If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Туй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
немаш търпение мама му стара седи грей се са кво ти пречат ...
Туй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
Никой няма да те упрекне ако изчакаш бате. При мен почти всичко за което алчнея напоследък, но го изчакам, ми идва на целта. Даже след това продължава надоле .
Ама от друга страна, покрай толкоз петрол при тебе, време е да заредиш от горивото на бъдещето.
Върнах се в SQM и аз. Тази фирма ще я правим българска
Взех и малко LIT.
Лития и аз му се облизвам наоколо кат някой котарак.
Чудя се дали няма върне още малко до сма50...за вход
Същото се отнася и за уранеца, кафето, захарта, корна.
Кеширах ги преди седмица като ми трябваха пари за дрилърите и се ослушвам сега за по сгодни нива, аче грам комидити нямам в момента...
Не знам, ама виждам че правят трипъл ботъм, на нивата си от преди 14 години са и само 12% по високо от дъното си преди 5г. Се едно да се чудя на софка 280 дали си заслужава...
Днес пак са надоле, почвам да увеличавам стъпаловидно.
аз пуснах едно късо DAXи да видим дали ше взеем за цигари да има, и дали и тоя път ше погледнат позитивно на нещата като има намалиха още лапаницата дееба и новите върхове дееба, кат конски мухи са няяя пускане брате, бахти алчнотията бахти чудото ...
А аз трябваше и едно късо сребро да пусна оня ден, ма ти йок - щяло да брейкне.
Ше брейкне на баба ми шортите, до 18 няма спиране пак, после и на 15 ако злото пробие 1200 и се запъти към хилката.
Не ви ли омръзна тоя Дакс да го скъсъвате бе, съвсем на средното историческо ниво си е според кейпа, дори 8-10% под него.
Хамериканците разбирам, ма даксов... - много бой още има да отнасяте от него.
Чудя се дали да не увелича експозицията си към Китай.
И индексно, и някои отделни компании.
Oсобено ако се гмурнат още 5-6%, при РЕ около 7 - бая изкушава.
Напомня ми на ситуацията с ЕС преди 2 години - мнооого страх, а после яки печалби.
Тук е даже по безрисково, няма толкоз дълг, имат най големите резерви, а ККП държи нещата здраво, ще спасява или сече здраво където се налага.
То не е хубу да се говори така ама...кат пукне първата пушка тогава Чайна
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
аз пуснах едно късо DAXи да видим дали ше взеем за цигари да има, и дали и тоя път ше погледнат позитивно на нещата като има намалиха още лапаницата дееба и новите върхове дееба, кат конски мухи са няяя пускане брате, бахти алчнотията бахти чудото ...
Къто котка съ...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар