Така че става малко сложно, следващите 3 месеца поне няма да има tapering така че трябва плавно да пълзим нагоре.

Коментар

• Незнам какви са тия мераци за къси?
                      Докато се наливат пари в машината ще върви нагоре.
                      Моето мнение е че ще продължава да пълзи плавно нагоре, не са изключени корекции от по 1-2%.
                      Освен ако няма някой катаклизъм война, земетресение, тероризъм, нова криза в Еврозоната... или нещо подобно.

Коментар

• хемилио аз споделям мнение,движения,сделки.казваш талашита много е .братле неуспешните ти сделки не са моя вина
                        Last edited by panterata na pop folka; 19.09.2013, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Ти пишеш достатъчно ,че и ние да се включваме

Спри се бре човек,то бива спам,то бива талаш,ама......

Следя темата,ама твоите постове в повечко ми идват,и съм сигурен,че това не е само моето мнение

Иначе дерзай не съм ти душманин,напротив,просто-давай го по-конструктивно

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            хайде бе днес никой ред не драсна.не се притеснявайте дайте идеи макар и да не излязат.това да споделяш и да грешиш не те прави по малко човек.аз съм грешал в годините сигурно 1200 пъти.въпроса е накаде го виждаме.все си мисля че трябва да върне ама да видим.завършим ли на седмично под 15470 отиваме на мечка.над това ниво утре вечер значи продължават биковете
                            Ти пишеш достатъчно ,че и ние да се включваме

Спри се бре човек,то бива спам,то бива талаш,ама......

Следя темата,ама твоите постове в повечко ми идват,и съм сигурен,че това не е само моето мнение

Иначе дерзай не съм ти душманин,напротив,просто-давай го по-конструктивно

Коментар

• хайде бе днес никой ред не драсна.не се притеснявайте дайте идеи макар и да не излязат.това да споделяш и да грешиш не те прави по малко човек.аз съм грешал в годините сигурно 1200 пъти.въпроса е накаде го виждаме.все си мисля че трябва да върне ама да видим.завършим ли на седмично под 15470 отиваме на мечка.над това ниво утре вечер значи продължават биковете

Коментар

Барнанке Бернанке защо така се изгаври с мечетата ...
                                Още съм в шок и не мога да изчисля печалбите ....
                                Ще анализираме утре
                                е играч си разбираш ги нещата.

Коментар

Working...
                                X