If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глупости приказваш бе, само 23 ми са в момента на нисе. Долу горе по равно на артия. Чат пат 1/3 в нефтени ко, 1/3 - ЕМ и 1/3 други див-ни и готини ЕТФ-и.
Ама обещавам да ги увелича де, и кат бройка
И ми са само 1/3 от вложеното горните, другите 2/3 са на БФБ-то в други 13 артийки - 5 дивидентни ( 46% от целия портфейл) и 8 обикновени.
Глупости приказваш бе, само 23 ми са в момента на нисе. Долу горе по равно на артия. Чат пат 1/3 в нефтени ко, 1/3 - ЕМ и 1/3 други див-ни и готини ЕТФ-и.
Ама обещавам да ги увелича де, и кат бройка
И ми са само 1/3 от вложеното горните, другите 2/3 са на БФБ-то в други 13 артийки - 5 дивидентни ( 46% от целия портфейл) и 8 обикновени.
Ха златни ти уста и сега пак така да стане.
Само да не се спука по рано балона ейй
Тая вечер очите ми на палачинки станаха - вече съм 9% нагоре портфейла за 7 седмици само.
Турците и бразилците почти 6%, филипиното ми гони 7% за деня , само чилийците и виетнамците се влачат с 3-4%, останалите ми 15 артии и те яко зелени
Ма голямата ми мъка е среброто, тамън следобед се кефех че стигнах до 30.2% профит даже, а сега в момента съм на - 11,6% за деня , макар и все още на +10 от влизането. Баси курвенския номер на брадатия, неочаквано беше.
Ма ще падне пак то до 20$ поне ще го гоня яко с боздугана, няма се отърве от мене.
Наближи ли пак 25$ - удвоявам zsl-a, няма лабаво.
Също ме е яд че стискам поне 1/2 $ в кеш уж за корекция, а тя се не идва и все по високо става за влизане.....да бях влязъл вчера поне
еба му майката, къф е тоя брокер дето покрива толкова пазари?
ами почна балона до 2007. фед беше хлабав до 2004/5 и после въпреки че затегна балона си продължи до 2007. Т.е. сега ситуацята е същата, вьпреки, че спорет мен първо ще има лека корекция към зимата и после още 4/5 години възход а за емержинг маркетс само възход 5 години.
Ха златни ти уста и сега пак така да стане.
Само да не се спука по рано балона ейй
Тая вечер очите ми на палачинки станаха - вече съм 9% нагоре портфейла за 7 седмици само.
Турците и бразилците почти 6%, филипиното ми гони 7% за деня , само чилийците и виетнамците се влачат с 3-4%, останалите ми 15 артии и те яко зелени
Ма голямата ми мъка е среброто, тамън следобед се кефех че стигнах до 30.2% профит даже, а сега в момента съм на - 11,6% за деня , макар и все още на +10 от влизането. Баси курвенския номер на брадатия, неочаквано беше.
Ма ще падне пак то до 20$ поне ще го гоня яко с боздугана, няма се отърве от мене.
Наближи ли пак 25$ - удвоявам zsl-a, няма лабаво.
Също ме е яд че стискам поне 1/2 $ в кеш уж за корекция, а тя се не идва и все по високо става за влизане.....да бях влязъл вчера поне
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
да започнаха да падат ликвидните американ акции значи спасени сме тия дето останахме на късата идея
Има един израз wishful thinking... наистина ми е жал тези с голи къси... Аз искарах 40% в акаунта си за 2 месеца при положение че имам и къси индекси от които съм 6-7% назад
следиш ли обемите отпреди седмица . ама викаш то това има ли някакво значение . все в гъз
аз съм от вратата за краката .няма обеми няма таргети няма новини.ко дойде мятам се навърбата и яко кючека.сега сериозно---нямам инфо за обемите ама ги следя нещата
Коментар