If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
честно не знам какво биха направили ако почне масова разпродажба на долари и американски бондове, просто умират на секундата ...
Нищо, нищо няма да направят. Нали като продадеш долари трябва да купиш нещо - какво ще купиш за 10 трилиона - руски рубли ли.
Ще си помислят този пък идиот продава долари, нищо, по-късно ще си ги купува обратно. И точно така ще стане. А ако Руската централна банка продава долари, то не е защото не вярва на долара, а защото руснаците масово не вярват на рублата и искат да купуват долари.
Това със скапването на валутите на основни икономики, на 3 континента, си е чиста постановка, но от друга страна е напомняне за реална мощ.
Прав си, че не могат да изпратят 6-ти американски навсякъде, при подобна хипотеза за връщане на долари, но мисля че държат нещата под контрол за момента, а и са взели мерки за приличен развод с донорите, когато наистина се наложи пак да разчитат на собствени сили
Сега са бретер циганите - болен здрав носи
това в много коментари на статий го бях писал, че един ден светът ше им го тури много яко, на всички ни е ясно, че тея ядат и пият за наша сметка, нали светът им търгува в пикливата валута, и те си мислят че така ше са до края да ама Римляните и Французи и Англичани преди векове са си мислили същото ... да ама не работят така нещата
Кви мерки имат кат нямат златни резерви ? Че и на немците златото продадоха кавалите, честно не знам какво биха направили ако почне масова разпродажба на долари и американски бондове, просто умират на секундата ...
Аз лично виждам или война няква, всички срещу тях, ама това не е вариант щото ше ядат още повече бой. Друг възможен вариант е да пускат АМЕРО в обръщение валута на северноамериканския съюз, тогава завличат Канада и Мексико със техните си стари дългове, или Световната Банка т.е. тяхната прай една валута за цял свят и я налага, но малко се съмявам да се навият 7 милиярда човека на тоя филм ..
май започват да схващат че печатницата ако не спре, ше си ебе века всички ще започнат да си им връщат доларите и не знам ....
Това със скапването на валутите на основни икономики, на 3 континента, си е чиста постановка, но от друга страна е напомняне за реална мощ.
Прав си, че не могат да изпратят 6-ти американски навсякъде, при подобна хипотеза за връщане на долари, но мисля че държат нещата под контрол за момента, а и са взели мерки за приличен развод с донорите, когато наистина се наложи пак да разчитат на собствени сили
Сега са бретер циганите - болен здрав носи
Коментар
michaelis
мммммм нема нема свиване щото
Bank of Russia sells $1bn in one day
28.01.2014 | Source: Pravda.Ru
One of the world's reserve currencies, the U.S. dollar, may soon disappear in Russia. According to deputies of the State Duma, the Russians trust the dollar, despite the U.S. crisis. Russian MPs are worried that the dollar system may collapse in 2017 due to the growth of the U.S. government debt.
Michael Dyagterev, politician, member of the State Duma from the Liberal Democratic Party
....................
ей за тва говорим аз от бая време, че ще стане голем проблем с тоя дълг ама равния не веруе еееми да видиме ...
Днес на 9500 продадох после на 9400 пак купих сега на 9300 пак купих, единствено ме яд че на 9200 не можах да купя но не падна толкова ако падне и там ще купя после на 9100 може да направя пауза и последнат ми покупка ще е е на 9000.
От там ако почне да пада чакам.
Не виждате ли че е в райндж, рай за трейдърите цъкам го всеки ден нагоре надолу и правя по 1000 евро.
Вие кво чакате? Края на света?
Хахин, ще можеш да купиш на 9000 колкото си искаш и после ще ми продадеш на мен същите за 7-8000, ако ти не искаш да ми ги продадеш стопкола или както му се вика ще те затвори автоматично и ще ми ги продаде
Днес на 9500 продадох после на 9400 пак купих сега на 9300 пак купих, единствено ме яд че на 9200 не можах да купя но не падна толкова ако падне и там ще купя после на 9100 може да направя пауза и последнат ми покупка ще е е на 9000.
Не виждате ли че е в райндж, рай за трейдърите цъкам го всеки ден нагоре надолу и правя по 1000 евро.
ти тва ли учиш в училище май нямя те приемат с математика никъде ми се струва
Пффф цял ден на даскало днес и после на уроци.
Нали ще кандидатствам в гиманзия тази година и ходя на школа по Български и Математика, а и имаме класно другата седмица.
Наште много са ме нагънали и ме карат да уча, да ме приемели в Матаматическата
Кво става пропуснах ли нещо?
Ти не им ли каза, че веч имаш много кинти и не щеш да учиш..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Нали ще кандидатствам в гиманзия тази година и ходя на школа по Български и Математика, а и имаме класно другата седмица.
Дребни кахъри! Важното е демото да рипа! Рипа ли? ...А чакай бе, аз се обърках, ти и демо нямаше!
Пък ме подтикваш мене към репа..
Няма такива филма, колкото вкарам, мои да са си та да си знам и правя сметката.
Ако ще тестваме 2007 нивата - пу да е поне след юнските дивиденти, та да насочваме бфб-то насам и каквото съберем отделно дотогава...ма то не пита
Засега тоя съпорт на 1775 удържа няколко пъти, да видим натъче
А не бе, никой не подтиквам, ама няма как да не се изкуши човек когато лихвите са толкова ниски. Под 2% взимат. Това са няма и 200 $/€ на всеки 10 000 заети пари през репо. То само от дивиденти по някои позиции се изплащат. А капиталовата печалбица си е за теб За туй ти намекнах, че могат да се оптимизират някой печалбици или губещи позиции. Ти си знаеш.
Иначе няма страшно, аз още утре мога да слезна под 100% затваряйки по-малко перспективните позиции или там дето сам доволно на + като Фюелчето и Критео. Ама няма смисъл да се продава на паника. То на пазара няма паника, че аз ли да паникьосвам.
П.С. За репо да знаеш и че връзката не е твърда 2:1., т.е. при заем на 10К, не значи че марджин кол-а е на 5К. Зависи кво си купувал. При твойте нефтеняци, които за по-слабо волатилни, примерно ще е може би чак към 4К, щото ще паднат по-малко от пазара. Абе идеално е за врътки.
Аз много обичам глупости да говоря па да видим дали ще фалирам, ти беше и за среброто и златото,че са за short, ми що не ги шортиш сега то са е момента
Ох море, откога чакам сребърния дзвер да ми кацне на 21$, ма не ще.
Много добре помни кво му се случи предния път кат го гърмях между рогите с ZSL-a
Абе то хубаво да е 20-25%, ама на мен акаунта като ми е на 180-190%, колко ще ми е дупката?! Май ще се доближи към 50%. Не ми се добавят кинти в сметката. Друг е въпроса и че нямам толкова кеш Аз мисля да използвам следващите няколко месеца, до към април-май за излизане от позиции. После само дребни спекулки и търгуване на индекси/виксчета. Всеки си има глава на раменете, да си я слуша.
Еми много риск Аз като съм само с 30% ливъридж и то и лонг и шорт и ми дреме на шапката
Коментар