IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно
    Еми те виждат че нагоре повече хляб няма и се чудят и маят каква мизерия да измислят за да излязат, обаче като си с големи позиции там работата е бая по сложна, някои от големите даже не си правят и труда да продават всичко защото разходите са по големи и само Put Options за да няма празно и после да изкупят и това по дъното и с времето се изнизват докато стане това като 2008²
    Аз ако съм със 100млн вътре на SPY500 SPDR и съм купил на 800 за кво да продавам
    като те ти дават лихва 2,5% кой се отказва от 2.5 млн. еи така и не е сигурно дали ще продам всичко на 1700 + разходите и т.н. бих продал малко + put опции и после buy
    Last edited by michaelis; 13.12.2013, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
      Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
      спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
        Никакъв тейпъринг няма да има.
        Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
        То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
        Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
        Last edited by michaelis; 13.12.2013, 11:39.

Коментар

• Никакъв тейпъринг няма да има.
          Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Американския отбор се готви от май месец да вземе най-много медали в Сочи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              ДАХ-а не го следя!!Ама СиП-чето къде 1720 може да се пазарува!!!Не ми се вярва да отиде на 1500!!!Ама знаеш ли,топка е!!!
              Ще отиде до година да сме живи и здрави ще слезне доста под 1500 и ше си намерят причина няква криза ала бала големите да си затворят позициите и после айде пак едно и също, мама им гадна

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                колега не s@p a dow jones e mastyra който го следват всички
                и аз така си мислех брачед, за съжаление на тая смрад SP500 се въртят много повече пари и контракти, той е 'The master' както и в EU е EuroStoxx който е много по силен от DAX. По 'големите пари' казват кой ше кара влака

Коментар

• очаквам след двоен връх на дау да ни метне кризата.февруари март изпадаме

Коментар

• за 2014 дават найс да направи към 15%, а дакс към 25%. Са чета точно АНАЛизите на банките. Ас съм по-оптимистичен и за двата, но я ясно че ЕУ ще е хита на 2014.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Пазара има шанс да се изръси още 3-4% набързо. - DAX на 8700 ще го чакам за да закривам късите и да накупя, особено ако еврото продължи да е толкова силно, макар че ме съмнява. На тези нива има много голяма съпротива и ако отиде над 1,39 означава че ще пробие трендлиния от 2008 година насам и тогава край с растеж при еврозоната, но американците може просто да консолидират и отново нагоре
                      ДАХ-а не го следя!!Ама СиП-чето къде 1720 може да се пазарува!!!Не ми се вярва да отиде на 1500!!!Ама знаеш ли,топка е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Пазара има шанс да се изръси още 3-4% набързо. - DAX на 8700 ще го чакам за да закривам късите и да накупя, особено ако еврото продължи да е толкова силно, макар че ме съмнява. На тези нива има много голяма съпротива и ако отиде над 1,39 означава че ще пробие трендлиния от 2008 година насам и тогава край с растеж при еврозоната, но американците може просто да консолидират и отново нагоре
                        голяма е вероятността да стане точно така

Коментар

SP500 каквото прави всички индекси го следват, ако искаш можеш да се качиш long на Коледното Рали както, казва анализатора по на долу ще има bounce
                          малко аванта да влезнат за Коледата

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

но осцилатора показва че има май още на долу

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

и народа не се е изплашил достатъчно. А относно за колегата анализатор това с икономика няма много общо, но както и да е, аз не разбирам уча се от грешките
                          колега не s@p a dow jones e mastyra който го следват всички

Коментар

• Пазара има шанс да се изръси още 3-4% набързо. - DAX на 8700 ще го чакам за да закривам късите и да накупя, особено ако еврото продължи да е толкова силно, макар че ме съмнява. На тези нива има много голяма съпротива и ако отиде над 1,39 означава че ще пробие трендлиния от 2008 година насам и тогава край с растеж при еврозоната, но американците може просто да консолидират и отново нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Е да де,ама тука е само единият!!!
                              SP500 каквото прави всички индекси го следват, ако искаш можеш да се качиш long на Коледното Рали както, казва анализатора по на долу ще има bounce
                              малко аванта да влезнат за Коледата

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

но осцилатора показва че има май още на долу

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

и народа не се е изплашил достатъчно. А относно за колегата анализатор това с икономика няма много общо, но както и да е, аз не разбирам уча се от грешките

Коментар

защото ей глей тука

http://charts.stocktwits.net/product...png?1386851155
                                Е да де,ама тука е само единият!!!

Коментар

Working...
                                X