Продадох + шоколадите. Не е зле за месец и нещо, но сбърках, че високите цени са добри за barn. Плантациите са им миниатюрни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеМладежи каква е дискусията за Бари и Еквадор?
... и е почти на дъно.
....
уточнение - след проста сметка, barn копат сами около 0,02% от световното какао.Last edited by terziеv; 23.04.2024, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
големият проблем на Еквадор е че като Фарк в Колумбия се отказаха от дрогата, това създаде вакуум, а те ползваха доста логистика в съседите. съответно Еквадор са преебани следващите няколко години. игнорирай как нас са ни сменили с румънците на картата:
https://www.youtube.com/watch?v=5xm_luvYoc8
===
Па те Бардокови в Монбат са същите ненормалници.
... бъзикам се с ии-то. даже не съм го чел. Бас, че дърпа инфо по интернет от разни финансови страници, дето и те самите са правени от ии. Обаче вече е достигнало критична маса и движи пазара. Нещо като техниката.
===
Tozi е арменец? Стига, бре. По-добре гърци. Сещам се, че ти и без това искаше.Last edited by terziеv; 23.04.2024, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякакви мнения за Fonar? много са го нагънали напоследък и отворих позиция
Форде, BARN искам и някакъв call цертификат да играя, но така и не ги усвоих. МОжеш ли да погледнеш. Идеята ми, че няма да падне под 1200
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеЗасега покачването на петрола , доста мижаво сравнение със развитието на събитията , събитията основно отразени в цената златото. Възможен нов тест на цената на на линията на клина на нива около 50 долара до края на годината , вероятно последен , лично аз не бих заложил на това. Да видим как ще протечат събитията с летната корекция която аз чакам , евентуално да се изясни картинката .
Най на края се докопах до лаптопа. [ATTACH=CONFIG]n4174241[/ATTACH]
Инак понеделник съм решил - пълна позиция в BARN. Още го мисля как да направя врътката с швейцарските франкове, че там ме е страх на марджин, а обмяната ми взима директно едни 2%. Някой има ли предложение за дериват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТова какао съвсем откачи
https://www.londonstockexchange.com/...e/company-page
да се сещате за някоя листната компания? не мога да намеря нито една
Mondelez International (MDLZ). Тези изглежда са най-големите - производителите на MIlka.
Barry Callebaut (BARN) - швейцарци.
The Hershey Company (HSY).
Nestlé (NESN) - швейцарци.
Lindt & Sprüngli (LISP) - швейцарци.
Meiji Co Ltd (MEIJI) и Ezaki Glico Co., Ltd. (GLICO) - японци.
Коментар
Коментар