Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by panterata na pop folka; 19.12.2013, 16:28.
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеникой няма да дойде от джоба ти да вземе.
Блаженни невежите.
Или викаш щом не е у двора ми не съществува.
Що се правите на ущипани моми.?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБроят на американците, подали молби, за изплащане на помощи при безработица, се е повишил за втора поредна седмица. Това е обезпокоителен сигнал за пазара на труда в САЩ, който се подобри значително в последните месеци. Първоначалните молби за помощи за безработни, които са индикатор за съкращенията, са се повишили с 10 000 до 379 000 през седмицата, завършваща на 14 декември. Това е най-високото ниво на показателя от март и е доста над прогнозите на икономистите за спад до 332 000. От министерството на труда съобщават, че не е имало извънредни фактори, повлияли на последните данни, но предупреждават, че молбите за помощи за безработни са със значителни колебания по време на празничния сезон. Средната стойност на показателя за последните четири седмици, която се смята за по-изчистен от сезонните колебания индикатор, също са се покачили – с 13 250 до 343 500. Темпът на ръст говори за умерено подобрение на пазар на труда в страната.
Май избързахме с намалянето на печатането а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеРазговор между шефове:
– Ти на твоите плащаш ли заплата?
– Не.
– И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?
– Ходят.
– И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?
Разговорът продължава след седмица:
- Какво става направи ли входа платен?
-Ами, да.
-И как е?
-Ами как е?Те почнаха да пестят от вход- идват в понеделник и си тръгват в петък!
Нема бе нема се плашим, почвам и аз да пестим от вход
Инфлация нема добрем хуаво, ама има ДЪЛГ да си ебе мамата който треа некой да плати и тва ше сме ние младежи, нема кой друг да е
Коментар
-
Броят на американците, подали молби, за изплащане на помощи при безработица, се е повишил за втора поредна седмица. Това е обезпокоителен сигнал за пазара на труда в САЩ, който се подобри значително в последните месеци. Първоначалните молби за помощи за безработни, които са индикатор за съкращенията, са се повишили с 10 000 до 379 000 през седмицата, завършваща на 14 декември. Това е най-високото ниво на показателя от март и е доста над прогнозите на икономистите за спад до 332 000. От министерството на труда съобщават, че не е имало извънредни фактори, повлияли на последните данни, но предупреждават, че молбите за помощи за безработни са със значителни колебания по време на празничния сезон. Средната стойност на показателя за последните четири седмици, която се смята за по-изчистен от сезонните колебания индикатор, също са се покачили – с 13 250 до 343 500. Темпът на ръст говори за умерено подобрение на пазар на труда в страната.
Май избързахме с намалянето на печатането а?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНЕ НЕ НЕ инфлация не сам видял за тва прясното мляко от миналата година от 80 цента сега е на 1,10 - Тва колко процента са бе икономиста ммм ??? 2%
Да ви еба у дървените философи, особено пък икономистите, тая работа тряя се забрани със закон дееба 'икономист и банкер', Строителния инженер поне праи нещо, лекар, хлебар, програмист ... Ти ако си икономист ко праиш мм ??? Дрънкаш ми тука некви празни тапоиии кадето и децата ше ти се смеят. ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА и няма инфлация ами РАЗТЕЖ ???
Сигурно си завършил нов Български бате не знам
За тва и тука вчера имаше протест във Виена, щото заплатите ниски, ама цените не са и то хич мхм,тва не вдява братче,рогите нагоре и те така-говедо-кво го правиш,скоро ще ги колим споко!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениети луд ли си.казах ти не се тревожи.правилно ти го казаха другите ------няма повишение на заплатите няма инфлация.и при тази огромна безработица-----абсурд.
– Ти на твоите плащаш ли заплата?
– Не.
– И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?
– Ходят.
– И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?
Разговорът продължава след седмица:
- Какво става направи ли входа платен?
-Ами, да.
-И как е?
-Ами как е?Те почнаха да пестят от вход- идват в понеделник и си тръгват в петък!
Нема бе нема се плашим, почвам и аз да пестим от вход
Инфлация нема добрем хуаво, ама има ДЪЛГ да си ебе мамата който треа некой да плати и тва ше сме ние младежи, нема кой друг да еLast edited by michaelis; 19.12.2013, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНема ми е 1 лев бате а ше ми е 2 евро, за съжаление той почти толкова стана от 1 евро
България е фиксирана с валутен борд, ама останалите бастуни с Еврото са фиксирани към тоя боклук Драги и с тоя печат ше ни ебе мамата са
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Ма ти инфлацията по цената на прясното мляко ли я определяш ...
Ма ти наистина си голям селяндур
Инфлация има в рамките на нормалното официлано 2% ако я определяш по метода на селяндура спрямо "млекото" и "свинксуту" може и да стигне 5%-6%.
