Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебрат ти играеш ли или само надаваш вой през 15 мин.или ти си от тия дето ко стане те са го отиграли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениесори сега видях, че си с х отпред. Имаше един емилио с който имахме спорове навремето и се видя кой прав кой крив. иначе не мисля че ще има срив на найс, а ако има ще е много малък и временен.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМарто, я кажи какво и как е ставало 2003-та плиййз, че и аз съм от по новите гъби
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНикого не съм съветвал ,лъгал и т.н. , не знам що ме сравняваш с някакви противоречиви личности!
Аз самия съм със къса позиция,и съм се ушил достатъчно,че да завличам и други с приказките си.
Просто коментирам какво мисля-не е ли за това форума?
А пък за адвокатщина дали ти се плаща не съм сигурен-нищо лично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениети ако оня капут дон емилио, дето говореше през лятото на 2007, че ръста ще е безкраен, а сега говориш за срив, трябва да се засрамиш малко, че излъга не малко дебилчета. Ако не си, извинявай, нищо лично.
Аз самия съм със къса позиция,и съм се ушил достатъчно,че да завличам и други с приказките си.
Просто коментирам какво мисля-не е ли за това форума?
А пък за адвокатщина дали ти се плаща не съм сигурен-нищо личноАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебашаааааар май сан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениехем добър фундамент хем много хлабава монетарна пулитика точно като 2003 за по малките пишльовци дето не си спомнят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеспокойно,всичко е под контрол,друга песен ще запеят тия дни като трябва да се оправят с Дебта си!Last edited by Martingale; 18.09.2013, 22:55.
Коментар
Коментар