Първоначално изпратено от Kanu
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Честито!!!
Голем си... Господ здраве да ти дава!!!
Аз си купих SMR преди десетина дена, и са ми на + над 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение02.04.2024, 20:28
А така на бати Веритончето, +20% днеска от както отвори пазара (+40% нагоре за два дена от както ги купих), тъй те искам. На печелившите честито! Скачам да си ударя задника в тавана...
Euforia (Official Video)
Голем си... Господ здраве да ти дава!!!
Аз си купих SMR преди десетина дена, и са ми на + над 50%.
- 1 like
Коментар
-
02.04.2024, 20:28
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение. . .
Аз лично днеска купих VERI (Veritone Inc) на $5.43. Калпава ИИ компания, но има разни слухове че са успели да излъжат някой голям да им налее пари. Не е съвет.
Euforia (Official Video)
Last edited by Д.Петков; 04.04.2024, 19:32.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
... ntr, mos в подобни условия ми се чинят добър нискорисков вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеДългоочаквана корекция. Проблемът е, че всички чакат да я купят, което обикновено не е много добре. Моите се държат засега, само COIN рипа надолу, което е ясно, защото биткойн все пак е нещо и като суровина. UBER е баси силната и скучна акция. Всички фондове са се накамарили и не искат и не искат да продават. Нвидия е ясно, че от 800 надолу ще е подарък.
Суровини и малки акции е ясно, че пазарът се стреми да влезе в изоставащите след като лидерите са overcrowded, обаче изоставащите ще продължат да са такива.
И за тебе това са „изоставащи"???
Комеди клуба е на "Графа".
... Иначе платина и ко верно са изоставащи. За друго не се сещам, помагайте.
Коментар
-
Дългоочаквана корекция. Проблемът е, че всички чакат да я купят, което обикновено не е много добре. Моите се държат засега, само COIN рипа надолу, което е ясно, защото биткойн все пак е нещо и като суровина. UBER е баси силната и скучна акция. Всички фондове са се накамарили и не искат и не искат да продават. Нвидия е ясно, че от 800 надолу ще е подарък.
Суровини и малки акции е ясно, че пазарът се стреми да влезе в изоставащите след като лидерите са overcrowded, обаче изоставащите ще продължат да са такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеЗдравейте, колеги,
Как ви се вижда Hawaiian Electric Industries, Inc. (HE)?
Понакупих стабилно на 10.95$ миналата седмица.
Някой друг следи ли ги?
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...
Разтоварват вече половин година и сме на ATH. Чета разни неща по нета и все приказки наизуст. И ги хващам при положение, че нищо не разбирам. Има купища пари, все едно сме насред 2021на на 0%
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеПродава се MariaDB. Сестричката на MySQL. ИТ-тата знаят коя.
Има двама кандидат-купувачи, обаче старите акционери се противопоставят... изглежда се очертава дълга сага...
Аз лично днеска купих VERI (Veritone Inc) на $5.43. Калпава ИИ компания, но има разни слухове че са успели да излъжат някой голям да им налее пари. Не е съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБаси, бях сигурен, че неска ще отворя tws, ще изпитам оргазъм и после ще се похваля тук. Ама уй.
Как, по дяволите, e възможно да съм до ушите в суровини, всичко там да лети нагоре и в същото време портфейла да е едва 0,09% зелен. Яко rig-нат пазара.
... В случая немските колиби яко дърпат надолу и гейпал. И понеже децата във ваканция, няма време да разгледал хубаво кое става за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Писал съм. Почти всичко без чиста мед; най-паче златодобивни с акцент сребро.
Така и не можах Kenmare хубаво да взема. Просто умирам от яд, защото сигурно стотина души в цял свят ги гледаха. И за Гленкор, че нямах пари да добавям за по-сериозна позиция. Все елементарни.
....
Някой с идея какво да правим с новите акции от 3M? Никакво време и желание да чета анализи.
...
Rig -нато в смисъл Transocean... Ще има после bor -нато.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Кои суровини?ако е злато, там е ригнато от време оно
Така и не можах Kenmare хубаво да взема. Просто умирам от яд, защото сигурно стотина души в цял свят ги гледаха. И за Гленкор, че нямах пари да добавям за по-сериозна позиция. Все елементарни.
....
Някой с идея какво да правим с новите акции от 3M? Никакво време и желание да чета анализи.
...
Rig -нато в смисъл Transocean... Ще има после bor -нато.Last edited by terziеv; 02.04.2024, 19:07.
Коментар
Коментар