IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АМА ВИЕ НАИСТИНА ЛИ КУПИХТЕ НАСДАКА

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
      Дали не е време за круизче?
      RCL изглежда многообещаващо

https://money.bg/business/zaradi-rek...luzhiteli.html
      що не, на хората още не им е минал мерака за пътуване след пандемията
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Дали не е време за круизче?
        RCL изглежда многообещаващо

https://money.bg/business/zaradi-rek...luzhiteli.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Позачетох се за тези Applovin. Графиката показва +400% за година. Не се учудвам, че си излязъл малко на корекция. Колко да скочи още?

Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.
          Колко ли, до 100 min. Може и в СиП 500 да влезе. P/E не се гледа на растежни компании, колко пъти да пиша. CELH също става за купуване. Без препоръки

Коментар

• Едно израелско гапче на 39530 ви спаси бе инвеститорчета. Ами после!!
            Last edited by the architect; 10.05.2024, 00:03.

Коментар

• Canadian Solar ги следях преди година и нещо и ги чаках да паднат именно на тази цена. Обаче вече ме мързи да чета. Някой има ли идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

мда, как пък веднъж не написаха за някоя компания, дето никой не я е чувал. скапани trend followers
                Скивай MTUM. В този пазар определено върши работа. Ама после идва една 2022ра и опищяваме орталъка.

Коментар

Позачетох се за тези Applovin. Графиката показва +400% за година. Не се учудвам, че си излязъл малко на корекция. Колко да скочи още?

Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.
                  мда, как пък веднъж не написаха за някоя компания, дето никой не я е чувал. скапани trend followers
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Short % of Float (Apr 15, 2024) 4 26.25%

Нарисувано. Опциите са скъпички обаче.
                    Indeed.

И пиша тука фор фри.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                      Ехх, днес APP е на +17%, а имам само 6% позиция от 15% преди корекцията. Правилно казват - не продавай компания с ускорение на печалбите в три поредни тримесечия, ще ми е обица...

Коментар

• Бахти шорт сквирта на миньорите! Утепахме рибата.

Коментар

Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
                          Има път надолу още

Коментар

Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
                            Literally child labour

Коментар

• Ехх, днес APP е на +17%, а имам само 6% позиция от 15% преди корекцията. Правилно казват - не продавай компания с ускорение на печалбите в три поредни тримесечия, ще ми е обица...

Коментар

• Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.

Коментар

Working...
                                X