If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дайте един сериозен анализ, кво става с пазара?
Що вдигна толква много днес?
Аз имам усещането за спор между тези които отдават по слабите икономически данни на лошото време срещу тези, които очакват дълбока корекция. Като че ли първата група надделява засега. Утре след NFP ще мислим пак.
П.С.
Днес първите акции които вдигнаха с по над 2% бяха тези на ритейлърите.
Ма вие се забавлявате
Това си е причина - За.
Мисля да опитам дейтрейдинг на базата на новини и без ливъридж. Да видим за колко време ще се превърна в дългосрочен.
Day Trading аз съм пробвал, не е добре на всеки spike да подскачаш може да откачиш, особено пък в такива дни с новини като днешната с тоя педист Драги, тъпотии дрънка, то е взето решение на къде ще се ходи преди това а тези новини само мътят водата и събарят стоповете на хората, то това е и целта "прееби другарче" играй swing дръж позиция от няколко дена до месец или positional от месеци до години то си е вече инвестиране докато Day Trading е спекула и статистически хората повече губят именно, защото се опитват да гонят всяка вълна ...
Ньет, то и никога не е имало ама народа веруе сляпо на новините ...
Ма вие се забавлявате
Това си е причина - За.
Мисля да опитам дейтрейдинг на базата на новини и без ливъридж. Да видим за колко време ще се превърна в дългосрочен.
Какво тогава ти дава посоката днес
Може би технически нещата ти излизат в тази посока?
колега като гледаш нещо над 1 година и свикваш с него и те тогава ще усещаш и посоката, но има и дни като днешния на DAX където те изгърбват ако си с leverage
Коментар