IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    ти над 100 000 евро в една банка имаш ли,и кои са тия с милионите в банки.аз за работещи с честен труд не се сещам.е тия хора понасят загуби не ние.те и затова като ги видим по телевизиите и така да ги е страх от прекалена задлъжнялост на държавата като бойковци и така нататък Е ТИЯ ХОРА ИМАТ ТАКИВА ПАРИ И НОРМАЛНО Е ДА ГИ Е СТРАХ
    Аз лично имам познати и приятели с много по големи влогове от 100к
    Стига с тези заучени фрази-<само лошите имат пари>
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Има той на ДЕМО акаунта
      скрий се мишок!

Коментар

• Тука пак ще трябва да преподаваме уроци по икономика.
        Дълга на САЩ не е никак голям.
        Държавен дълг се определя като % от БВП а не като абсолютна стойност.
        Като % от БВП дълга е между 60%-70% което е нормално.
        Германия, Франция и половин Европа са с по голям % дълг спрямо БВП а Япония е с 220% дълг и няма проблем.
        Така че споко ... фалита на САЩ се отлага за неопределено време.

Коментар

ти над 100 000 евро в една банка имаш ли
          Има той на ДЕМО акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Броят на американците, подали молби, за изплащане на помощи при безработица, се е повишил за втора поредна седмица. Това е обезпокоителен сигнал за пазара на труда в САЩ, който се подобри значително в последните месеци. Първоначалните молби за помощи за безработни, които са индикатор за съкращенията, са се повишили с 10 000 до 379 000 през седмицата, завършваща на 14 декември. Това е най-високото ниво на показателя от март и е доста над прогнозите на икономистите за спад до 332 000. От министерството на труда съобщават, че не е имало извънредни фактори, повлияли на последните данни, но предупреждават, че молбите за помощи за безработни са със значителни колебания по време на празничния сезон. Средната стойност на показателя за последните четири седмици, която се смята за по-изчистен от сезонните колебания индикатор, също са се покачили – с 13 250 до 343 500. Темпът на ръст говори за умерено подобрение на пазар на труда в страната.

Май избързахме с намалянето на печатането а?
            No problem винаги можем да увеличим QE до 100 милярда на месец
            Как мислиш ще се отрази това на борсата?

Коментар

мхм,кажи го на кипърците и на руснаците имали пари в банките им.
              Блаженни невежите.
              Или викаш щом не е у двора ми не съществува.
              Що се правите на ущипани моми.?
              ти над 100 000 евро в една банка имаш ли,и кои са тия с милионите в банки.аз за работещи с честен труд не се сещам.е тия хора понасят загуби не ние.те и затова като ги видим по телевизиите и така да ги е страх от прекалена задлъжнялост на държавата като бойковци и така нататък Е ТИЯ ХОРА ИМАТ ТАКИВА ПАРИ И НОРМАЛНО Е ДА ГИ Е СТРАХ
              Last edited by panterata na pop folka; 19.12.2013, 16:28.

Коментар

никой няма да дойде от джоба ти да вземе.
                мхм,кажи го на кипърците и на руснаците имали пари в банките им.
                Блаженни невежите.
                Или викаш щом не е у двора ми не съществува.
                Що се правите на ущипани моми.?

Коментар

Броят на американците, подали молби, за изплащане на помощи при безработица, се е повишил за втора поредна седмица. Това е обезпокоителен сигнал за пазара на труда в САЩ, който се подобри значително в последните месеци. Първоначалните молби за помощи за безработни, които са индикатор за съкращенията, са се повишили с 10 000 до 379 000 през седмицата, завършваща на 14 декември. Това е най-високото ниво на показателя от март и е доста над прогнозите на икономистите за спад до 332 000. От министерството на труда съобщават, че не е имало извънредни фактори, повлияли на последните данни, но предупреждават, че молбите за помощи за безработни са със значителни колебания по време на празничния сезон. Средната стойност на показателя за последните четири седмици, която се смята за по-изчистен от сезонните колебания индикатор, също са се покачили – с 13 250 до 343 500. Темпът на ръст говори за умерено подобрение на пазар на труда в страната.

ще се обръща каруцата вече няма на къде да ходи.но нека не разваляме празниците на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    Разговор между шефове:
                    – Ти на твоите плащаш ли заплата?
                    – Не.
                    – И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?
                    – Ходят.
                    – И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?
                    Разговорът продължава след седмица:
                    - Какво става направи ли входа платен?
                    -Ами, да.
                    -И как е?
                    -Ами как е?Те почнаха да пестят от вход- идват в понеделник и си тръгват в петък!

Нема бе нема се плашим, почвам и аз да пестим от вход
                    Инфлация нема добрем хуаво, ама има ДЪЛГ да си ебе мамата който треа некой да плати и тва ше сме ние младежи, нема кой друг да е
                    никой няма да дойде от джоба ти да вземе.

Коментар

• Броят на американците, подали молби, за изплащане на помощи при безработица, се е повишил за втора поредна седмица. Това е обезпокоителен сигнал за пазара на труда в САЩ, който се подобри значително в последните месеци. Първоначалните молби за помощи за безработни, които са индикатор за съкращенията, са се повишили с 10 000 до 379 000 през седмицата, завършваща на 14 декември. Това е най-високото ниво на показателя от март и е доста над прогнозите на икономистите за спад до 332 000. От министерството на труда съобщават, че не е имало извънредни фактори, повлияли на последните данни, но предупреждават, че молбите за помощи за безработни са със значителни колебания по време на празничния сезон. Средната стойност на показателя за последните четири седмици, която се смята за по-изчистен от сезонните колебания индикатор, също са се покачили – с 13 250 до 343 500. Темпът на ръст говори за умерено подобрение на пазар на труда в страната.

