IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Добро. Полях се с компот от смях.
    Еми днес му се е отворил парашута на архитекта - и е Даун Джоунс...

Утре няма да му се отвори и ще е Ъп Джоунс... цикъл, кво да прайш! ..... Дето е текло - пак ще ...

Коментар

• Poll comes as US regulators review Steve Cohen-backed proposal for a 24/7 exchange

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Имаааааам, благодаря!
        И чакам рали...
        Таргет - поне 10 по баланс???
        При мен позицията беше доста сериозна и на 5.8 се разделих с акциите, но коловете със страйк 3 и 4 за 26-та ще си ги държа. Имам и доста колове със страйк 7 до края на юни, купени на 2 цента. Продадоха 10 болници и взеха 2 милярда. Ако продадат още 20-30 могат да върнат целия дълг и останалите 200 болници да останат почти без пари. Една по една съм ги разглеждал болниците през гугъл мапса и не изглеждат зле...
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          Държиш ли още MPW? Щорт скуиза изглежда брутален...
          Имаааааам, благодаря!
          И чакам рали...
          Таргет - поне 10 по баланс???

Коментар

• Младежи, намазах стабилно стабилно филията с Бари

Забавното е, че обосновката ми не беше точна. Редуцирано наполовина.

Коментар

Романтиката не във въглищата, Терзо!!! Погледни към небето. Не може ли да добиваме енергия от слънцето, вятъра, морето и... звездите???
              Колко романтично! ♡

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

ДАУН И ТОЙ
                Добро. Полях се с компот от смях.

Коментар

• КАК СА НОВИНКИТЕ ВЪРВЯТ ЛИ . ФУНДАМЕНТА ВЪРВИ ЛИ

АБЕ НЕЩО СИПА ВИ ПАК ПАДНА

ДАУН И ТОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И после някой с 50 - 100 хиляди ти разправя, че борсовата игра трудна, скучна и той ще го играе Бюфет, ще разчита на сложната лихва и други жалкарщини. Кефи ме колко дегенерати имат много прилични портфейли.
                    Бъфет прави по 10% последните 20 години, отдавна си е загубил нюха
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз изядох хурката с nvdia, обаче естествено бях хеджират, за да няма game over. Не мога да си представя колко арогантен трябва да си, за да не купиш застраховка. Разчиташ на връзки и се надяваш пак да забранят купуването?

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Премаркет и с AMC е същото, +49%. Вероятно пак са редитчиите, няма кой друг да ги купува.
                        Някой тук скачаше на къси. Да гледа сега. С GME многомилиарден фонд хвърли кърпата, та нано инвеститор от форума ли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                          Терзиев, я виж какво става с любимото GME! Пак ли изтръскват късаците?
                          Премаркет и с AMC е същото, +49%. Вероятно пак са редитчиите, няма кой друг да ги купува.

Коментар

Държиш ли още MPW? Щорт скуиза изглежда брутален...
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• АБЕ ТОЯ НАСДАК ЩО ПАК ПАДНА ТАКА КУПИХТЕ ЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                                Терзиев, я виж какво става с любимото GME! Пак ли изтръскват късаците?
                                И после някой с 50 - 100 хиляди ти разправя, че борсовата игра трудна, скучна и той ще го играе Бюфет, ще разчита на сложната лихва и други жалкарщини. Кефи ме колко дегенерати имат много прилични портфейли.

Коментар

Working...
                                X