If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на Haho-то , нацели тайминга
Надявам се да е направил някой лев , иначе всичко изгубва смисъл
Много се спекулира с това QE напоследък , лично аз не очаквам големи изненади
в близката 1 година , очаквам също така да маневрират с обемите +/- 10/20 билки ,
но за напълно спиране , едва ли ! Просто икономическата машина ще загуби инерцията
след време набрана изкуствено от стимулите и всичко ще се повтори .
Очаквам 17 000 при Дау
Не е препоръка !
Уйчо, за дневно става, цъкни тук, цъкни там с 1-2 контракта е ок, ако вземеш 50-100 кинта ок, стаай и заминавай а ако искаш моеж си напраиш експеримент да го 'подържиш' до 17йска да видиш тогава четвъртит с разширени вени ... мааа му дееба с вашто на горе ..
кво да ти каем брачед, ей S&P намалили кредитния рейтинг на EU, аз ти каам търсят си повод са да си приберат печалбите, Hahoto333 не не ще ходят на горе, ама НЯМА повече на горе ве Haho не капито ли тряяя им криза да си приберат и парите и златарите да почнат да праат пари. Тука няма никва икономика и никкав фрии маркет ве, тея са ебаси изродите, само чанч за раята и тва е ...
За да ходят на горе още дълго тряя сериозни купувачи, не мърлячи кат нас с 1-5 контракта, кой идиот ще излезе са и ше тресне 100-200 милиона на масата да купи нещо на overbought маркет, ми никой докат не слезне с 30-40% змията ...
Джак Лю: Увеличете тавана на дълга преди 7 февруари
Министърът на финансите на САЩ предупреди Конгреса, че страната ще изчерпи възможностите си за плащане на своите задължения и призова за ранни действия
изчакай седмица две , да мине стогодишнината на дъртака Федьо , да не вземе да се патакляса . пък като отмине и фаталната 2013 и всичко е розово ще му резнем гръцмуля новото фатално е 14
Коментар