Коментар

НЕ НЕ НЕ инфлация не сам видял за тва прясното мляко от миналата година от 80 цента сега е на 1,10 - Тва колко процента са бе икономиста ммм ??? 2%
                        Да ви еба у дървените философи, особено пък икономистите, тая работа тряя се забрани със закон дееба 'икономист и банкер', Строителния инженер поне праи нещо, лекар, хлебар, програмист ... Ти ако си икономист ко праиш мм ??? Дрънкаш ми тука некви празни тапоиии кадето и децата ше ти се смеят. ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА и няма инфлация ами РАЗТЕЖ ???
                        Сигурно си завършил нов Български бате не знам
                        За тва и тука вчера имаше протест във Виена, щото заплатите ниски, ама цените не са и то хич мхм
                        Въобще не се хаби да обясняваш-все едно на стената говориш,казвам ти от опит ,тва не вдява братче,рогите нагоре и те така-говедо-кво го правиш,скоро ще ги колим споко!

Коментар

ти луд ли си.казах ти не се тревожи.правилно ти го казаха другите ------няма повишение на заплатите няма инфлация.и при тази огромна безработица-----абсурд.
                          Разговор между шефове:
                          – Ти на твоите плащаш ли заплата?
                          – Не.
                          – И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?
                          – Ходят.
                          – И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?
                          Разговорът продължава след седмица:
                          - Какво става направи ли входа платен?
                          -Ами, да.
                          -И как е?
                          -Ами как е?Те почнаха да пестят от вход- идват в понеделник и си тръгват в петък!

Нема бе нема се плашим, почвам и аз да пестим от вход
                          Инфлация нема добрем хуаво, ама има ДЪЛГ да си ебе мамата който треа некой да плати и тва ше сме ние младежи, нема кой друг да е
                          Last edited by michaelis; 19.12.2013, 12:48.

Коментар

Нема ми е 1 лев бате а ше ми е 2 евро, за съжаление той почти толкова стана от 1 евро
                            България е фиксирана с валутен борд, ама останалите бастуни с Еврото са фиксирани към тоя боклук Драги и с тоя печат ше ни ебе мамата са
                            ти луд ли си.казах ти не се тревожи.правилно ти го казаха другите ------няма повишение на заплатите няма инфлация.и при тази огромна безработица-----абсурд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Ма ти инфлацията по цената на прясното мляко ли я определяш ...
                              Ма ти наистина си голям селяндур
                              Инфлация има в рамките на нормалното официлано 2% ако я определяш по метода на селяндура спрямо "млекото" и "свинксуту" може и да стигне 5%-6%.
                              За да има по сериозна инфлация трябва да се вдигне петрола, да падне безработицата и да почнат да се вдигат заплатите.
                              ако изкаш да я определям по числата не плешивия, безработицата била в USA под 6,5% хахахахахххх Търси тука у постовете бех постнал 12 града/щата които са фалит бате ФАЛИРАЛИ ако изкаш сричка по сричка ги чети. И я гледам по МЛЕКОТУ И СВИНСКОТУ, щоту аз гледам нето на потребителя кво влиза в джоба и кво излиза
                              и наемите са по 1000 € а па ти си живей там у твоя измислен свят при мама и тате и с числата от Бернанке и Дянков или комуниста който е там са, такива дървени философи ако са икономистите кат тебе наистина тряя да се забранят със закон.
                              И пак ти повтарям не съм икономист, ама виж там основните принципи на Австийската школа за икономика и какво е demand suply и т.н. и ние в къв свят живеем. И утре тва кат се срине, а то ше се срине и то бая, ония от борсите ше ревнат пак 'Ми загубихме' и това няма да даде impact на населението, не не не в никакъв случай ....
                              Last edited by michaelis; 19.12.2013, 12:33.

Коментар

НЕ НЕ НЕ инфлация не сам видял за тва прясното мляко от миналата година от 80 цента сега е на 1,10 - Тва колко процента са бе икономиста ммм ??? 2%
                                Да ви еба у дървените философи, особено пък икономистите, тая работа тряя се забрани със закон дееба 'икономист и банкер', Строителния инженер поне праи нещо, лекар, хлебар, програмист ... Ти ако си икономист ко праиш мм ??? Дрънкаш ми тука некви празни тапоиии кадето и децата ше ти се смеят. ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ ОТ ВЪЗДУХА и няма инфлация ами РАЗТЕЖ ???
                                Сигурно си завършил нов Български бате не знам
                                За тва и тука вчера имаше протест във Виена, щото заплатите ниски, ама цените не са и то хич мхм

Ма ти инфлацията по цената на прясното мляко ли я определяш ...
                                Ма ти наистина си голям селяндур
                                Инфлация има в рамките на нормалното официлано 2% ако я определяш по метода на селяндура спрямо "млекото" и "свинксуту" може и да стигне 5%-6%.
                                За да има по сериозна инфлация трябва да се вдигне петрола, да падне безработицата и да почнат да се вдигат заплатите.

Коментар

Working...
                                X