If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като говорим за темата jays я кажи сега някой от твойте техники ти наистина си един варненски списиалисти по пиуотите , ключове и , ханглииския също много добре си го научил между другото
+1
Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
За вас двамата явно гроздето е кисело!!!
След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!
Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
+1
Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.
аз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
защо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.
Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.
Т.е. готов си да се обзаложиш за неясно бъдещо събитие, при което има някаква вероятност да се сбъдне - то това си е определението за хазарт
защо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.
това че съм готов да се обзаложа е направено на база технически анализ фундаментален и 7мо чувство.сега сериозно някой който е готов хвърлям ръкавицата на всеки готов да ме обори да се включи.даже искам да върне на 14 700 и от там да тръгне облога
Т.е. готов си да се обзаложиш за неясно бъдещо събитие, при което има някаква вероятност да се сбъдне - то това си е определението за хазарт
Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.
Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
това че съм готов да се обзаложа е направено на база технически анализ фундаментален и 7мо чувство.сега сериозно някой който е готов хвърлям ръкавицата на всеки готов да ме обори да се включи.даже искам да върне на 14 700 и от там да тръгне облога
Не виждам какво се разпалихте. Ако действително знаете какво правите и вярвате в това което правите, не би трябвало да приемате думите ми лично. В края на краищата тогава не бихте играли хазарт.
А ако не знаете какво правите е хубаво да се замислите и да се спрете, освен ако разбира се целта не е адреналина, а не печалбата.
искаш да кажеш че играта на пазарите е само хазарт и всеки който играе играе на шано и друг вариант няма.имам въпрос-------ти играеш ли въобще
Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.
Коментар