IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Барнанке Бернанке защо така се изгаври с мечетата ...
    Още съм в шок и не мога да изчисля печалбите ....
    Ще анализираме утре

Коментар

• What's up BITCHES

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        PZE,BP,E,STO,RIG,VLO,SIMO,ESV,TUR,KBWD,SDIV,HILO,E DIV,VWO,VNM,EPHE,ECH,BRF,ZSL,DES,XLF,IJS,IJT

Глупости приказваш бе, само 23 ми са в момента на нисе. Долу горе по равно на артия. Чат пат 1/3 в нефтени ко, 1/3 - ЕМ и 1/3 други див-ни и готини ЕТФ-и.
        Ама обещавам да ги увелича де, и кат бройка

И ми са само 1/3 от вложеното горните, другите 2/3 са на БФБ-то в други 13 артийки - 5 дивидентни ( 46% от целия портфейл) и 8 обикновени.

Тъй че нямам 250, 7 Х по малко са
        кой е брокера

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Не знам какъв екип от анализатори работят за Пипбел, но явно успяват да следят постоянно поне 250 позиции!!!
          Даже вчера хвана изсипването при хима и там зареди . Сигурно ползва поне 20 монитора .

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Не знам какъв екип от анализатори работят за Пипбел, но явно успяват да следят постоянно поне 250 позиции!!!
            PZE,BP,E,STO,RIG,VLO,SIMO,ESV,TUR,KBWD,SDIV,HILO,E DIV,VWO,VNM,EPHE,ECH,BRF,ZSL,DES,XLF,IJS,IJT

Глупости приказваш бе, само 23 ми са в момента на нисе. Долу горе по равно на артия. Чат пат 1/3 в нефтени ко, 1/3 - ЕМ и 1/3 други див-ни и готини ЕТФ-и.
            Ама обещавам да ги увелича де, и кат бройка

И ми са само 1/3 от вложеното горните, другите 2/3 са на БФБ-то в други 13 артийки - 5 дивидентни ( 46% от целия портфейл) и 8 обикновени.

Тъй че нямам 250, 7 Х по малко са

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
              еба му майката, къф е тоя брокер дето покрива толкова пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ха златни ти уста и сега пак така да стане.
                Само да не се спука по рано балона ейй
                Тая вечер очите ми на палачинки станаха - вече съм 9% нагоре портфейла за 7 седмици само.
                Турците и бразилците почти 6%, филипиното ми гони 7% за деня , само чилийците и виетнамците се влачат с 3-4%, останалите ми 15 артии и те яко зелени
                Ма голямата ми мъка е среброто, тамън следобед се кефех че стигнах до 30.2% профит даже, а сега в момента съм на - 11,6% за деня , макар и все още на +10 от влизането. Баси курвенския номер на брадатия, неочаквано беше.
                Ма ще падне пак то до 20$ поне ще го гоня яко с боздугана, няма се отърве от мене.
                Наближи ли пак 25$ - удвоявам zsl-a, няма лабаво.
                Също ме е яд че стискам поне 1/2 $ в кеш уж за корекция, а тя се не идва и все по високо става за влизане.....да бях влязъл вчера поне
                еба му майката, къф е тоя брокер дето покрива толкова пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                  ами почна балона до 2007. фед беше хлабав до 2004/5 и после въпреки че затегна балона си продължи до 2007. Т.е. сега ситуацята е същата, вьпреки, че спорет мен първо ще има лека корекция към зимата и после още 4/5 години възход а за емержинг маркетс само възход 5 години.
                  Ха златни ти уста и сега пак така да стане.
                  Само да не се спука по рано балона ейй
                  Тая вечер очите ми на палачинки станаха - вече съм 9% нагоре портфейла за 7 седмици само.
                  Турците и бразилците почти 6%, филипиното ми гони 7% за деня , само чилийците и виетнамците се влачат с 3-4%, останалите ми 15 артии и те яко зелени
                  Ма голямата ми мъка е среброто, тамън следобед се кефех че стигнах до 30.2% профит даже, а сега в момента съм на - 11,6% за деня , макар и все още на +10 от влизането. Баси курвенския номер на брадатия, неочаквано беше.
                  Ма ще падне пак то до 20$ поне ще го гоня яко с боздугана, няма се отърве от мене.
                  Наближи ли пак 25$ - удвоявам zsl-a, няма лабаво.
                  Също ме е яд че стискам поне 1/2 $ в кеш уж за корекция, а тя се не идва и все по високо става за влизане.....да бях влязъл вчера поне
                  Last edited by pipbel; 18.09.2013, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    да започнаха да падат ликвидните американ акции значи спасени сме тия дето останахме на късата идея
                    Има един израз wishful thinking... наистина ми е жал тези с голи къси... Аз искарах 40% в акаунта си за 2 месеца при положение че имам и къси индекси от които съм 6-7% назад

Коментар

• фибо мибо грънци а айде лека пак ще се чуем

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        следиш ли обемите отпреди седмица . ама викаш то това има ли някакво значение . все в гъз
                        аз съм от вратата за краката .няма обеми няма таргети няма новини.ко дойде мятам се навърбата и яко кючека.сега сериозно---нямам инфо за обемите ама ги следя нещата

Коментар

• следиш ли обемите отпреди седмица . ама викаш то това има ли някакво значение . все в гъз

Коментар

всичко под ножа , канала е препълнен и мирише
                            да започнаха да падат ликвидните американ акции значи спасени сме тия дето останахме на късата идея

Коментар

• всичко под ножа , канала е препълнен и мирише

Коментар

трупам за хубавите времена дето идват . 8400
                                дакса ли пляскаш

Коментар

Working...
                                X