IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам същата комбинация, засега става номерът и излизам на печалба ма дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
    Last edited by Felbuzz; 07.10.2013, 17:37.

Коментар

• от Всякъде е за късо,и фундаментално(корекция няма 100 години) и технически!!!!
      И въпреки това пак могат да ни изненадат
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• no mercy за гнидите

Коментар

• то надолу цели да искаш хемилио , ще им разкажа играта на гнидите ще ми се молят да спра . сиииеееееееееееееееееееччччччч

Коментар

• потъваме
            поне докато не се решат да приемат хавата от другата страна на голямата локва
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Имаш ли ?
              Евала на контрарника

И аз имам днес какво да се похваля

http://finviz.com/quote.ashx?t=TGA

Вчера след като разкарах статойла ( +13.5% ) си взех обратно Трансглоба ( загубих от предната продажба близо 2$ профит на акция че се бях притеснил за Египет тогава, а операциите им са главно там ) Ще ми е за урок...таргета ми още като го купувах юли си беше 12-13$
              Да реших да пробвам с 1 000 евро.
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                NBG излетя!
                Милита са взели-дали... Имат още толкова бакии да оправят, че не ми се мисли за тях : )

Свежичко от преди няколко часа е... http://www.youtube.com/watch?v=QPqsbJtVtE4
                Last edited by Ajax4o; 04.10.2013, 23:21.
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2013-1...nny-stock.html

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    NBG излетя!
                    Имаш ли ?
                    Евала на контрарника

И аз имам днес какво да се похваля

http://finviz.com/quote.ashx?t=TGA

Вчера след като разкарах статойла ( +13.5% ) си взех обратно Трансглоба ( загубих от предната продажба близо 2$ профит на акция че се бях притеснил за Египет тогава, а операциите им са главно там ) Ще ми е за урок...таргета ми още като го купувах юли си беше 12-13$
                    Last edited by pipbel; 04.10.2013, 20:46.

Коментар

• NBG излетя!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        ние сме навсякаде ние сме на всеки километър
                        гледай само профита в долари да не даде фира, ако доларът даде фира
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Мараба пантеро на фолка. На nyse ли се прехвърли вече, да къртиш долари от чичо сам?
                          ние сме навсякаде ние сме на всеки километър

Коментар

• истината е че трябва да минем през 14 500 за да отлепим нагоре.какво и как ще я майсторят преди това ниво нагоре няма да има

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              аз съм склонен друго да си мисля.че ще се съгласят за агенциите да заработят и ще отворим понеделник с гап надолу
                              Мараба пантеро на фолка. На nyse ли се прехвърли вече, да къртиш долари от чичо сам?
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Незнам за срещи но имам предчувствие че този weekend ще се разберат нещо ... ако не ще трябва да е около 17ти.

Иначе поне мисля че ФЕД няма да почнат да затягат QE от този месец, че дори и от тази година, отиваме към Януари 2014.

Да се надяваме че ФЕД няма да направят някоя глупост и да налеят масло в огъня и да обявят че почват да намаляват QE че с този shutdown само това ни липсва ...
                                аз съм склонен друго да си мисля.че ще се съгласят за агенциите да заработят и ще отворим понеделник с гап надолу

Коментар

Working...
                                X