Аз не мога да разбера що го търпят тоя...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙДЕ ДЪЛГИ ЗА ДЯСНО РАМО НА ОБЪРНАТАТ КРАТУНКА И БОМБАТА
АЙ НАЗДРАВИЧКА
НЕЩО КОЛЕБЛИВАТА ИМ БОРСОВА КАРИЕРА БЪРЗО ПРИКЛЮЧИ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХLast edited by mibova; 27.03.2024, 10:48.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
АЙДЕ ДЪЛГИ ЗА ДЯСНО РАМО НА ОБЪРНАТАТ КРАТУНКА И БОМБАТА
АЙ НАЗДРАВИЧКА
НЕЩО КОЛЕБЛИВАТА ИМ БОРСОВА КАРИЕРА БЪРЗО ПРИКЛЮЧИ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ
Last edited by mibova; 27.03.2024, 10:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеГОСПОДИН ДАВИД СОЛОМОН ШЕВ НА ГОЛДМАН САЩ ПАК СИ ЗАГУБИ ПАРИЧКИТЕ НА НАСДАКА
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
ЕХАА ДАВИД СОЛОМОН ШЕВ НА ГОЛДМАН САЩ СИ РИСУВАЛ ОБЪРНАТА КРАТУНКА С ЦЕЛ БОМБАТА . ТИ ДА ВИДИШ . ЖИВА ДА НЕ БЯХ
Last edited by the architect; 26.03.2024, 16:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение20.03.2024, 19:43
Само за протокола да спомена, че TLRY са на +12% за половин час от както отвори пазара.
Иначе с основното портфолио съм с 21% кеш и чакам накъде ще тръгнат акциите понеделник, всичко е замряло този петък
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
P&D
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение20.03.2024, 19:43
Само за протокола да спомена, че TLRY са на +12% за половин час от както отвори пазара.
Коментар
-
20.03.2024, 19:43
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение...
Купих малко TLRY от марихуана сектора, че CGC ги изтървах, можеше едни бързи 100% да се хванат. Мисля, че сектора пак ще тръгне да се събужда, точно всички са ги забравили, виждам повишени обеми.
...
Last edited by Д.Петков; 22.03.2024, 18:08.
- 1 like
Коментар
Коментар