Баш никаква не ми е играта с Paypal. Просто едни от малкото, които правят пари, нямат реално дългове и са с цена под 2019 г. Изключително ликвидни, сравнително волатилни и със скъпи опции. Отиграх един път прекрасно дъно/връх от 60 до 70+ и награбих втори път, този път бая бая повече, между 58 и 55. Разкарах 2/3 от позицията на средно 62. На пръв поглед не е чак толкова зле, обаче за половин година всяка безумна шитня направи в пъти повече. Идеята ми беше пак да продам бързо на 70, но по неволя станах "инвеститор". Все ми се струва, че чакаме катализатор някакъв.
Естествено продавам постоянно колци, барем - те сега майските страшно скъпи. Ако купиш на 64, веднага можеш да продадеш за >200 $ опцията; де факто входът ти слиза на 62.
... a, самата "услуга" не става за чеп за зеле. На светлинни години дори от нашите.
Естествено продавам постоянно колци, барем - те сега майските страшно скъпи. Ако купиш на 64, веднага можеш да продадеш за >200 $ опцията; де факто входът ти слиза на 62.
... a, самата "услуга" не става за чеп за зеле. На светлинни години дори от нашите.
Коментар