За да има по сериозна инфлация трябва да се вдигне петрола, да падне безработицата и да почнат да се вдигат заплатите.
и наемите са по 1000 € а па ти си живей там у твоя измислен свят при мама и тате и с числата от Бернанке и Дянков или комуниста който е там са, такива дървени философи ако са икономистите кат тебе наистина тряя да се забранят със закон.
И пак ти повтарям не съм икономист, ама виж там основните принципи на Австийската школа за икономика и какво е demand suply и т.н. и ние в къв свят живеем. И утре тва кат се срине, а то ше се срине и то бая, ония от борсите ше ревнат пак 'Ми загубихме' и това няма да даде impact на населението, не не не в никакъв случай ....Last edited by michaelis; 19.12.2013, 12:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНЕ НЕ НЕ инфлация не сам видял за тва прясното мляко от миналата година от 80 цента сега е на 1,10 - Тва колко процента са бе икономиста ммм ??? 2%
Да ви еба у дървените философи, особено пък икономистите, тая работа тряя се забрани със закон дееба 'икономист и банкер', Строителния инженер поне праи нещо, лекар, хлебар, програмист ... Ти ако си икономист ко праиш мм ??? Дрънкаш ми тука некви празни тапоиии кадето и децата ше ти се смеят. ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА и няма инфлация ами РАЗТЕЖ ???
За тва и тука вчера имаше протест във Виена, щото заплатите ниски, ама цените не са и то хич мхм
Ма ти инфлацията по цената на прясното мляко ли я определяш ...
Ма ти наистина си голям селяндур
Инфлация има в рамките на нормалното официлано 2% ако я определяш по метода на селяндура спрямо "млекото" и "свинксуту" може и да стигне 5%-6%.
За да има по сериозна инфлация трябва да се вдигне петрола, да падне безработицата и да почнат да се вдигат заплатите.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене се стягай толкова.както виждаш инфлация няма така че това със печатането няма никакво значение.дау и 7000 да стане е все тая.хляба ти пак ще е 1 лев,че може и помалко
България е фиксирана с валутен борд, ама останалите бастуни с Еврото са фиксирани към тоя боклук Драги и с тоя печат ше ни ебе мамата са
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНе се обиждай човек но от икономика нищо не разбиваш.
Ти до сега инфлация да си видял?
За да има инфлация тия принтирани пари трябва да стигнат до хората ... а те стигат единствено до борсата ... за тва и надуваме балона.
Хората пари нямат (с изключение на богатите, които ги инвестират на борсата).
Инфлацията е свързана:
1. С безработицата - като падне безработицата още ще вдигне и инфлацията
2. С трудовото възнаграждение - заплатите са ниски още така че инфлация няма, ако почнат да вдигат заплатите и инфлацията ще скочи
От това което виждам всички напечатани пари ще отидат на борсата така че за обикновенните хора не се придвижда инфлация, нито повишение на трудовото възнаграждение.
За тва и тука вчера имаше протест във Виена, щото заплатите ниски, ама цените не са и то хич мхмLast edited by michaelis; 19.12.2013, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеще бъде една малка лудница, с тея принтирани пари от въздуха мамата ше ни се ебе, ние, че ше сме short то ясно ама дали с печалбата ще може да си купим нещо не знам ...
Ама не бе питай Hahoto333 той прогнизира 10ка на DAXa и 15% ръст до година и само Longove вижда
Ти до сега инфлация да си видял?
За да има инфлация тия принтирани пари трябва да стигнат до хората ... а те стигат единствено до борсата ... за тва и надуваме балона.
Хората пари нямат (с изключение на богатите, които ги инвестират на борсата).
Инфлацията е свързана:
1. С безработицата - като падне безработицата още ще вдигне и инфлацията
2. С трудовото възнаграждение - заплатите са ниски още така че инфлация няма, ако почнат да вдигат заплатите и инфлацията ще скочи
От това което виждам всички напечатани пари ще отидат на борсата така че за обикновенните хора не се придвижда инфлация, нито повишение на трудовото възнаграждение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеще бъде една малка лудница, с тея принтирани пари от въздуха мамата ше ни се ебе, ние, че ше сме short то ясно ама дали с печалбата ще може да си купим нещо не знам ...
Ама не бе питай Hahoto333 той прогнизира 10ка на DAXa и 15% ръст до година и само Longove вижда,че може и помалко
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеза мен бичия тренд приключи.ще тъпчем на едно място около 2-3 месеца и пързалката ще започне
Ама не бе питай Hahoto333 той прогнизира 10ка на DAXa и 15% ръст до година и само Longove виждаLast edited by michaelis; 19.12.2013, 09:54.
Коментар
Коментар