чакаме 16.30 отварянето на борсата и решаваме за тренда дали ще се мята нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеГоворите за тези "курекции" сякаш са някакви природни бедствия, предизвикани от природата и ги чакаме да дойдат ... айде шъ идва ли курекцията
WTF
За да има някаква корекция трбява да има причина ...
Лятото имаше причина ... плановете на ФЕД да затягат
Есента имаше причина ... войната в Сирия
Сега каква ще е причината за тази корекция???
Може и да изкочи някоя нова причина, всичко става, но до тогава не може да се говори за никакви корекция, в момента пазара си дреме нагоре-надолу.
Никаква корекция не е това.
S&P е залепило на 1,700 1% под all time high те ми говорят колко сериозна била корекцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГоворя образно,не се прави на луд!
то и на 13к да падне -пак ще слагаш мокри кърпи на главата,с твоят непоправим оптимизъм за тренда.
Виж явно няма смисъл да се пеня -не вдяваш,или не искаш да вденеш-твой проблем.
Всичко добро ти желая,спирам да комуникирам с теб-просто няма смисъл ,троши си главата като искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКаква е тази корекция?
Може ли някой да ми обясни, че аз не я виждам
Индекса прави New All Time High след което пада с 1.5% и за вас това е корекция?
1.5% си е нормално движение нагоре надолу за 1 ден, това не е никаква корекция!
Коментар
-
Говорите за тези "курекции" сякаш са някакви природни бедствия, предизвикани от природата и ги чакаме да дойдат ... айде шъ идва ли курекцията
WTF
За да има някаква корекция трбява да има причина ...
Лятото имаше причина ... плановете на ФЕД да затягат
Есента имаше причина ... войната в Сирия
Сега каква ще е причината за тази корекция???
Може и да изкочи някоя нова причина, всичко става, но до тогава не може да се говори за никакви корекция, в момента пазара си дреме нагоре-надолу.
Никаква корекция не е това.
S&P е залепило на 1,700 1% под all time high те ми говорят колко сериозна била корекцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемнооого сериозна се очаква тази корекция.дано не се окаже започнал мечи тренд
Може ли някой да ми обясни, че аз не я виждам
Индекса прави New All Time High след което пада с 1.5% и за вас това е корекция?
1.5% си е нормално движение нагоре надолу за 1 ден, това не е никаква корекция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи, че то ако не падне до 11к в следващите 5 години, шанса да падне изобщо до там, в обозримо за бъдеще, е не повече от 17%.
Все пак трудно се проспива две декади инфлация
На графиката ясно се вижда кога Щатите започнаха да си измислят пари, а как ще свърши всичко.. кой знае
http://www.macrotrends.net/1319/dow-...storical-chart
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЗначи добре ли съм те разбрал?
Дау ще падне до 11к преди да стинге 16к?
Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.
Все пак трудно се проспива две декади инфлация
На графиката ясно се вижда кога Щатите започнаха да си измислят пари, а как ще свърши всичко.. кой знае
http://www.macrotrends.net/1319/dow-...storical-chart
Коментар
-
Sell ZSL - buy RIG
24.5% от шорт сребро за точно 3 седмици - кой ти ги дава.
Посмей ли да надигне пак глава - пак бой по манерката.
Аз RIG и BP си ги тача, колкото и да не ги долюбва уолстрийт.
Рано или късно всичко си идва на мястото.
Освен 5% дивидент и двечките ще ми дадат дабъл до някоя друга годинка.
Карл Икан също тоже не е прост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеСпоред мен ще има още един отскок нагоре и чак след това ще пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЗначи добре ли съм те разбрал?
Дау ще падне до 11к преди да стинге 16к?
Човек има чувството че и ти не си вярваш, знам че имаш къси позиции който искаш да станат печаливши ...
НО трябва да си реалист и да се приготвиш за това че ДАУ може да не падне до 11к в следващите 5 години.
то и на 13к да падне -пак ще слагаш мокри кърпи на главата,с твоят непоправим оптимизъм за тренда.
Виж явно няма смисъл да се пеня -не вдяваш,или не искаш да вденеш-твой проблем.
Всичко добро ти желая,спирам да комуникирам с теб-просто няма смисъл ,троши си главата като искашАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар