Днеска гнидите са се подготвили да кълцат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеНезнам защо но през Януари, пък и пред повечето време на 2014 менюто ще е само телешко - варено, печено..телета на мезета
jasonbeck, ама да остайм да купуа народа бе майка му стара и аз купуам ама скара за Нова Година
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеслед 15.30 потегляме към 16 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКС-а е звяр
Не се за ебавай с ламята, защото ще те изпапка.
Тръгнал е към 10 000 и няма спирачки
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДобавка дакс за поколенията
Не се за ебавай с ламята, защото ще те изпапка.
Тръгнал е към 10 000 и няма спирачки
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеБраво на Haho-то , нацели тайминга
Надявам се да е направил някой лев , иначе всичко изгубва смисъл
Много се спекулира с това QE напоследък , лично аз не очаквам големи изненади
в близката 1 година , очаквам също така да маневрират с обемите +/- 10/20 билки ,
но за напълно спиране , едва ли ! Просто икономическата машина ще загуби инерцията
след време набрана изкуствено от стимулите и всичко ще се повтори .
Очаквам 17 000 при Дау
Не е препоръка !мааа му дееба с вашто на горе ..
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле кажи нещо интересно
За да ходят на горе още дълго тряя сериозни купувачи, не мърлячи кат нас с 1-5 контракта, кой идиот ще излезе са и ше тресне 100-200 милиона на масата да купи нещо на overbought маркет, ми никой докат не слезне с 30-40% змията ...Last edited by michaelis; 20.12.2013, 11:30.
Коментар
Коментар