IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скуиз муиз гнидите си отиват

Коментар

• помнете тия дни , те ще обърнат всичко .

като говорим за темата jays я кажи сега някой от твойте техники ти наистина си един варненски списиалисти по пиуотите , ключове и , ханглииския също много добре си го научил между другото

Коментар

• Просто красота!Ето това е short squeez Другата седмица ще е интересно.
        The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

• Ladies and Gentleman take your seats and fasten your seat belts
          NYSE is about to take off

Или както казва Ганьо
          РЪСТ Майна !!!

Коментар

• цъ цъ голям ръст . надуваййййййййййй

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              аз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех
              А,виждаш ли?
              хубаво е някой да говори и смислени приказки,нали?
              не само РЪСТТТТТТ И СЕЧЧЧЧЧ!!!!!

ЗАТОВА Е ФОРУМА !!!

Не да си чешем пръстите по клавиатурата,има си много по-долнопробни и просташки места затова!

Очаква се в този форум да пишат хора малко или много над средното ниво на интелигентност.

хайде по-конструктивно го давайте пичове,че наистина хубавата тема се изплеска с шлйокавица.

и успехи желаем!!!!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                +1
                Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
                Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
                Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
                За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.
                За вас двамата явно гроздето е кисело!!!
                След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
                  +1
                  Точно. Това си е добрата филисофия. По нея си действам и аз.
                  Всичко що се приближи до дъното си поради временни затруднения или странични обстоятелсва, жизнено е и е име в бранша си, не е заборчляло или с надути като дирижабъл коефициенти - си ми е таргет.
                  Предоволно - 9% в момента за 3 месеца при 4.3% дивидент на портфейла.
                  За никъде не бързам и разни браунови движения на индексите слабо ме интересуват.

Коментар

Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.
                    аз работя само на седмични при дау.успехи братле и включвайте се от време на време с мнения цифри и т.н. хайде успех

Коментар

защо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.
                      Сори, не ме интересува. Може да скочи, може и да падне. Аз ако се паля на дневни движения, да не говорим на часови или на минутни отдавна да съм си разбил нервната система.

Коментар

Т.е. готов си да се обзаложиш за неясно бъдещо събитие, при което има някаква вероятност да се сбъдне - то това си е определението за хазарт
                        защо бе предимството е на твоя страна---троен връх,криза----дет се вика ко му плащаш-----шанса да ме направиш смешен е 80-90%.дай съгласие не е толкова трудно.

Коментар

това че съм готов да се обзаложа е направено на база технически анализ фундаментален и 7мо чувство.сега сериозно някой който е готов хвърлям ръкавицата на всеки готов да ме обори да се включи.даже искам да върне на 14 700 и от там да тръгне облога
                          Т.е. готов си да се обзаложиш за неясно бъдещо събитие, при което има някаква вероятност да се сбъдне - то това си е определението за хазарт

Коментар

Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.

Не, не играя. Харесвам си компании, купувам си акции от тези компании ако ги смятам че са подценени и ги продавам ако смятам че са надценени. И много малко ме интересува дали СП първо ще мине през 1640 или направо ще стигне 1740. И по никакъв начин не ми и хрумва да играя на подобни малки движения, защото просто ще си загубя парите - рано или късно.
                            това че съм готов да се обзаложа е направено на база технически анализ фундаментален и 7мо чувство.сега сериозно някой който е готов хвърлям ръкавицата на всеки готов да ме обори да се включи.даже искам да върне на 14 700 и от там да тръгне облога

Коментар

• Не виждам какво се разпалихте. Ако действително знаете какво правите и вярвате в това което правите, не би трябвало да приемате думите ми лично. В края на краищата тогава не бихте играли хазарт.

А ако не знаете какво правите е хубаво да се замислите и да се спрете, освен ако разбира се целта не е адреналина, а не печалбата.

Коментар

искаш да кажеш че играта на пазарите е само хазарт и всеки който играе играе на шано и друг вариант няма.имам въпрос-------ти играеш ли въобще
                                Не, не е хазарт. Но когато основното което ви занимава е дали някакъв индекс ще мине първо през едно число или през друго то това вече е хазарт.

Коментар

Working...
                                X